Small weekend miracles

New hair & dress

Dette var længden på mit hår for et par dage siden. Selvom jeg synes at det er møg flot, så kan jeg godt lide at ændre frisure og i perioder, hvor jeg har travlt, så er det meget lange hår en smule for tidskrævende.

Så nu har jeg fået en kortere frisure som er klippet på en måde, så jeg kan gå med det glat oftere. Hvad synes i om længden? Jeg har stadig 2 baner hår i for at give håret ekstra fylde, men jeg vil have det skiftet ud til kun 1 bane, da det stadig er meget stort.

Til jer der er vilde med kjolen, så findes der HER

//This was the length of my hair a few days ago. Even though I think it’s a pretty with very long heir, I like to change the hairstyle and in periods when I’m busy, the very long hair is a bit too time consuming.

So now I’ve got a shorter haircut that’s cut in a way so I can go with it smoothly more often. What do you think about the length? I still have 2 lanes of hair in order to give the hair extra volume, but I want to change it to only 1 lane, as it is still very big.

To you who love the dress, there is HER

 

4 kommentarer

 • Anne

  Håret er jeg ikke begejstret for, men kjolen er super sexy til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah 😊
  Du er smuk med begge dele, men jeg er nok mest til det lange, det er SÅ feminint. Tror ofte at grunden til at dine læsere synes bedst om det korte, er fordi de har lidt ondt i røven fordi det er så smukt 😊 Man skal jo helst ligne en grå mus som de andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det er det sødeste hår du har haft længe syntes jeg🙏🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Det er så flot, og meget mere naturligt
  Du er jo en smuk kvinde nu, det andet er frygtelig “dullet” at se på.
  Lækker lækker kvinde 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Small weekend miracles