Raising kids in the ipad era

Rocking the christmas spirit all weekend

Vi har haft den dejligste weekend i ægte julehumør. Lørdag blev dog skudt lidt stressende igang på trods af at jeg havde forberedt mig bedst muligt. Jeg havde nemlig bestilt mad fra Nemlig til ankomst kl. 10 og så kom min veninde Sofie med hendes kæreste Patrick og deres lille basse kl. 14. Så var jeg jo fri for at handle ind med 3 børn.

Men maden kom aldrig og så viste det sig at jeg store idiot havde glemt at ændre adressen, så maden stod til levering i Skodsborg! Og så ringede de og sagde at de ført kunne komme med maden sen eftermiddag. Nå….jeg havde heldigvis et par timer inden gæsterne kom, så jeg ville hoppe i bad og så handle ind med børn. Men imens jeg står i badet, ringer det på!!! Det er så Sofie der kom kl. 12 og ikke kl. 14…..Så der stod jeg drivvåd uden noget som helst at servere. Jeg havde misforstået hendes besked og troede de kom kl. 14…. typisk…når først en ting går galt ik.

Heldigvis kunne jeg lynbørge lige handle ind imens de var hos ungerne og så fik vi alligevel en lækker frokost/tapas og dejlig eftermiddag. Albert blev hentet af en legekamerat (og moren) og var en tur i biografen og kom hjem til aftensmad.

//We have had the most wonderful weekend in real Christmas spirit. However, Saturday was a little stressful despite the fact that I had prepared myself as best as possible. I had ordered food from the store Nemlig Arrival at. 10 and then my friend Sofie came with her boyfriend Patrick and their little angel at. 14. Then I didn’t have to do grosseries with 3 children. But the food never came and then it turned out that me- big idiot had forgotten to change the address so that the food was delivered to Skodsborg(old address)! And then they called and said they could bring the food late afternoon.

Well …. luckily I had a couple of hours before the guests came so I wanted to jump in the shower and then shop with children. But while I’m in the bathroom, the doorbell rings !!!  Sofie arrived at. 12 and not at. 14 ….. So there I was wet and without anything to serve. I had misunderstood her message and thought they arrived at. 14 …. typical … when one thing goes wrong. Fortunately, I was able to shop for lunch while they were with the kids and then we had a nice lunch / tapas and lovely afternoon. Albert was taken by a playmate (and mother) and was in the the cinema and came home for dinner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Raising kids in the ipad era