Time for knit

Overraskelsen vi har ventet på!!

REKLAME

Det her er et af de der samarbejder, der lige giver en en ekstra god følelse i maven!Hvis i ikke kender firmaet First drawing, så gør jer selv en tjeneste at tjekke dem ud. De har fundet på det sødeste og fineste koncept, hvor de foreviger jeres børns tegninger, men ikke nok med det, så donerer de 10% af ordrens værdi til Ronald McDonald BørneFond.

Hos First Drawing er der fokus på børns tegninger. Børn tegner ikke altid virkeligheden, som mor og far ser den. De kan have svært ved at tale om følelser, så når de tegner, bruger de deres følelser og fantasi, og det bliver en måde at bearbejde hverdagen på. Det bliver deres personlige fingeraftryk, og derfor har disse tegninger meget større affektionsværdi end noget andet, man har derhjemme.De fleste forældre kender til at blive beriget med en masse tegninger. Desværre kender de fleste forældre også til, at den ene tegning efter den anden havner i en bunke.

Hos First Drawing kan I få foreviget de tegninger, som betyder lidt ekstra, fordi de enten viser noget betydningsfuldt for barnet, udtrykker en særlig følelse, eller måske bare vil se rigtig godt ud på væggen derhjemme. Ikke nok med at det kan skabe glæde hver dag, så kan det også styrke barnets selvværd, fordi det bliver bekræftet i, at ‘jeg kan noget, der er godt’. De foreviger børns tegninger på den måde, at barnets egne elementer forbliver originale, mens der tilføjes farver og elementer efter eget ønske. Derefter produceres det på enten lærred eller fotopapir.

First Drawing har startet et samarbejde med Ronald McDonald BørneFond, hvis primære formål er at drive Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet, hvor børn med alvorlig sygdom og deres familier kan bo og være sammen i en svær tid. Der bliver gjort alt for at skabe en hjemlig atmosfære, så familien kan slappe af og hente nyt overskud. Børn betyder noget særligt for First Drawing, og derfor giver dette samarbejde utrolig stor mening.

Det var Alma der havde lavet en rigtig fin tegning med en prinsesse og hendes hjem og da vi havde uploadet den, skrevet ja til at de måtte tilføje elementer og at der skulle stå Almas navn på, så gik der et par dage og så kom pakken ind af døren. Jeg sagde til til ungerne at det var en gave fra Alma til os allesammen og Alma var lige ved at revne af stolthed, da hun så at det jo var den tegning HUN havde lavet og at den nu var stor og flot i ramme.

Spar 10% med rabatkoden

Det er en genial og personlig julegave til andre og ellers bare en vidunderlig ting at have hængende på børneværelset eller kontoret eller hvor man nu synes og så har jeg været så heldig at jeg har fået lov at give JER en rabatkode på 10%, hvis i bestiller med koden Sarahlouise og ikke nok med at det køb udløser 10% til Ronald mcdonald børnefond, så vil hver ordre der bliver lagt med koden ’Sarahlouise’ udløse et gavekort på en foreviget tegning til en af de sygdomsramte børn i Ronald McDonald BørneHus. Så det er flødeskum, oven på is ovenpå chokoladekage hehe (koden er gyldig frem til 3 december)

I bestiller jeres tegning HER

 

4 kommentarer

 • Lene Brunebjerg

  Hold nu op hvor er det en fin tegning/billede

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Smukt billede.
  Det kunne være fedt at se Almas oprindelige tegning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor er du dog den mest pragtfulde mor med de 3 skønneste børn på denne portal, Du giver så meget inspiration og posivitet til alle os herude😀 Jeg tror gerne på at du har rigeligt om ørerne….,men hvor ville jeg ønske ar du lavede løbende indslag på din blog istedet for flere på en dag❤️ Men uanset hvad, følger jeg dig med glæde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jean

  Det er en rigtig fin ide..😃 Alma’s tegning er iøvrigt ret flot…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for knit