Being a single parent

How you teach your kids to sleep

Reklame

Dette ur har helt seriøst reddet mit liv.  Børn forstår ikke klokken ligesom os voksne og nogle gange så står mine børn op på helt forkerte tidspunkt. Alma kan eks. finde på at vågne kl. 03 og gå rundt ind i stuen og tænde al lyset, selvom hun stadig er træt.

Men uret her, har 2 lys indstillinger. Det viser 2 tegninger. I det ene billede sover kaninen og i det andet er kaninen vågnet. Så sætter man uret til at lyse ved den sovende kanin indtil eks. kl. 06.30 og fra 06.30 lyser der i billedet af kaninen der er vågnet. På den måde sov ved barnet om det er nat eller dag. Det ur har virkelig været en stor hjælp for hele familien og snart kan Arthur også lære at bruge uret. Allerede nu kan jeg sige til ham ” se Kaninen sover stadig” og så ligger vi os til at sove igen.

I kan finde uret HER

//This watch has seriously saved my life. Children do not understand the clock like us adults and sometimes my children get up at the wrong time. Alma can, for example, wake up at 03 and walk into the living room and turn on all the light even though she is still tired.

But the clock here has 2 light settings. It shows 2 drawings. In one picture, the rabbit is sleeping and in the second the rabbit is awake. Then set the clock to light at the sleeping rabbit until noon. 06.30 and from 6.30 am there lights up in the picture of the rabbit that is awake. That way, the baby sleeps if it’s night or day. That watch has really been a great help for the whole family and soon Arthur can also learn how to use the clock. Already now I can say to him, “See the Rabbit is still asleep” and then we are sleeping again. You can find the watch HERE

 

 

4 kommentarer

 • Mette Nielsen

  De er sikkert super smarte men herhjemme virker de ikke! Vi købte et sidst du omtalte det da vores datter vågner omkring kl 6 og vi behøver ikke stå op før kl 7. Vi har grundigt fortalt hende hvad de forskellige billeder betyder og at hun gerne må komme op og putte men skal være stille indtil kaninen står op da hun ellers vækker lillebror som har behov for sin søvn. Men hun er fløjtende ligeglad med den kanin “den er en syvsover, mor” og “den står aldrig op og “jeg gider altså ikke vente på den”…. Så nu skiftes vi til at stå op klokken bæ med hende så der er ro til lillebror🙄🙄🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hmm ok ja alle børn er forskellige. Her respondere de perfekt på uret:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Jeg købte det faktisk os’ på din sidste anbefaling, og vi havde gode erfaringer med det. Især når han vågnede om natten, og måske var i tvivl om, om det var morgen eller ej. Så jeg siger tak og anbefaler det gerne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Min yngste søn vågnede også kl 04.30-5 hver dag i mindst 1 1/2 år. Der var han bare morgenfrisk. Tog min bærbare med ind i sengen og så så han den første af de nye Far til 4 film hver eneste morgen i laaaang tid mens jeg fik 1 1/2 time mere på øjet. 😉 Han var lille og sov stadigvæk til middag hvor han også tog sig en skraber på 3-4 timer. Nogle børn og voksne er bare morgenfriske kl meget tidlig. Nu er han 10 år og han kan godt sove lidt længere. 😁 Lignede en zombie i et par år men vi kan jo ikke tvinge vores egen døgnrytme ned over ungerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being a single parent