Røde kors klub 100 christmas celebration

Almas first photoshoot & mommy tears

Dette var en af ugens højdepunkter i sidste uge. Alma har spurgt i flere uger om, hvor længe DER NU var til at vi skulle på fotoshoot. Hun har glædet sig ligeså meget som sin mor og på dagen tog jeg fri fra alt og så hyggede vi både før og efter shooten.

Hun var så spændt i bilen, men da vi kom derind, så var det som havde hun ikke lavet andet i sit korte 5 årige liv. Hun tog selv initiativ og kom med ideer og var også virkelig god til at forstå, hvad fotografen ville have hende til. Hun strålede som en lille sol og var pavestolt.

Jeg ved godt at jeg lyder som et værre tudefjæs, men jeg blev bare så rørt af at se hende så stolt og glad. Min mor gik aldrig op i om jeg var god til noget som helst eller bakkede mig op omkring noget. Jeg bliver fanmer også stolt af mig selv, når jeg ser, hvor glad hun er og at jeg har overskud til at dyrke de ting med hende som hun elsker. Hvis ens børn er glade, så gør man jo et eller andet rigtigt.

Hendes fotoshoot var hendes aller første og så var det til forsiden at et blad, der hedder Børn & Fritid

Jeg glæder mig meget til at se resultatet og det lille interview, der er med Alma indeni. Så snart det udkommer, så skal jeg nok give besked. Efter fotoshooten tog vi ud og fejrede det med sushi og vi skulle selvfølgelig have flag på bordet. At tjene sine første penge og lave sin første forside som 5 årig, der ER sgu da lidt sejt!

Jeg ved godt at i danmark må man helst ikke tro man er noget, men sådan tænker vi ikke her hos os, hverken om os selv eller andre. Vi elsker at bakke andre op, der har gjort det godt og herhjemme må man godt være stolt, hvis man har opnået nogle fine resultater om det så er en flot perleplade eller en fed forside, så roser vi og giver anerkendelse.

//This was one of the week’s highlights last week. Alma has been asking for several weeks how long it was NOW for us to go on the photo shoot. It was a fantastic day. She has enjoyed herself as much as her mother. I took the day off, so we could enjoy  before and after the shoot – girlstime.

She was so excited in the car before arriving, but when we got in, it was like she had not done anything else in her short 5-year-old life. She took the initiative and came up with ideas and was also really good at understanding what the photographer wanted her to do.

She shined like the sun and was so proud. I know I’m a cry baby, but I was just so moved to see her so proud and happy. My mother never really supported me in anything. I’m also becoming proud of myself when I see how happy she is and that I have the will and energy to support her in the things she likes to do. If your children are happy, then you do something right.

Her photoshoot was her very first and it wis a cover of the magazine called Børn & Fritid.  I am looking forward to seeing the results and the little interview that is with Alma inside. As soon as it’s released, I’ll probably let you know. After the photoshoot we went out and celebrated it with sushi and of course we had to flag on the table. To earn her first money and make her first frontpage as a 5 year old, that’s pretty cool!!

I know that in Denmark, one should not have to high thoughts about themselves, but we do not have a negative mindset like that in out family. We love to support others who have done well and at home you have to be proud if you have achieved some nice results if it is a nice pearl plate or a cool front page on a magazine, so we praise and give recognition.

 

6 kommentarer

 • Mille

  God holdning! Jeg gær også meget ud af at lære mine børn at være glade og stolte over hvem de er og hvad de kan, samtidig med at rose og anerkende andre! Jeg elsker seriøst st være rundt om mennesker der tror på dem selv, og samtidig kan anerkende andre! 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Kaufmann JS Booking ApS

  Skøn dag med skønne Alma og hun var jo super nem at fotografere 🙂 poserede som en lille model der aldrig havde lavet andet 🙂 Sanne var glad for at få hende i bureauet og jeg er sikker på at Børn og Fritid magasinet er lykkelige. Godt gået Alma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for lån af skønne Alma, vi glæder os til at offentliggøre billederne 10. december 🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hold nu fast, hvor er det en fed holdning at give videre til sine børn. Thumbs up.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din lille Alma er så fin. Tillykke med hendes første job. Hun ser ud som om hun aldrig har lavet andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til hun havde en rigtig hyggelig dag – og det er jo netop hele pointen, hvis man skal gøre det, i den alder (: Arbejde skal ikke føles som arbejde, før man er minimum 13.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Røde kors klub 100 christmas celebration