A tip that makes all parents' lives easier

Jeg er single igen

Nå…ja den her har jeg lige skulle tage noget tilløb til. Og grunden til at jeg har ventet lidt med at afsløre det er at jeg har følt skam over det, der er sket. Jeg synes egentlig selv at jeg normalt er en god menneskekender, men det her menneske tog edermaneme røven på mig. Hans navn er irrelevant, men historien synes jeg er vigtig at dele, da jeg tænker at andre kvinder har oplevet noget lignende.

Min nu ex-kæreste viste sig slet ikke at eksistere…. ja tænk engang…Jeg skrev i mit indlæg om ham, at han var SÅ fantastisk og dejlig og jeg slet ikke troede at den slags mænd fandtes…og det gjorde de så heller….hvor tragisk komisk….jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.

Manden havde mere eller mindre løjet om alt. Lige fra hvor han boede, hvordan hans familie boede, han havde også løjet om sin alder, sit arbejde og mange andre ting. I bund og grund så sagde han de ting, han kunne regne ud at jeg ville høre, så han kunne få det han ville have. Vi nåede så langt som at snakke om at flytte sammen til marts i et hus som han så ikke engang ejede.

Tingene begyndte at krakelere, da han glemte hvad han løj om og da han et hel døgn ikke kunne fortælle mig, hvor han havde været og jeg havde taget ham i at lyve om det, så regnede jeg først ud at der var noget helt galt. Og nogle gange så hjælper universet en lidt på vej, for omkring samme tid, bliver jeg kontaktet af en ex-kæreste, der ville advare mig om hans bedrag. Og mange måneders forelskelse blev fuldstændig smadret på 1 døgn. Og samtidig begyndte jeg at blive utryg, da jeg pludselig ikke vidste, hvem han så var. Og kunne han finde på at gøre mig noget, for kan man lyve om så mange ting, så er man en psykopat. Jeg var/er i chok!

Selvom han sagde at han kunne forklare det hele, så ønskede jeg selvfølgelig ikke at fortsætte og selvom jeg stadig var glad for ham, stod jeg ved min beslutning og det er bare SÅ fedt at være nået et sted i sin alder og liv, hvor man stoler på sin dømmekraft og kunne mærke at det der, skulle jeg ikke røre mere ved. For 15 år siden havde jeg sikkert bare givet ham en chance mere og en til og en til…. kærlighed gør en både dum og blind….

Jeg skulle lige bruge et par dage til at få det på afstand og bearbejde oplevelsen. At et menneske vil lyve om hele sit liv, for at få en plads i mit liv er mig en gåde. Mange er løgnene var helt unødvendige og det uhyggelige var at han aldrig fortrak en mine og fortalte sine løgne så levende og ægte og det var HELT SIKKERT ikke første gang at han har fortalt de løgnhistorier og måske også derfor at det var så nemt for ham. Jeg kommer helt sikkert aldrig til at forstå, hvad der virkelig er foregået, men jeg har virkelig lært noget af denne oplevelse, men desværre har jeg nok nu endnu sværere ved at stole på folk.

Så ja….min første kæreste efter 1,5 år som single og efter en 8 år med børnenes far….og så løber jeg ind i sådan en gang lort….. men hey…jeg lod mig falde og forføre og sandsynligheden for at det var en lystløgner, var jo lille…..jeg har i al fald aldrig mødt sådan en type mand før og jeg åd bare alt han sagde. Men han er sparket ud, jeg har rystet det værste af mig, taget en dyb indåndning og nu virker det hele fanmer en smule komisk!

51 kommentarer

 • Lasse Skyum

  49 personer har kommenteret din historie, hvoraf de 48 vist er fra kvinder.

  Det samme sker for mænd. Er blandt andet bestålet en sambo for én million mindst. Jeg stolede blindt på hende på dette område. Hun knaldede også til højre og venstre mine venner. Jeg var ikke uskyldig på det område. MEN sgu ikke hendes veninder eller fælles bekendte. Det gik helt galt det sidste 1½ år, hvor jeg af ligegyldige årsager ikke kunne eller ville kontrolere, hvad der foregik. Men rigtigt nok – man bliver klogere. Om ikke andet bliver man bedre til at gennemskue folk af begge køn. BTW Sarah er der snart én lov om PSYKISK VOLD. Pudsigt nok tales der HOVEDSAGELIGT om MÆND i den forbindelse. Min påstand er på dette område, er det KVINDER som er bedst til det SHIT. ENIG ELLER Sarah L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hej Lasse

   Jeg har ikke nok indsigt til at vide, hvilket køn der er værst/bedst til psykisk eller fysisk vold. Men jeg vil give dig ret i at vi som samfund ofte overser de fortabte mænd og det er bestemt noget man skal være opmærksom på. Jeg har selv 2 sønner og ønsker at de skal have de samme muligheder som kvinder, hvis de en dag oplever at sidde fast i et farligt og usundt forhold.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Ej hvor creepy! Men ja må indrømme at jeg tænkte mit da du sagde at din kæreste kunne lide dig uden klister i ansigtet… prøv at flytte fokus fra de ydre ting hus/job/status til indre værdier, ville være mit råd til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis du ikke har set “en fremmed flytter ind” så synes jeg virkelig at du skal se den!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  hej sarah – først trist du skulle igennem dette men af skade blir man klog ❤️❤️ kender en veninde der selv har været dette igennem det var så bare på en anden måde også over nettet og kaldes for identitets tyveri – hun tog faktisk selv til USA for at møde den rigtige mand hvis billeder var blevet misbrugt flot hun gjorde det
  håber du får hygget dig i weekenden og pas godt på dig selv knus sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg droppede en fyr pga han ikke ville oplyse sit telefonnummer så jeg endte det imens legen var god og han var en gift mand sikkert. Man bliver klogere med tiden og har skrevet og mødtes med en via en dating portal og han løj også om navn, alder og mv. Der er langt imellem de rigtige mænd desværre som vil en det godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Har lige været ude for en lignede situation. Jrg åd også det hele råt og ser ikke mig selv,som være naiv af natur. Synes jeg har et solidt og godt øje for at være menneskekender,men næ nej,han tog også røven på mig. Du har så meget ret,med alderen,vælger vi dem nemmere fra. Vi ved hvad vi er værd og det pis,skal ingen finde sig i. Du er smuk,dygtig,intelligent og stærk,så godt han er ude og du kan fortsætte med at stråle i dit liv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Stakkels dig. Håber du er ok og ikke taber dit mod på, at finde en dejlig mand til dig og dine små.
  Det er næsten ærgeligt, at du ikke nåede, at introducere ham for alle os ( dine blog “veninder”). Det havde han haft godt af!
  Tænk hvad han er gået glip af med sine løgne.
  Han havde garanteret ikke behøvet, at lyve for at blive din mand- sikke et fjols…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Avs det er dælme en der gør ondt den der . Man føler sig dum , misbrugt og løjet for ja alle de ting som ingen har lyst til at føle . Men du kan ik bruge de ting til andet end at du heldigvis er blevet klogere på andre mennesker og måske osse på kærlighed . Selvom kærlighed er en løjerlig ting ; den gør nemlig en blind . Og det var jo netop det du var ‼️ Så derfor kan du ikke og skal du ikke bebrejde dig selv , hvorfor du ik opdagede det han havde gang i ‼️ Jeg håber for dig du kommer over det her på en god måde , så du ik bliver bange for kærligheden igen . Op på hesten igen søde Sarah Louise , der er masser af fisk i søen ❤️👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Godt at du gennemskuede ham!

  Pas godt på dig og dine 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorteé Dannesboe

  Han hedder vel ikke Johnny

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Øv noget møg!
  Jeg hørte fornylig denne podcast som fortæller en historie lignende din. Den er så godt fortalt. Jeg vil give den mine varmeste anbefalinger. Hør kvinden fortælle sin historie om manden hun troede var hende store kærlighed.
  https://itunes.apple.com/dk/podcast/027-i-et-forhold-med/id336149343?i=1000217478007&l=da&mt=2

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Hej SL. Øv en nar du lige fik på krogen der😩🙄 Ved lejlighed burde du se den Film som er lavet over en anden kvinde som var ude for nogenlunde det samme🤔Dog kom det vist lidt længere ud end det du oplevet. Du så sej så du finder en anden skøn mand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Sikke en idiot!
  Nu kan du i hvert fald bruge den erfaring du har fået med denne starut, til at spotte disse typer hurtigere, hvis du, forhåbentlig ikke, skulle løbe ind i et sådant eksemplar en anden gang.
  Der er intet at skamme sig over – han var meget overbevisende og godt du opdagede hans løgne og bedrag i tide, før i evt. flyttede sammen i et hus!
  Tak fordi du fortæller om det – det er modigt af dig og hjælper mange andre 🙂
  Stort Knus fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Felk

  Amarorama indsamlede engang historier om gakkere som hun kaldte det,efter selv at have mødt én! Værd at læse og tænke “okaaay, det er ikke kun mig (og fuuug der er nogle gakkede typer derude!)”. Her er i hvert fald en oversigt over historierne:

  http://amarorama.dk/gakkotek/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Majken

   Ava’s mor?

   Kh Majken (Emma og Naja’s).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   🙂 Hey du “forsvandt” pludselig. Har mailet dig på din gl mail for længe siden og ledt på FB! Håber I har det godt <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sander

  Hi Sarah…. vil lige undskylde så mit opslag ikke misforståes…. jeg håber selvfølgelig ikke at sådan en NAR ødelægger din frist til IKKE at leve livet og åbne dit hjerte for en en anden mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Puha, det er ikke sjovt. For et år siden var jeg selv udsat for det samme. Jeg blev ikke vred eller ked af det, da jeg fandt ud af det. Derimod blev jeg bange og bekymret, for hvad i alverden kan få en person til at lyve så meget uden så meget som at blinke? Og hvad ellers kunne han finde på at gøre? Jeg tror, at han selv troede på det liv han havde opdigtet, hvilket er skræmmende. Da jeg gjorde det forbi fandt jeg så også ud af, at han så en anden pige bag min ryg. Den slags mennesker skal bare ud af ens liv og det kan ikke gøres hurtigt nok! Desværre har det gjort, at min tillid til mænd blev svækket meget. I dag har jeg en dejlig kæreste, men det tog tid for ham at få mig overbevist om, at han vil mig det bedste. I sådan en situation tror jeg bare, at man skal lade tiden hele såret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hold op en idiot du der har mødt. Der ligger en film/ dokumentar på dplay om en kvinde der oplevede det samme. Han var/er stadig læge og han opererede plastikrør ned i halsen på folk som så døde, da det ikke var testet på dyr først. Men han løg om ALT og hun rejser til Barcelona hvor han bor og finder ud af at han har kone og børn. Hun troede de skulle giftes og hun havde lagt ud for kjoler og alt muligt. Den hedder “ He lied about everything”. Og så er der også en dansk dokumenter hvor Esben fra vild med dans spiller ham der lyver. Synes du skal prøve at se dem, da du måske ikke vil føle dig så dum, da det kan ske for os alle. Godt du fandt ud af sandheden så tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Hej Sarah
  Kæmpe ØV
  Op på cyklen igen, ikke give op, der er “rigtige” mænd at vælge imellem der ude.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] vigtig at dele, da jeg tænker, at andre kvinder har oplevet noget lignende, skriver Sarah Louise på sin blog og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Sarah Louise godt du gennemskuede ham mon ikke han har en psykisk lidelse så som borderline mange med borderline personality lyver 99% af tiden det værste ved folk med borderline er at de selv tror på alt det de siger når de ikke er medicineret korrekt
  Håber du få lov til at blive lige så forelsket og få fejet benene væk under dig igen
  Husk åbent sind og hjerte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beate

   Det var da en underlig kommentar og har intet på sig. Yderst fordømmende overfor dem, der har sygdommen. Det er faktisk en sygdom, som oftest kommer efter traumer. Han lyder som en vaskeægte psykopat og intet andet. Han burde piskes nøgen på Rådhuspladsen eller noget i den stil.
   Op på hesten igen, Sarah Louise. Det er virkelig synd, du skulle udsættes for det, men der er altså gudskelov også mange reelle mænd derude.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det der, det er simpelthen det værste omgang bræk jeg har hørt længe! Sikke dog en fordømmende kommentar. Nu er jeg diagnostiseret med borderline; jeg lyver ikke 99% af tiden, tværtimod – nok lige omvendt. Psykisk sygdom kan ikke skæres over én kam. Du burde skamme dig! Virkelig! Tag skyklapperne af!

   Er så ked af at du har oplevet det du har søde Sarah. Håber det bedste for dig fremadrettet, håber du finder dig en rigtig mand ♥️ Det fortjener du

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej alle sammen vil godt undskylde at jeg har skrevet borderline der skulle stå narcissistisk personality disorder og ikke borderline jeg har en handicappet datter og sat med en masse papir om serviceloven og meget andet da min datter snart bliver 18 så var træt og havde ikke sovet i 2 døgn så undskylder jeg skrev forkert det var bestemt ikke for at støde eller være ondskabsfuld ved nogle med borderline for det var selvfølgelig ikke det jeg mente i mit hovede da jeg skrev

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne H

   WTF?! Hvad bilder du dig ind, at generalisere på den måde?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Jøsses! Det var dog en værre gang overfladisk lort at fyre af omkring mennesker med borderline!
   Vi sidder faktisk nogle helt almindelige mennesker på den anden side af skærmen med selvsamme diagnose – med familie, børn, hus, job, uddannelse og fuldstændig almindelige liv uden løgne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inge

   Det der kan du SIMPELTHEN ikke tillade dig at skrive!! Jeg arbejder med patienter der har borderline, og langt de fleste er traumeoverlevere som har været udsat for vold og misbrug – PRÆCIS som Sara Louise, som du skriver den grusomme kommentar til! Jeg har hørt mange usandheder i krogene, men at sidde og skrive sort på hvidt at mennesker med borderline lyver, er godt nok noget af det groveste jeg længe har set. Jeg håber virkelig du skammer sig over den udmelding. Tænk dig om en anden gang før du sidder og dømmer syge mennesker hvis liv er rigeligt hårdt i forvejen og fyldt med fordomme.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Lene, din opfattelse af folk med borderline stemmer slet ikke overens med virkeligheden, så lad venligst lige være med at udbrede sådanne forkerte påstande. Min lillesøster lider af borderline i svær grad, hvilket gør at hun har det enormt svært indeni og med at agere i samspil med andre, men lystløgner.. Nej, det er hun sgu ikke. Tværtimod har hun en tendens til at sige tingene lidt for ærligt, fordi hun ikke har samme mekanisme ift. konsekvensberegning som vi andre almindelige mennesker har.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sander

  Hi…
  Mage til nacarcist skal man da lede længe efter. Men en erfaring rigere i livet… men lad nu ikke den oplevelse friste dig at leve livet forsat❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Jeg er ked af på dine vegne, at du er blevet narret af en mand, du havde vist tillid og åbenhed for. Du er på ingen måde den første (eller sidste!) det sker for.
  Man føler sig dum og skamfuld over at være blevet ført sådan bag lyset. Hans handlinger og løgne er han dog fuldstændig selv ansvarlig for. De har intet at gøre med dig og den du er, ligeså vel som de intet har at gøre med andre kvinder, han tidligere har behandlet på samme måde.
  Det eneste du er herre over i det tilfælde, er hvordan du vælger at håndtere det. Ud fra det jeg læser, har du valgt at se sandheden i øjnene og tage en sund og fornuftig beslutning for dig selv og dine børn, om at behandle dig selv med respekt og ikke lade dig blive kørt over af tomme løfter og dårlig opførsel. Det er det helt rigtige at gøre. Sige nej tak, fjerne sig fra et destruktivt forhold, trække vejret og prøve igen på noget nyt når man er klar.
  Som en af mine venner sagde til mig, da jeg var single og rigtig træt af korte forhold, der ikke rigtig blev til mere: “Man skal orke, og orke, og orke, og orke at prøve igen”. For til sidst lykkes det, og man er blevet klogere, mere modig og mere klar over hvad der er vigtigt for en selv undervejs. Held og lykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av – det må have været rædsomt at opdage.
  Godt, han fik sparket – heller sent end aldrig – og du har gode mennesker omkring dig, mens du får samling på det hele (:

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Kæmpe (R)ØV! Men behold tilliden til mænd og verden. Det er netop, når man har paraderne oppe, at man har brug for at få fejet benene væk under sig, og det er jo netop det, psykopater kan. De har lige det der ekstra, når man forelsker sig i dem, som kan bryde igennem ens forsvarsværker og få en til at tænke, at det er skæbnen, det her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • majbritt

  stakkels dig..den slags mænd burde offentliggøres på en sort liste.. har selv datet en som var politimand.. nåe nej han var arbejdsløs lastbilschauffør, far til 3.. nej han var faktisk far til fem.. ugift.. nåe nej.. havde været gift, hus i særeje.. næææ det var faktisk lejet af næstved kommune…osv osv… ens hjerne er ude af kurs længe efter.Av det gør mig ondt for dig.. ingen kvinder har fortjent at møde den slags mænd.
  Min løgner-ex er nu blevet gift.. med nyt efternavn. Har allerede haf en anden ex efter mig på linjen.. som spurgte om diverse som hun ikke kunne få til at hænge sammen…
  Hvad sker der dog for den slags mennesker?? ønsker dig bedre held..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår slet ikke, at manden (eller nogen anden for den sags skyld) kan have samvittighed til den slags. Jeg kunne ikke drømme om, at udsætte andre for sådan en omgang. Han må da også have været bekymret for hele tiden, at kunne afsløre et eller andet. En skrækkelig mavepine det kunne give, men jeg har også svært ved at sætte mig ind i, hvilken person man er, siden man kan gøre sådanne ting. Han føler måske ikke engang at han har gjort noget forkert. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i sådan en tankegang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Persson

  Hej Sarah. Når jeg læse din historie så kan jeg kun nikke genkende til det du skriver. Jeg mødte også sådan en få år tilbage. Blev med et fanget i hans løgne med gæld til rocker, hans ellers så perfekt liv og det ende med at koste mig 45000 kr og en knække sjæl. Der er bare nogle der er så god til at digte en hel verden. Og det gør så ondt bagefter og man sidder tilbage med skam. Det skal man heldigvis ikke da det på ingen måde er din skyld husk det. God dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

   Ups det lyder desværre alt for bekendt 😔 gad vide om vi er stødt ind i den samme?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Persson

   Det er muligt jeg kender til 3 andre der har været det samme igennem med den samme person.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

   Jeg vil rigtig gerne høre mere hvis det kan lade sig gøre. Hans fornavn ville være en stor hjælp 🙏🏻

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hej Sara,

  Det utroligt så mange kvinder der oplever dette. Mine egen mor stod i samme situation for et år siden. Han sørgede for alt, rejser, middage, fremtidsplaner – og ville naturligvis sørge for det hele!… Lige indtil jeg afslørede ham i det hele, Jeg tør slet ikke tænke på hvor galt det kunne være gået.

  Jeg forstår godt at det virker skræmmende, men kan du give lidt mere information om manden? Jeg kan garantere dig at der sidder mange og læser med, som har oplevet præcis det samme med denne mand. Jeg sidder i hvert fald selv tilbage med 1000 spørgsmål…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Man skal aldrig skamme sig over, at man er tillidsfuld, kærlig og åben, og at andre mennesker udnytter det.

  Det er da helt tydeligvis den anden part, som burde skamme sig. Glæd du dig hellere over, at du er indrettet med et åbent sind og lyst til livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angelina

  Fedt at du droppede ham med det vuns. Kærlighed gør blind og det er ikke nemt at droppe en, man er forelsket i. Jeg er selv blevet manipuleret og udnyttet i mine “unge” år, men har nu som 32 årig endelig fundet mit værd. Det er så en fed følelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie B

  ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hej Sarah du er godt nok uheldig..Du må aldrig miste tilliden til andre mennesker, det er heldigvis meget få mænd der er så store løgnere..Godt du kom ud af det ,inden det havde fået nogle helt andre konsekvenser…
  Jeg tror mange mænd vil gå rigtig langt for at få dig, da du jo er så smuk en kvinde både i det ydre og indre, Du er en rigtig sej kvinde, og du kan heldigvis klare dig selv….Håber du finder en ordentlig mand….Pas på dig selv..Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Øv Sarah, det er jeg ked af 😔 Det fortjener du godt nok ikke! Heldigvis er der rigtig mange søde dejlige mænd derude, så det er bare et spørsmål om tid før du oplever den slags kærlighed igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moska

  Søde Sarah du er super sej. Tak fordi du vil dele din histore. ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ville ønske min veninde læste dit opslag! Hun er blevet manipuleret og bedraget siden i sommers af en fyr som er en del år ældre end hende.
  Det viste sig for nogle måneder siden, at han HAVDE en kæreste han boede sammen med. Og guess what… hun har stadig ikke droppet ham🙄 Det er frygteligt at stå på sidelinjen og se på, hvordan han behandler hende. Ja og hans rigtige kæreste for den sags skyld. Puha… håber du er ovenpå igen. Ingen kvinder fortjener sådan en behandling!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Øv at du fik denne oplevelse.
  Jeg mødte engang en mand som lyder præcis som din.
  Han sagde alt det rigtige, gjorde gode ting, løg også om stort set alt.
  Efter en tid syntes jeg noget han sagde ændrede sig og han begyndte ikke at kunne huske hvad han havde sagt til mig, han begyndte at krakelere i sin falske skal.
  Det viste sig at han boede et helt andet sted end sagt, at han var gift, at han havde et helt andet job et sagt osv. osv.
  Det viste sig at manden var bipolar.
  Jeg droppede ham aldeles på stedet da jeg opdagede det.
  Han blev så fornærmet og gjorde krav på min gård og mine ejendele.
  Hold nu op en nar, han fik sparket med en bemærkning om, at hvis han så meget som kontaktede mig igen, at så ville jeg sende nogle “rygmærker” efter ham.
  Jeg fik fred, men var også en tid rystet over at jeg ikke tidligere havde gennemskuet ham.
  Ryst ham meget hurtigt ud af dit sind.
  Du skal nok finde en god mand en skønne dag.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min mor har været udsat for det helt samme. Han var en mand der udnyttede kærlighed og hendes penge. Det sidder stadigvæk i hende og i mine søskende og jeg.
  Hun har også haft svært ved at lukke en ny mand ind i hendes liv igen.
  Du er pisse sej, at du tør og stå frem med det, for jeg ved at det er noget som min mor SLET ikke vil tale om.
  Masser af knus her fra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Johansen

  Sarah Louise, du er en stærk kvinde, godt du gennemskuede ham, det fortjener du ikke, der er også en til dig derude 😊elsker at følge dig og dine skænne børn 😉knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A tip that makes all parents' lives easier