About last night

What is this??

Jeg har sådan glædet mig til at modtage denne gigantiske over 110 kg tunge kasse som indeholder det smukkest og vildeste spejl! Det kan kun lige være i mit soveværelse som jeg er i fuld gang med at indrette. Jeg har kigget på spejlet i en uges tid og pludselig igår, ville jeg have det, men jeg kunne jo ikke selv løfte det og jeg er møg utålmodig, men det her flyttefirma gav mig den bedste service og kunne med 3 timers varsel hente det for mig til en ganske acceptabel pris.

De stakkels flyttemænd måtte holde pauser og bare det at få det pakket ud, var et projekt, så hvis du kaster dig ud i sådan et giga køb, så sørg for at have nogle stærke gutter, der kan løfte lidt. Man kan også få spejlet i en lidt mindre udgave. Dette her er 160×200 og det er meget meget stort, men også helt ufattelig flot!!!! Mit er sølvfarvet, men man kan også få det i andre farver. I kan finde det HER

//I am so excited to receive this giant 110 kg heavy box containing the most beautiful and wildest mirror! It can barely fit in my bedroom. I have been looking at the mirror for a weeks time and suddenly yesterday, I wanted to have it but I could not lift it myself and I’m crazy impatient but this moving company gave me the best service and could get it with 3 hours notice at a quite acceptable price.

The poor moving guys had to take several breaks and just getting it unpacked was a project, so if you throw yourself into such a giga purchase, make sure you have some strong guys that can handle something that heavy. You can also get the mirror in a slightly smaller version. This is 160×200 and it’s very very big, but also totally unbelievably nice !!!! My mirror is silver-colored, but you can also get it in other colors. Get the mirror HERE

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About last night