Help Christmas crisis!!

A tip that makes all parents’ lives easier

Dette billede er et par år gamle, men ikke desto mindre er det stadigvæk et billede som er aktuelt, da vi den jul for første gang prøvede Lirumlarumleg.dk‘s gave koncept af.

Jeg hader at pakke gaver ind…det vil sige, jo jo det er da hyggeligt, når det er 1 eller 2 gaver, men når man har en stor familie og lige skal handle for hele familien i jylland også, så er det altså rigtig mange gaver, når man eks. har 3 børn. Så jeg bestilte alle gaver online og klikkede af ved at de alle skulle pakkes ind og voila…ind af døren kom alle julegaverne, så smukt pakket ind og markeret, så man vidste, hvem der skulle have hvad (de var markeret, så man vidste, hvad der var indeni)

Det var bare så meget nemmere end at stå i en legetøjsbutik og danne verdens længste kø, fordi man selv skal pakke ind eller afsætte en halv dag for at gøre det selv derhjemme. Og ja så er det da også lige værd at nævne at de pakker gaverne ind gratis!!!

//This picture is a couple of years old, but nevertheless, it is still a picture that is relevant. We tried out the toy company Lirumlarumleg.dk’s giftservice and they wrapped all the gifts …wrapping gifts can be nice when there are 1 or 2 gifts, but when you have a big family and have to shop for the whole family in Jylland too, that’s how it’s a lot of gifts when you have 3 children.

So I ordered all the gifts online and clicked that I want all the gifts to be wrapped and voila … inside the door came all the Christmas presents so beautifully wrapped in and marked, so I knew who should have what (they were marked so you knew what was inside)

It was just so much easier than standing in a toy shop and making the world’s longest queue because you have to pack in or spend half a day to do it yourself at home. And yes, it is also worth mentioning that they wrappe the gifts in for free !!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Help Christmas crisis!!