Vi har upgradet vores hjem!

Our halloween

Dette billede må være aftenens bedste lol Jeg snuppede lige en slurk af min venindes øl…hun turde ikke andet end at sige ja. Vi havde “efterladt” Arthur hjemme hos far, så jeg kunne tage de to store med ud i byen og lave halloween ballade. Vi mødtes med et par klassekamerater og deres forældre og travede rundt fra kl. 17.

Jeg elsker at så mange mennesker er hoppet med på halloween vognen og virkelig gør noget ud af det, selvom det jo 100% ikke har noget med dansk kultur at gøre. Man skal bare tage det for, hvad det er og have det sjovt. Vi fik samlet ca en milliard kilo slik ind og da vi kom hjem ville de slet ikke have mere og de var SÅ trætte at de nærmest gik direkte i seng. 3 timers vandring rundt i mørke, kulde og vilde indtryk gør små børn (og mor) meget trætte!!

Det var en vellykket aften og vi snakker allerede om, hvad vi skal klædes ud som næste år.

//This picture is the winner of best picture of the night lol  I just snatched a beer of my girlfriend … she dared nothing but to say yes. We had “left” Arthur at home with Dad, so I could take the two big ones out into town and make Halloween trick or treating. We met a couple of classmates and their parents and walked around from noon. 17th

I love that so many people have jumped on the halloween carriage and really put energy into the event, even though it has 100% nothing to do with Danish culture. You just have to takeit for what it is…fun. We collected about one billion kilograms og candy and when we returned home they would not have anymore and they were SO tired that they almost went to bed. 3 hours of walking around in the dark, cold and wild impression makes little children (and mother) very tired !! It was a successful evening and we are already talking about what to wear next year.

1 kommentar

  • Anja

    Syntes det er en fed indstilling at have til Halloween, tag det for hvad det er :0). Syntes selv det er skide sjovt, men høre bare så mange kommentarer om at det er amerikansk etc og der kan jeg kun sige, så lad være med at fejre det….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har upgradet vores hjem!