Cosmelan treatment result

Saturday night lips

Det er lørdag og man kan godt hive de lidt mere hidsige farver frem på læberne! Jeg er vild med den her helt pinky læbestift. Jeg har lagt en gennemsigtig gloss ovenpå. Den her har jeg købt i Matas, men man kan finde lignende (og billigere) lige HER

//It’s saturday and you can put the slightly more wild colors on your lips! I’m crazy about this totally pinky lipstick. I have put a transparent gloss on top. This one I have bought in Matas, but you can find similar (and cheaper) right HERE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cosmelan treatment result