A little paradise in Copenhagen

How we celebrated new years eve

Jeg har holdt lidt pause fra bloggen, da jeg følte mig ekstrem udkørt. Efter jeg har kæmpet med en masse stress de sidste par år, prøver jeg at lytte til mig selv, når min krop har brug at jeg giver mig selv pauser. Jeg har også spekuleret meget i det indhold jeg ligger op på bloggen og jeg har været i tvivl om, hvorhvidt at jeg skulle blogge knap så ofte, men med et sjovere og med mere indhold istedet for en masse gange om små-ting…. hvad synes i?

Nytårs aften havde jeg ungerne hjemme og de fik selv lov at vælge deres mad, hvilket endte i pasta med spinat ostesauce, indbagte blæksprutter, fiskefileter og flydende chokoladekage….ya why not. Min veninde Line og hendes søn fejrede nytår med os, men vi voksne ville hellere have Karma sushi og  Karma caviar. De laver deres egne caviar som smager helt fantastisk!!!! Så det endte med at der var lidt af alt muligt og man ligesom kunne tage hvad man ville. Line gik lidt crazy i en al for stor flaske champagne, men det var et godt grin, hver gang der skulle hældes op og hvis man ikke må nytårs aften…hvornår må man så.

Vi havde en skøn aften og efter maden skød vi lidt fyrværkeri af, vi dansede med børnene, spiste dessert og kl. 22 var alle ungerne faldt i søvn. Line og jeg krøllede os sammen under dyne i sofaen med vores champagne og så sad vi og hyggede indtil kl. slog 24.

Det der nok gjorde den så ekstra hyggelig var at de blev og sov og næste morgen vågnede jeg, Arthur og Alma til at Line havde bagt boller og de to store drenge sad og spillede playstation. Så vi havde faktisk lidt en morgenfest. Kransekagen havde vi glemt aftenen før, så den fik vi til morgenmaden istedet.

// We had such a nice and cozy new years eve with my friend and her son. We made sure that there was both kids-friendly food and sushi and caviar for us grown ups. The sushi is from a really nice restaurant called Karma sushi- gotta try it! They even produce their own caviar. We had a lot of fun because of the way to big bottle of champagne…. but if not this evening then when…:)

Line and her son stayed over and the next morning, I woke up to the smell of fresh baked bread and we all had a delicious breakfast. I felt so spoiled, that my friend took care of all this, while me and the kids was sleeping.

28 kommentarer

 • RH

  Jeg er vild med når du er DIG. Dit ærlige, sande dig, som tør se sig selv i øjnene og reflektere. Din personlige udviklingsrejse er jeg vild med og især når du hylder dig selv og det guld du i sandhed indeholder. Måske er det tid til at udforske nye sider af sig selv – mere indre arbejde og dele dine erfaringer med det. <3
  Glam billeder af tøj og sushi er efterhånden ved at være so last year. 😉
  Du er interessant fordi du er dig og at dele din rejse og indsigter vil mange kunne spejle sig i og inspireres af <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig noget mere om træningsprogrammer, lækre opskrifter, op og ned turs øjeblikke med ungerne, drømme og fremtiden og speak peak til planer . Men igen hvem er din målgruppe?? Jeg har selv 4 unger omkring din alder og at følge en ned en masse byture giver ikke mig værdi😊men derimod at se en stærk god mor balancerer med unger, udseende, job og de gode værdier gør💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Bliv gravid igen 😉Jeg elskede at følge dig i dine graviditeter og dine flotte mave billeder. Ej hehe spøg tilside men synes det var nogle super blog indlæg du lavede den gang. Jeg er heller ikke selv så meget herinde mere, bliver ofte skuffet over at det er meget det samme biograftur og sushi spisning. Men kan selvfølgelig godt se at det er svært at fremtrylle noget nyt og spændende hele tiden. Men mere ligesom i gamle dage, der vidste du lige hvordan du skulle hægte mig fast til din blog i hvert fald. 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Sarah
  Jeg har faktisk ville skrive til dig, allerede for 4-5 uger siden. Jeg har desværre oplevet alt for længe at jeg har klikket ind på din blog uden nyt. Jeg må tilslutte mig koret med at det statede Da du begyndte på engelsk.
  Jeg har læst med i alt for mange år, g nyder indblikket i din hverdag.
  Din IG har også ændret sig, det er en smule trivielt:/
  Da du på et tidspunkt skrev at lykken var kommet til dig, med en ny kærlighed. Tænkte jeg NU sker der sikkert noget på bloggen, men heller ikke her.
  I sommers med dit sommerhus var der mange skønne opdateringer! Det kunne jeg lide!

  Som en anden skrev, må du kunne se på din blog hvor filmen er knækket i antallet af besøg:)

  Men bare rolig, jeg bliver🙂
  Kh Christine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det må være mega svært at skulle vride en interessant, dybdegående og veltilrettelagt historie ud af sit liv flere gange ugentligt! Det ville mit leverpostejs-to børn-og-en-mand-liv ikke kunne byde ind med😅
  Så hatten af herfra for at du i det hele taget får noget fra hjertet ind imellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Hej Sarah
  Jeg har fulgt med i din blog i ca 7+ år.
  Og ja det er som om indholdet er med livrem og seler for tiden.
  Det som mangler (Syntes jeg) er vildskab og kærlighed…
  Ham du faldt for sidst… Som viste sig at være en kæmpe klovn af en svindler..
  Tænker, at du måske har trukket dig lidt tilbage, for sådan en oplevelse må da være så sindssyg chokerende at opleve..!? Det med at lade sig forføre og så opdage at man har taget så meget fejl efterfølgende og som mor til 3 små kære børn…
  Hvis du vil og har lyst så skriv om det.. For det vil have godt af at komme ud.
  ikke mindst for dig selv ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej Sarah.
  Jeg har også læst med i flere år efterhånden. Jeg synes du har været mest interessant, inspirerende og særlig/adskilt dig fra andre bloggere, når du var hende som ikke var bleg for at tage bladet for munden og komme med din ærlige holdning til ting.
  Jeg foretrak dén skrivestil hvor du var mere umiddelbar og mindre politisk korrekt.
  Gode tanker til dig. Du er skide sej!.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Godt nytår!
  Lyder som en dejlig nytårsaften I havde og med børnene i centrum 🙂
  Måske du kunne lave 3-4 indlæg i ugen og lidt længere med det indhold du vil dele. Men gør som du føler for og som du magter.
  Stress skal du passe på, det kan hænge ve og udvikle sig, så du må få hjælp til at bringe det ned eller væk.
  Pas på dig og et godt 2019 til du og børnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Som trofast læser igennem flere år, må jeg også indrømme at jeg synes din blog er blevet lidt kedelig.
  Savner længere indlæg og mere dybde, som før i tiden. Jeg tror det ændrede sig omkring dengang du begyndte at skrive engelsk nederst.

  Sorry

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ok måske har du ret. Tænker det lige igennem ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg må tilslutte mig de andre kommentarer ift. at det er blevet ret kedeligt… har fulgt med i mange år, men der er lidt langt imellem de spændende indlæg efterhånden 🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hvad synes du et spændende indlæg er?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Indlæg om måske mere personlige ting og hvor der er flere holdninger og følelser i indlægget. Noget som kan inspirere eller skabe debat, fremfor en “dagbog” over hvilke faktuelle ting du har foretaget dig. Det kunne være omkring forældreskabet og samarbejdet omkring børnene, dit datingliv, familierelationer eller andre mere personlige emner. Derudover er boligindretning også altid en favorit hos mig, selvom det er mere overfladisk.
   Det er svært at forklare, men det føles som om, at dine indlæg er blevet mere overfladiske over tid..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Savner flere indlæg hvor du går i dybden og reflekterer over det der sker i dit liv.
  Synes det er kedeligt med reklame for sushi karma og Nelly.
  Kan godt lide når du har selvironi, er ærlig, skriver om noget af det der gør dig meget glad eller virkelig trist. Indlæg med mindre facade og mere sårbarhed hvis jeg kunne vælge.
  At følge dine graviditeter og dit sommerhusprojekt var mine absolutte favoritter

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Der har heller ikke været så knald på dramaet i mit liv… er bare jævn glad hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Stemmer for færre indlæg også mere gennemarbejdede/gennemskrevet og indholdsrige indlæg.
  Synes desværre at indlæggene er tynde og virker meget hurtigt skrevet. Som en anden skriver; der er mange andre bloggere på “markedet” som virkelig levere indhold vedrørende hverdag, mor, mode, oplevelser, mad og forskellige dilemmaer i livet. Og jeg synes bloggen har været sådan tidligere..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Din blog er blevet tam og kedelig. Uden særlig meget indhold. Det er som om du holder dig til det “simple”, fordi du også vil oversætte til engelsk, og for ikke at gøre det for svært for dig selv, så bliver det hele meget enkelt og uden personlighed bag. Hvis du spørger fordi dit læserantal er dalende, så skal du nok sadle om og gå tilbage til det som virker. Hvis alt er som det plejer og læserne stadig hænger ved, så fortsæt som du har gjort det sidste stykke tid med korte indlæg på dansk og engelsk. Men tænker du spørger af en grund 🙂 Men der er mange gode blogs derude, og der er konkurrence om læserne. Svaret på dit spørgsmål kender du helt sikkert derfor selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Sarah, jeg har normalt nydt din blog meget.. Jeg synes dog at indlæggene er blevet meget korte og indholdsløse, efter du startede med at skrive på engelsk også.
  Jeg ved godt at du er dine børn, men det er som om der mangler mere af DIG, der ikke er gennem børnene. Det skal lige siges at jeg også synes det er fedt at følge dit liv med børn.

  Reklame indlæg er kedelige, for de er for det meste altid positive, og virker lidt bla bla.
  En anden ting der er blevet lidt kedeligt er de opsatte billeder af tøj, hår osv! Ingen alm mennesker ser jo så godt ud

  Jeg tror der mangler noget glam og oplevelser.
  .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Du har en super god blog og ja nogen gange falder den ikke i min smag men så gør den det næste gang♥️👍 Jeg kan da godt se at du giver ret meget af dig selv og har gjort det hele tiden😏 men du må jo osse ha en fornemmelse af at dem der følger dig gerne vil hører om dig/ungerne🤔 jeg syntes at du er ligeså god i de korte indlæg🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Sarah.jeg elsker at følge din blog men nu spørger du selv hvad vi læsere synes:)jeg går aldrig ind på dine reklameindlæg.jeg synes dine indlæg var meget mere spændende at læse for ca et halvt år siden og tidligere.der gik du mere i dybden i dine indlæg.nu virker dine indlæg meget korte og ikke dybdegående.jeg ved godt at det tager lang tid at lave et indlæg eller det kan jeg forestille mig at det gør.så jeg vil nok hellere have du laver indlæg lidt sjældnere og så skriver nogle indlæg som er længere:)men du har en god blog:)du er en sej og smuk kvinde!!og en super god mor!!!tak for en vanvittig god blog:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej Sarah
  Har fulgt din blog nærmest fra starten og har altid været utrolig glad for at følge dig. Dog må jeg tilslutte mig de andre; jeg synes bloggen er blevet lidt kedelig og indholdsløs.
  Efter min mening, så mangler der lidt dybde og måske noget struktur – den halter lidt, øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg elsker elsker elsker dine indlæg, især om børn og dine spontane indlæg omhvis du har noget på hjertet og en stærk mening er absolut mine ynglings indlæg. Dog kan nogle af de helt korte indlæg være kedelige og hvis det er reklame som jeg ofte kan spotte før jeg trykker mig ind, så læser jeg ikke indlægget fordi jeg synes reklamer er virkelig kedelig læsning. Men generelt elsker jeg dig indhold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Enig med Agnete – den er godt nok blevet kedelig. Øv. Den er ikke særlig personlig og bærer præg af, at det hele går op i børn.
  Og nytårsaften kommer så 7 dage efter nytår 😉 Da er der jo ikke interessant længere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   lol jamen at det hele går op i børn er da også personlig….. Hvad skulle det ellers være om? Jeg skriver jo om det, der rører sig i mit liv og jo jeg kan se at mange gerne vil ind og se billederne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Jeg synes klart at du skal gå efter færre indlæg med mere indhold. Jeg sidder nogle gange med følelsen af; hvad kom jeg herind for? For eksempel hvad I lavede nytårsaften.. Det så vi jo pretty much på din ig-profil 🙂 Men synes du er så herlig at følge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   jamen det var da ellers ordentlig indhold…. hvis det ikke var indhold…hvad kunne jeg så ligge op? når jeg mener uden indhold…så mener jeg et indlæg med 1 billede og min leverpostejsmad

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little paradise in Copenhagen