Derfor har jeg taget på

Lillemor på luksus weekend – overfaldt af lebber

REKLAME

YES…det var lige hvad jeg havde brug for! En virkelig lækker weekend væk fra hjemmets 4 vægge. Min veninde Eva og jeg har belejligt nok børnefri på samme weekender, så vi teamede op på Dangleterre hotel til ægte veninde hygge. Jeg har aldrig boet der før, men været der til møder og middage. Jeg bookede en af deres suiter, nu jeg var igang og der var voldsomt lækkert!

Jeg kommer nok ikke ud og rejse lige foreløbig. De fleste af mine veninder er i forhold og skal rejse med familierne. Måske det kan blive til en forlænget weekend til et sted snart, jeg har dog ikke helt mod på at rejse langt væk med ungerne. Men for nu, var et hotel i kbh det tætteste jeg kommer på en ferie.

Dangleterre er meget posh. Servicen er helt og aldeles upåklagelig, men det er ikke rigtig børnevenligt eller børne indbydende. Deres spa afd. var ok, men en smule kedeligt i forhold til eks. Skodsborg spa hotel eller Guldsmeden hotel. Der var kun en småkold pool, lille sauna og lille dampbad. Deres spa afdeling er en ekstra gode, men det skal ikke være grunden til at man vælger det hotel. Deres service, beliggenhed, de lækre værelser og den gode mad vinder til gengæld en masse point.

Fredag aften stod den på middag og cocktails og det var en ret besynderlig aften. Allerede inde på Cafe Victor blev jeg opsøgt af en pige mindst 10 år yngre end mig, der ville snakke og hun havde sin gay ven med og da de skulle gå, tager hun fat i mig og kysser mig ret voldsomt…altså med tunge og det hele. Jeg blev helt chokeret, hvorefter Eva begyndte at skraldgrine… pigen ville have mit nummer og var… meget frisk. Nu ved jeg ikke helt om man MÅ sige lebbe….jeg har absolut intet imod homoseksuelle, jeg er bare ikke selv til mig eget køn. Så tilgiv mig, hvis jeg er forkert på den med det ord.

Men så gik vi videre til et andet sted og allerede i garderoben er der så en ret køn pige, der lige røre mig på numsen. Jeg troede først det var Eva, men da jeg vender mig om, så står der en død flot pige. Hun blinker lige og går ind på klubben. Jeg kigger på Eva, der står med løftede øjenbryn…hun så det nemlig godt. Vi når kun lige op i baren og så går der en tredje pige forbi, der kommer tilbage igen og vil kramme. Hun snakker om bloggen og at hun har fulgt mig længe. Hun var ret sød og da hun vil give mig et kram inden hun skulle gå, så kysser hun mig lige på munden og et meget saftigt et af slagsen må man sige… “hvad fanen foregår der” brøler Eva hahaha og jeg havde en kæmpe stor strikketrøje på med høj hals og nederdel og støvler….. jeg tror aldrig, jeg har været mere tildækket i hele mit liv. Mit hår var sat op en tante-knold og jeg havde absolut ingen hensigter om at ville have en masse opmærksomhed eller shine, jeg ville bare hygge med min veninde. Der var også mange fyre ovre ved os….det er sjovt…. at jo mindre man faktisk gider det og jo mere kedelig jeg ser ud, jo mere kommer folk over. Men denne aften, der var der gang i pigerne og jeg aner ikke hvorfor…det var lidt sjovt. Vi stak af fra de sultne løvinder, kværnede en sandwich på gaden, i min brandet hævede jeg 2000 kr til 2 meget søde hjemløse, der sad på en trappe som vi kom i snak med. Deres historie var fascinerende og ægte. De blev meget glade for mit tilskud og vi gik mætte og glade tilbage i seng.

Eva og jeg drak lige en tand for meget fredag aften og det blev vi naturligvis straffet for lørdag. Jeg ringede til receptionen, der nemt kunne sende en ud efter panodiler og treo…DET VAR GULD VÆRD!!! Morgenmaden kom også til os og hen på dagen kunne jeg lige magte at trille ud i det lækre badekar. Planen var at vi skulle have spist middag ude lørdag aften, men vi havde så mange tømmermænd at vi bestilte mac donalds til værelset hahaha og så sad vi i dynerne i suiten og dyrkede pigesnak og film. Søndag fik vi en late check-out så med fornyet energi kunne vi nyde hotellets faciliteter lidt mere med eks. en tur i spaen.

P.s. det kunne da være man skule prøve det med pigerne af, nu jeg ikke har haft held med mændene lol

P.P.S jeg har skrevet reklame, men det er det ikke rigtig, MEN jeg har noget tøj på som er sponsoreret, så jeg må hellere skrive reklame for en sikkerheds skyld.

// Yes this was exactly what I needed. A luxury break from home. We stayed at the very high end hotel in copenhagen named Hotel Dangleterre. This was my first time sleeping there. We booked one of the suites and it was readily nice. I am not going on a vacation any time soon, maybe a weekend somewhere, thats it. I just dont feel safe traveling alone with 3 small kids. So this was my vacation for now.

Dangleterre hotel is really posh and they have great service, wonderfull rooms, perfect location but their spa/ pool area was a little boring. The pool was a little cold and the had 1 tiny sauna and a small steam bath. They dont serve food or drinks by the pool.

Friday night me and my friend Eva had dinner and we went out for cocktails. For some reason I must have had some kind off special aura, because many girls came up to me trying to kiss me and touch me and I was really not dressed up or anything. I had a big knit turtleneck on and my hair in a bun and only little makeup. I just wanted to hang out with my friend and dont get any special attention. But I really felt that this night, People behaved like I was naked an available lol

We left the club and all the hungry tigers, to eat a sandwich. We met some interesting homeless people and had a chat with them. Before returning to the hotel, I gave them 2000 danish kroners…because I could and they deserved it. The smile on their faces, made my night perfect.

The next day we had so much hangover, but the concierge service took care of that with painkiller and breakfast in bed. Our plan about going for dinner, was cancelled and we stayed in to watch movies and eat mac donalds in our beautiful suite. Next sunday morning we were ready for spa and we spend  some time to treat ourselves before check-out.

P.S. Maybe I should try out some girl love…its not really working out for me with the guys lol

8 kommentarer

 • Emma Jensen

  Det er noget decideret svineri at kvinder tillader sig at opføre sig sådan, når de samtidig højlydt beklager sig over sammenlignelig opførsel hos mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mulle

  Sikke en sød historie, godt at du ikke føler dig krænket over at blive kysset på af de frække piger, og den var nok ikke gået, hvis det var fyrene, der var i kysse-hopla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 2 x seksuelt overgreb – fedt! Nåå nej, det er jo kun når det er mænd at det bliver betegnet som overgreb.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rigtig godt indlæg Sarah:)!sikke et par skønne dage i har haft:) Hold op hvor var du sød ved de hjemløse:)Du er jo en flot kvinde såååå du tiltrækker nok både mænd og lebber:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Ha ha😂 så du en oplevelse rigere. Fedt med sådan et par dage uden børn og bare NYDE.Har været der til middag og det er skøn mad og super service.👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Se det er sådanne indlæg der er fede at læse! Mere af det tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  😂 jeg elsker du lige hævede 2000 i en brandert til nogle hjemløse … ku ha gjort akkurat det samme i en brandert…. 😂😂😂 Og skide godt du lige hjalp dem lidt på vej☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ser super lækkert ud jeres ophold! 🙂 men nok heller ikke heeelt billigt! 😅 hehe.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har jeg taget på