Tid til kærlighed + Rabatkode

REKLAME

Wow se lige en smuk gaveæske som Daniel Wellington har lavet i forbindelse med Valentins dag! Den perfekte gave til en du elsker! I æsken er der både et ur, et smukt armbånd og et lille bitte guld hjerte som man kan sætte fast i en af de små huller i selve ur remmen- en meget fin lille detalte. Det ser så fint ud, når man åbner æsken op!!

Lige nu er der 10% rabat på alle Valentins gaveæsker og så kan i få 15% OVENI med min kode:15SARAHLOUISE

//Wow just look a the beautiful gift box that Daniel Wellington has made for Valentine’s Day! The perfect gift for someone you love! In the box there is both a watch, a beautiful bracelet and a small tiny gold heart charm that you can attach to one of the small holes in the actual strap – a very nice little detail. It looks so nice when you open the box !!

Right now, there is a 10% discount on all Valentine’s gift boxes and then you will also get 15% with my code: 15SARAHLOUISE

1 kommentar

  • Bjørk

    Aj hvor fedt, da var da den ultimative selvkærlige valentines fra-mig-til-mig-gave – men jeg har lige fået et ur i julegave… er det mon med ure lidt som med sko, at man ikke rigtig kan have for mange?? Bum-bum…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg