What is this??

My new bedroom furnitures

Jeg ville egentlig først ha lagt det op i morgen, men jeg bliver væltet med spørgsmål, så i får den allerede idag. Jeg fundet denVILDESTE bolig og interiør shop!! Som i at jeg nærmest ikke kan trække vejret af begejstring, når jeg scroller igennem deres side. ALT er bare så fantastisk og fint. De har de vildeste smukkeste møbler og accessories.

Jeg fandt både min stol og puf i velour, men overvejer også at bestille en af deres sofaer og så mangler jeg et eller andet over min sengegavl….jeg tænker lidt 2 små runde spejle med flot halløj omkring hehe se billedet helt nede…ville det ikke være fint? Og et nyt lille bord, der passer bedre til stolen kigger jeg også efter. Shoppen hedder LovingRooms.dk og jeg følger dem også på insta. Tjek dem ud, deres ting er out of this world!

I really wanted to post this tomorrow, but I have received so many questions about my new furnitures, that i decided to post this today. I found the craziest furniture and interior shop !!

Like I can hardly breathe in excitement when I scroll through their page. Everything is just so amazing and nice. They have the wildest most beautiful furniture and accessories. I found both my chair and pouf in velor but Im also considering ordering one of their sofas, and also I need to hang something above my bed. …. I think 2 small round mirrors would by pretty hehe see the picture all the way down .. .would not be good?

The shop is called LovingRooms.dk and I also follow them at insta. Check them out, their stuff is out of this world!

8 kommentarer

 • Louise

  Det runde spejl passer rigtig fint ind. Det fungerer mere som et kunstværk end egentlig spejl. Et lille aberdabei: tæppet er meget hårdt i sit udtryk, og står i skarp kontrast til de andre bløde meget fine og feminine ting. Har du overvejet at skifte det til et med et mere neutralt/blødt’ tæppe? Så tror jeg helt sikkert, at det runde spejl sagtens kan gå. Rummet ‘larmer’ jo ikke så meget men går fint i spænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Super fine møbler! Kunne dog aldrig drømme om, at ha sådan et kæmpe spejl ved min seng. Det er jeg fandme for morgengrim til og lidt mere den slukket-lys type 😂 Men synes ikke de små spejle passer ind når du også har sådan et kæmpe spejl derinde. Synes det vil være pænere med nogle billeder i rammer ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Hej Sara
  Du skriver tit, at du bliver væltet med spørgsmål 😊
  Hvor er de spørgsmål ?
  Synes du får meget få kommentarer her på din blog, så jeg er nysgerrig efter at vide, hvor du får så mange spørgsmål og stor respons ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   På Instagram når jeg poster videoer og billede og mails 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   Tak for svar, Sara 🍁🍂 dejligt for dine følgere, at du giver respons — det er ikke alle, der gør det 👌🏿

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fin en farve på den stol, altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Mega fed stil du har, vild med farven og velour 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What is this??