My new years eve 2017

A little paradise in Copenhagen

Sikke en helt vidunderlig juleferie, vi har haft! Det føltes som om at vi var langt væk, men vi var jo bare inde i kbh og for børnene var det hip som hap om vi var i Bangkok eller kbh. Vi tjekkede ind på Guldsmeden hotel på Gyldenløvesgade lidt sent på eftermiddagen og som på alle vores ferier, var første mål at hoppe i badetøjet. Det bedste og sjoveste ved ferier, er ifølge mine børn at bade. De har på dette hotel en hel fantastisk pool. Jeg kunne se på min instagram at flere var overrasket over at man måtte tage børn med, men det er altså ikke et spahotel. Det er et almindelig hotel, hvor der så bare er en lækker pool. Jeg tror bare at vi her i dk er vant til at pools på hoteller er sparsomt og med det samme antager at det så er et spahotel. Men i udlandet har mange hoteller pools og der kommer der også masser af børn.

Vi boede i en af deres større suiter som passer perfekt til en familie på 4-5 stykker og så er det kun 13 min gang fra tivoli, så man kan gå til alt, så vi var turister i egen by. En nævneværdig ting ud over den lækre pool, super gode pandekager om morgenen og sengeområderne ved poolen, så er al maden økologisk og de går meget op i bæredygtighed helt ned til detaljer som toiletpapiret var bæredygtigt. og nå ja…så må man drikke drinks og vin ved poolen. Den ene aften tillod jeg mig derfor et enkelt glas vin i poolen…det var dælme luksus.

Det jeg kunne sætte en finger på, var at deres menukort ikke er vildt børnevenligt og udvalget er småt, så allerede næste dag, bestilte vi mad udefra. Og så var de en smule langsomme mht. service og tlf på værelset duede ikke. Jeg bad om at få den fikset, men de kom aldrig. Men heldigvis for mig, har jeg et dansk nummer, så hver gang jeg skulle bestille noget, så ringede jeg til hotellet, men det er selvfølgelig ikke holdbart for udenlandske gæster. Men alt i alt et meget dejligt ophold og det er helt sikkert ikke sidste gang at vi besøger det hotel.

What a wonderful Christmas holiday we have had! It felt like we were far away, but we were just right here in copenhagen and for the kids it was potato potato if we were in Bangkok or cbh. We checked in at Guldsmeden hotel on Gyldenløvesgade a bit late in the afternoon and as on all our holidays, the first goal was to jump in the swimwear. The best and most fun thing about holidays is, according to my children, swimming. They have a great pool at this hotel. I could see from my instagram that more people were surprised that you could bring children, but that is not a spa hotel. It is a regular hotel where there is just a nice pool. I just think that we are used to the pools in hotels are rare in Denmark and immediately assume that this is a spa hotel. But abroad, many hotels have pools and there are also lots of children.

We lived in one of their larger suites, which is perfect for a family of 4-5 and then it is only 13 min walk from Tivoli, so you can walk to everything so we were tourists in our own town. A notable thing besides the delicious pool, super good pancakes in the morning and the bed areas by the pool, all the food is organic and they go very much into sustainability right down to details as the toilet paper was sustainable.  And one more thing … you are allowed drink drinks and wine by the pool. On one night I allowed myself a single glass of wine in the pool … it was pure luxury.

The only thing I could complain about was that their menu card is not very child-friendly and the selection is small, so the next day, we ordered food from outside. And then they were a bit slow regarding to service and the phone in the room did not work. I asked to have it fixed, but they never came to fixe it. But fortunately for me, I have a Danish number, so every time I had to order something, I called the hotel, but of course this is not durable for foreign guests.

But all in all, a very nice stay and this is certainly not the last time we visit the hotel.

 

10 kommentarer

 • Maiken

  Jeg synes det er dejligt at se dig uden extensions. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Æv… troede det hotel og pool børnefrit 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er nysgerrig 🙂 Hvem tager billederne af jer når I alle 4 er på?
  Spørger du bare tilfældige om de vil tage et billede ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Hvordan var poolen. Var den opvarmet? Jeg synes tit at mange pools på hoteller er ret kolde. Vi boede på tivoli hotellet og de havde en dejlig spa afdeling men poolen var helt vild kold og det ødelagde lidt oplevelsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Efter du er begyndt at skrive på engelsk også, er det som om du ikke er så entusiastisk omring bloggen længere. Går der for meget tid med at skrive på engelsk? Jeg synes godt nok, den er blevet kedelig og opdateres ikke ret ofte længere (læg mærke til jeg skriver: JEG synes, så sure damer, der ikke synes det samme, behøver ikke at kommentere det…).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Helt enig 🙂 Desværre er der mange stavefejl og mangel på komma og punktum (både på dansk og engelsk).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TJ

  Du er simpelthen fantastisk til at hygge om og med dine børn😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Af ren nysgerrighed – hvordan kommer du rundt med tre små børn? Er det bare den mindste der er i klapvogn? Bliver de større børn ikke hurtig trætte hvis I eksempelvis er på tur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria S

  Hvad har du gjort ved dit fine krøllede hår? Og extensions?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My new years eve 2017