Tid til kærlighed + Rabatkode

Weekend & det med at være smådepri

Så gik endnu en weekend uden mine elskede børn. Jeg ved simpelthen ikke om der er det her røvsyge vejr, men mit humør har ikke været det samme som det plejer i lang tid. Jeg plejer at få det bedste ud af mine børnefrie weekender, men de sidste par måneder, har det bare handlet om at komme igennem det hurtigst muligt, så jeg kunne få mine børn hjem. Og selvfølgelig er der moments i løbet af weekenden, hvor jeg hygger mig, men følelsen af glæde er der bare primært, når jeg er sammen med mine børn.

Jeg har få singleveninder og de vil naturligvis gerne i byen og jeg gider simpelthen ikke…jeg oooorker det ikke. Heldigvis har alle mine vennepar stadig lyst til at hænge ud med mig, selvom jeg ligesom bliver det tredje hjul, men det er bare heller ikke altid at mit humør lige er til det.

Fredag tog jeg mig dog sammen til at spise en middag inde i byen, men allerede kl. 22 fik jeg nok af det evige kødmarked og ville bare gerne hjem. Lørdag og søndag har bare sneglet sig afsted. Jeg orker heller ikke at date, jeg føler mig drænet, ugidelig, uinspireret og irriteret. Jeg går også stadig og tygger på 2018 som bød på overflod af skuffelser og relative nye venskaber, der viste sig at være med skjulte og falske agendaer, så jeg har følt meget skuffelse, noget som ikke ligefrem bidrager til et godt humør.

Til gengæld har jeg fået brugt tid på at få styr på re-lanceringen af min badetøjsserie som nu har fået sin egen instagram profil ( @DreamSwimsuitWorld) OG fået ansat en, der skal stå for det administrative. Hjemmesiden kommer snart. Det er første projekt efter jeg sidste år om rokerede og fik fokus og styr på mit stress. Så det glæder mig og udfylder mine kedsommelige børnefrie weekender. Der skal stadig lige laves hjemmeside og noget mere struktur på projektet, så det nusser jeg med ved siden af bloggen og et andet projekt som jeg ikke kan løfte sløret for endnu.

Jeg vel egentlig ikke rigtig noget at brokke mig over. Alting går jævnt godt, alle er raske og livet er fuld af vidunderlige muligheder, jeg trives bare virkelig dårligt i gråvejr dag ind og dag ud. Næsten hver dag ser jeg på gamle ferie billeder eller videoer fra sommerhuset, det varmer så dejligt.

//Another weekend without my beloved children has passed. I simply do not know if it is the shitty weather, but my mood has not been the same as it usually is for a long time. I usually get the best out of my child-free weekends, but the last few months, it’s just about getting through it as soon as possible so I could get my kids home. And of course there are moments during the weekend where I enjoy myself, but the feeling of joy is mostly there, when I’m with my children.

I have few single friends and they will of course like to go out and I just don’t bother. Fortunately, all my friend inrelationsships still want to hang out with me, even though Ill be like the third wheel, but it is not always my mood just for it.

Friday, however, I jpulled myself together to eat a dinner in the city, but already at. 22 I got enough of the eternal meat market and just wanted to go home. Saturday and Sunday have just been a drag. I can’t bear to date either, I feel drained, indifferent, uninspired and irritated. I also continue to chew on 2018 which offered abundance of disappointments and relative new friendships that turned out to be with hidden and false agendas, so I have felt a lot of disappointment, something that does not really contribute to a good mood.

On the other hand, I have spent time getting track of the re-launch of my swimwear series which has now got its own instagram profile (@DreamSwimsuitWorld) AND I got an employee who is responsible for the administrative. The website is coming soon. It is the first project after I last year about rocking and got the focus and control of my stress. So I am happy and fill my boring child-free weekends. There is still a need to create a website and some more structure on the project, so I cuddle with it next to the blog and another project that I cannot reveal yet.

I don’t really really want to complain. Everything goes smoothly, everyone is healthy and life is full of wonderful opportunities, I just really feel bad in gray weather day in and day out. Almost every day I look at old holiday pictures or videos from the summerhouse, it makes me happy.

8 kommentarer

 • Signe

  Hej Sara du kan ikke tåle vinter😊, i de år jeg har læst med så har du drømt om at flytte væk hver vinter, fordi dit humør bliver så påvirket , det er nok umuligt at flytte ,men tror du skal overveje hvert år en lidt længer vinter ferie et lunt sted. En du kan se frem til og når du kommer hjem en du kan leve højt på,,håber du finder glæden igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Snakker du ikke så meget med din “familie” Buch mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

   Jeg tror hun var ked af at hun sås med nogle af de piger som Sarah ikke omgås med. At hun følte sig forrådt, fordi hun blev ved med at ses og interege med nogle af dem fra forside fruer. Det har måske gjort ondt på Sarah.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Persille

   Hvis det er rigtig, så forstår jeg virkelig godt Sarah Louise. At føle at man er meget tætte på nogen og de så hænger ud med nogen som har svinet Sarah Louise til på tv, radio og blade, så er det jo ikke ægte og loyale venner. De startede sjovt nok med at ses med Sarah Louise da hun lavede tv og nu er hun ikke med i Forside fruer mere og så er de andre piger måske mere interessante for forretningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg kan godt forstå hvis du er lidt smådepri ovenpå de oplevelser du har haft.
  Det er da også noget som kan dræne en, og så direkte at blive narret, snydt, bedraget, taget næsen på – ej jamen jeg ville sgu også blive smådepri.
  Prøv om du kan vende det til vrede, vrede er mere handlingsorienteret og giver mere energi end tristheden. Skrig det ud, skriv tusinde gange hvor vred du er på dem som har været grove ved dig, slå i en pude eller lignende.
  Men vend det til vrede.
  Og du har lov at være vred ovenpå det, som du har oplevet i det hele taget gennem dit liv.
  Efter jeg blev overfaldet af en psykisk syg på mit arbejde, da blev jeg også depri, så ved godt hvordan oplevelser kan vælte en af pinden !
  Knus og tanker og alt det bedst til du og dine dejlige børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Tror der er mange der har det sådan lige pt. Men vi ved jo det går over igen, når der kommer mere lys og mere varme i luften. Måske det også hænger sammen med at du har udvidet samværet for de 2 største med deres far. Måske du skriver et blog indlæg om dette?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Jeg har det på præcis samme måde, totalt ugidelig, halv deprimeret. Lige pludseligt gider jeg ikke i byen med mine går i byen veninder når min datter er hos sin far. Tænker at det hele er bare overfladisk, og for slet ikke at tale om kødmarkedet. Har været i kløerne på en narcissist og løgner.
  Umiddelbart virker det som om jeg har styr på livet – har et godt job, veluddannet, egen lejlighed, klarer mig selv, flot udseende, dejlig datter på snart 4 år og en lille hund. Men inderst inde føler jeg helt noget andet. Der er ikke rigtig nogen at snakke om det, og overvejer seriøst at gå hos en psykolog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Øv med venskabet. Tror jeg er næsten sikker på hvem det er. ❤ jeg er dog lige modsat dig jeg trives i gråvejr. Elsker det. Er et vinter menneske hvis der er noget der hedder det 😂 din serie med badedragter er flot…….. dog kommer jeg sgu nok aldrig til at kunne skrue mig ned i nogen af dem 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til kærlighed + Rabatkode