Overraskelsen vi har ventet på!!

Help Christmas crisis!!

Vi er rigtig ved at komme i julestemning herhjemme og i weekenden, der startede vi op med at julepynte og ungerne var helt oppe at køre, da vi fik sat træet sammen som vi købte sidste år. Et meget smuk kunstigt juletræ…ja jeg ved godt at der er noget helt specielt over et ægte, men jeg orker det ikke hehe og det smarte ved dette træ er at der allerede er lys i.

Og da vi endelig får det sat op, så opdager jeg at selve adapterne til de 3 stik er væk!! Jeg kørte så igår ind til Det gamle apotek i Lyngby i håb om at de måske solgte dem seperat, men det gjorde de ikke og de havde heller ikke flere juletræer på lager! Så gik jeg i Foghs og de havde heller ikke og der fik jeg beskeden om at den slags adaptere er svære at få fat i….så nu er der krise….jeg må og skal have lys i det træ inden ungerne kommer hjem fra far!! Er der ikke en derude, der ved, hvor jeg finder stik til den slags???help!!

//We were really getting into the Christmas spirit at home. This weekend, we started the Christmas decorations and the kids were so happy, when we got the christmas tree together we purchased last year. A very beautiful artificial Christmas tree … yes I know that something is special about a real tree, but I just dont have the energy to get a real tree hehe

And the smart thing about this tree is that there is already lights in it. And when we finally get it up, I find that the actual adapters for the 3 connectors are gone !! I drove yesterday to Det gamle apotek in Lyngby in the hope that they might sold them separately, but they did not and they did not have more Christmas trees in stock! Then I went to Foghs and they also did not have any adapters and I was told that such adapters are hard to find …. so now there is a crisis …. I have to have light in the tree before the kids are coming home from dad !! Is there not one out there that knows where I find this kind of adapter??? help !!

 

5 kommentarer

 • Bolette

  Hej Sarah. Jeg har lige kigget efter nye julelys til mig selv i reklamen fra XL Byg. Prøv at ligge i den. Ser ud til at man kan købe det du leder efter. Er ikke helt sikker. Men prøv at se i den ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Sæt en anden lyskæde på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tror du kan få en elektriker til at sætte nye stik på og en ny adapter der passer til disse. Det er jo bare strøm 😜💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hejsa, prøv batteribyen.dk, de har mange elektronik dimser og leverer hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overraskelsen vi har ventet på!!