Derfor har jeg taget på

Lige inden nogen hidser sig op, så siger jeg IKKE at jeg er blevet for tyk eller lign…jeg har bare taget lidt på og det er helt bevidst. Jeg har de sidste par år, hver eneste vinter været ramt af ret meget sygdom og næsten hvert år, bliver jeg indlagt med et eller andet. Ifølge min læge kommer det sig af en masse forskellige ting bla. stress, lav vægt, manglende søvn osv og så er ens immunforsvar bare presset. Og når man føder 3 børn på 4 år, så er ens krop max presset! Jeg er fra naturens side slank, skal det lige siges.

Så da minusgraderne nærmede sig, så har jeg aktivt forsøgt at spise mere end jeg plejer. Jeg har ret nemt ved at tabe mig, men åbenbart meget svært ved at tage på. Men en 5 kg er det da blevet til. Oveni hatten så sover Arthur igennem så med mere sul på kroppen og en masse søvn og så har jeg også lavet en del ændringer i mit liv, så jeg ikke skulle løbe så stærkt og være stresset, så har jeg slet ikke været syg (hvis jeg husker rigtig) siden foråret 2018.

Jeg bryder mig ikke rigtig om kager og al for fed mad og jeg har nogle dage helt ondt i maven, fordi jeg har overspist og får kvalme. Jeg elsker til gengæld følelsen af at spise sundt, da jeg føler mig “lettere” og mere klar i hovedet. Efter jeg er begyndt at spise mere end jeg plejer og ikke træner rigtigt, føler jeg mig mere træt…hmm…men hey…jeg er rask!! Så nu vil jeg prøve at holde den kørende et par måneder endnu og når sommeren nærmere sig, kan jeg være mig selv igen. Jeg har været ude og løbe et par gange, men så falder jeg med det samme i vægt.

Der var flere der havde kommenteret på min sidedelle, hvis man da kan kalde det det, på en af mine billeder på instagram og skrev at jeg havde taget på….og ja  det har jeg…og det har jeg det helt fint med. Mine sidedeller holder mig åbenbart rask lol så dem skal i ikke fornærme!

//Just so nobody will feel offended…Im NOT saying Im to big og fat or anything like that. Im just saying, that I have gained a few kilos and thats totally my own choice. The last few years I have been ill many times and I always ended op at the hospital. My doctor says that my immune system has been down because of the major pressure I put on my body with 3 kids in 4 years in a row, no sleep, skinny body, stress and so on.

So when winter came this year, I started eating more and I gained 5 kilos. Its not a lot BUT…for the first time, I haven’t been ill yet. On top of the weight gain, Arthur my youngest is sleeping through the night and I have changed many things in my life, to become more stressfree. I actually dont really like fat food, cakes and candy so it has been a challenge for me. I LOVE healthy light food. All this over-eating is making me feel more tired and less focused…but…Im well and out of hospital hehe So Im gonna try and keep this weight until summer comes and then, I will go back to my normal bodytype. 

Some people placed comments on my weight (on instagram) about my side-fat…you know…the extra fat on my hips…and yes… I love that extra fat, because it keeps my healthy during winter…be nice to the fat please lol

11 kommentarer

 • Christina

  Synes du har taget de 5 kilo rigtig flot på😉
  Mht trætheden kunne lysterapi til ørene måske hjælpe. Det er hurtigt – 12 min om dagen. Jeg synes det har hjulpet mig med energien.. Valkee 2 hedder den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Det klær’ dig Sarah Louise 😊 pas på dig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sidedelle? Wtf
  Det er ikke en delle, men din måde du drejer kroppen på og igår ind i taljen.
  Jeg vejer alt for lidt og får os denne “delle” når jeg drejer kroppen på den måde. Jeg har meget lille talje, så derfor gør den det.
  Hold nu kæft hvor folk åndsvage.
  Du ser pisse godt ud ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Sidedelle? Mener du den lille fine streg der?
  Du ser bedre ud end du har gjort i årevis.
  Behold du bare de fem kilo og din sundhed. Så er der også lidt at skrælle på, HVIS du skulle blive syg.
  Godt gået 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk er simpelthen utrolige 😀
  Dejligt, du har opnået en lækker og sund vægt, der er bedst for dig, det er langt fra at kimse ad, det arbejde det kan kræve (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din sidedelle?! WTF hvorfor har folk dog behov for at kommentere på den?! Og hvorfor ser de overhovedet noget så næsten-ikke-eksisterende og helt naturligt? Det er vist folks fokus den er galt med i denne verden 😀

  / sisselsolsort.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Delle🤔 men hvor er dine ben, sjovt billede😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal gi’ dig delle, skal jeg… Det der har aldrig været en delle 😉 Det er da bare en naturlig lille , næsten usynlig, fold som følge af måden, du sidder på.
  For lav vægt er heller ikke godt for kroppen. Præcis som for høj vægt.
  Når det er koldt og mørkt, er det en meget typisk bivirkning, at man også er mere træt. Det er, som om kroppen gerne vil i hi.
  Men det er da fantastisk, at du indtil videre har været forskånet for sygdom (Bare en jyde forholdsregel at sige Indtil Videre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du ser altid godt ud Sarah:)uanset hvad du vejer;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du er så utroligt smuk uanset 5 kilo mere eller mindre 🙂
  Godt hvis du har fundet en bedre rytme som holder dig rask.
  Måske jeg må anbefale dig at tage en halv teske syreneutralt C vitamin pulver dagligt rødt op i saft, juice eller lign. Det holder også dit immun system oppe.
  Ellers takker jeg for en god blog, du er en god mor og en dejlig stærk selvstændig kvinde med ben i næsen, lad ingen tage det fra dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Det klæ’r dig. Og det er i hvert fald ikke en delle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg