Sneakpeek in our home & 25% discount code

My tanning routine

Reklame/advertise

Jeg får ofte at vide at jeg ser solbrun ud eller får spørgsmålet om jeg har været på ferie og meget ofte tror folk slet ikke jeg er dansker. Men jeg er faktisk ligeså bleg som mange andre dansker, men jeg har bare fundet en selvbruner rutine som virker og med produkter, der taler godt sammen.

Alle har forskellige hud og nogle kan bære en mørkere farve end andre. Denne udgave bliver man ret mørk af, men på en flot måde.

Når jeg går i bad, så bruger jeg en body scrub fra Clinique (hvis ordet står med tykt, betyder det at jeg linker til produktet) jeg skrubber let hele kroppen og fjerne døde hudceller. Efter bad smører jeg mig ind i Doves bodylotion som fugter men også giver lidt farve. At huden har nok fugt er vigtig for at undgå plamager og ujævn farve. Så lader jeg ligesom lige lotion damper af/tørre ind og så stiller jeg mig i badet og sprayer mig med min Tan-in-a-can Fitness udgaven. Gør det i bruseren, da du så nemt lige kan skylle vægge og gulv. Efter et par gange ligger det sig som et beskidt lag, hvis man ikke lige skyller efter. Og allerede efter en 6 timers tid er du blevet mørk og næste dag, har du den endelig farve.

Hvis man lige vil have lidt af farven af, så kan man tage en hurtig skyller i ikke alt for varmt vand og ligesom duppe sig tør. Denne proces gentager jeg efter hvert andet bad, bortset fra Dove cremen, den bruger jeg hver gang.

//Im told that I’m looking tanned or getting the question, if I have been on vacation and very often people do not think I’m Danish. But I’m actually as pale as many other Danes, but I’ve just found a self-tanning routine that works and with products that speak well together.

Everyone has different skin and some can wear a darker color than others. This edition becomes quite dark, but in a nice way. When I i take a shower, I use a body scrub from Clinique (if the word is thick, it means I linked to the product) I softly scrub the entire body and remove dead skin cells. After bathing I use Dove’s body lotion as a moisturizer but also gives a little color. That the skin has enough moisture is important in order to avoid plamager and uneven color.

Then I let the lotion dry in and I stand in the shower and spray myself with my Tan-in-a-Can Fitness edition. Do it in the shower, as you can easily flush walls and floors. After a couple of times it’s like a dirty layer, if you do not shower of the walls. And already after a 6 hours time you have become dark and the next day, you have the final color. If you just want a little of the color, you can take a quick rinse in not too hot water and like to dry out. I repeat this process after every second bath, except for the Dove cream, I use it every time.

8 kommentarer

 • Bettemus

  Hej smukke Sarah
  Jeg har brugt spraytan og selvbruner i over 20 år og vil høre om du gør noget for ikke at indånde spraytan? Jeg tænker over det hver gang men har endnu ikke iværksat nogle tiltag 🙈 Sprayer du også dit ansigt? Min ansigtshud er meget sart/porer stopper til men det er øv at være bleg i ansigtet….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg holder bare lige vejret imens jeg sprøjter og sørger for at lufte godt ud:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirtza

  Hvor tit laver du så denne procedure? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Holm

  Hej Sarahlouise
  Hvordan får du bagside/ryggen sprayet så det bliver pænt? Jeg træner og sveder (meget) hver dag, løber den så ikke af i sved perler/plamager?
  Kh. Dorthe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg smøre gost med cremen, men ja hvis du sveder meget er der nok ekstra arbejde

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene

  kommer du ikke til at lugte? Jeg har endnu ikke fundet en selvbruner, der ikke giver en snert at den grimme selvbruner lugt )-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Doven lugter nærmest ikke og tan in s Can duften er udholdelig og næsten god

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Til Malene 😊 Mascha Vangs selvbrunerserie lugter ikke og den findes også som spray 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneakpeek in our home & 25% discount code