Weekend & det med at være smådepri

Vi er forelskede

Sikke en uge. Alma og Arthur har været ramt af noget virus, der gav feber og snotnæse, så jeg har holdt fri. Arthur sover dårligt om natten, når han er syg, så jeg har været en zombie om dagen.

Men midt i sygdom er der sket noget ret fantastisk!!! Det er noget jeg har tænkt på længe, men overskuddet har ikke været der og jeg har ventet til Arthur var større og bedre kunne forstå det. Vi har fået hund!!!! En helt vidunderlig sød og bedårende Cavalier king charles i den smukkeste rødbrune farve og 12 uger gamle. Jeg har nøje valgt ham ud fra, hvilken type hunderace han er, børnevenlig, nem pelspleje, nem at opdrage, god lille størrelse osv.

Vi er en perfekt hundefamilie, for vi har både have her og 1000 kvm have i sommerhuset. Jeg arbejder hjemmefra og kan ofte tage ham med, hvis jeg skal noget. Han er med ude og aflevere børn om morgenen og henter dem også om eftermiddagen til meget stor glæde for ungerne og så går jeg alligevel tur med ham i den forbindelse.

Jeg havde egentlig forberedt mig på det værste. Det vil sige, op om natten for at lufte ham, en hund der piver og ikke vil sidde alene og tisser over det hele selvom vi prøver at fange ham – sådan som hvalpe nu er. MEN vi har bare vundet i hundelotteriet. Han har ikke tisset inde en eneste gang. Han sover sammen med ungerne og elsker det. Så snart de vågner, kommer han ud og tisser. Vi står jo alligevel tidligt op alle dage, så det er intet problem (også weekender). Han ligger sig med det samme på bagsædet af bilen i sin hundesele og jeg lod han ligge i bilen, da jeg handlede ind og han sov bare…. han hverken gøede eller pev, det ved jeg, fordi spionerede på ham hehe folk må have troet jeg var bindegal lol. Han er SÅ mild og sød over for andre hunde og børn. Han er nem at læse allerede i forhold til når han skal på toilettet.

Han er vores lille cookie fordi han ligner en brunkage- Albert valgte navnet og vi er TOP forelskede i ham. Marsvinene har han ikke mødt endnu, han har kun været her i et par dage, så når han er helt tryg, så skal han møde dem, så han ikke æder dem, når han bliver større. Alma har virkelig vist sig at lyse helt op med det lille kærlighedsvæsen og for første gang, var hun ikke bange for mørket, da hun skulle sove, for hun sov med Cookie. At han kunne have så positiv effekt på hende og hendes frygt for at være alene, havde jeg ikke tænkt over, men det giver meget mening.

Det føles så rigtig. Vi er en stor familie nu…. En første date ville måske føle sig overrumplet, hvis jeg tog 3 børn med, 2 marsvin og en hund?🤣🤣🤣 min kommende mand skal helt klart have et kæmpe hjerte til at både modtage og give rigtig meget kærlighed.

Her er han så. Vores nye baby Cookie

32 kommentarer

 • søren kaspersen

  Tillykke med den. Det er en dejlig race. Håber den får et godt hundeliv hos jer med gode daglige gåture, mental stimulation og kærlig opmærksomhed, også når den er blevet stor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariana

  Hvor er den bare sød! Har du købt den gennem en kennelklub?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Fantastisk hunderace!! Jeg har selv en lille cavalier på knap et år, og hun er, hånden på hjertet, det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Den reneste form for livskvalitet på fire ben – I kommer til at knuselske ham <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg har nu ikke på nogen måde, kaldt dig en idiot, jeg er heller ikke en idiot, ovennævnte tyggeben skete mens jeg var hjemme. Jeg syntes du svare meget aggressivt tilbage, jeg vil blot give en velmenende info, det vil jeg fremover undlade, når det bliver modtaget på denne måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa

   Jeg ved ikke hvad eller hvor du har skrevet. Det er ikke myntet på nogen speciel:) Men jeg får virkelig mange beskeder om de tyggeben og så må jeg jo forvisse folk om at jeg ikke er idiot og HAR sat mig ind i det og har haft hund maaaange år.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhhhh jeg har også en ruby cavalier 😍 det skal i nok blive glade for! Skøn og kærlig rase! 🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Åhhh hvor er den lille skid dog så nuttet😍 Har selv en Cavalier tæve på 8,5 år og det er simpelthen den bedste hunderace der findes ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte andersen

  Hej Sarah Louise
  Det er simpelthen det bedste man kan give sig selv og sine børn! Jeg er selv alenemor og da min søn var 5 år købte jeg en lille bomuldshund. Jeg er mindst lige så glad for den, som min søn. De weekender jeg er alene, har jeg jo min lille hund – den har været med overalt: til fester, i shelters, på weekendture og på dates. Hvis du finder et godt sted at få den passet, når I flyver væk, så er det ingen problem med en hund.
  Alle de fordele der er for børn og voksne der har en hund kan jeg slet ikke remse op her, men folk der har hund lever i gennemsnit 6 år længere end folk der ikke har hund, viser studier fra SanFransico University.
  Så stort tillykke herfra både til dig og dine børn og den lille cookie som får et godt liv i dit hjem❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Verdens bedste hunderace! Så kærlige og godmodige. Havde en lille pige i 12 år, som desværre blev aflivet for 2 år siden. Tillykke med cookie 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Sarah
  Tillykke med jeres nye hund. Du kunne ikke valgt en bedre race når man har børn og gerne vil ha en “lille” hund. Cavalier king Charles er en fantastisk familie hund. alt Held og lykke med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Skøn race, den er virkelig dejlig.
  Vi måtte desværre gå af med vores, da den fælder helt sindsygt og det passer ikke rigtigt med små børn.
  Men klart den bedste race til børn 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Tillykke med jeres nye familiemedlem. Lad hver med at lytte til at nu er det slut med det liv du levede før. Man tilpasser sig bare når man har hund! Der er rigtig mange hoteller i dk Sverige Tyskland osv hvor man godt må have hund med – vi har en fransk bulldog vi fik da ungerne var henholdvis 9 og 6 og server bare det bedste! Vi tager på diverse spaophold med ungerne og der må væres buller gerne være med – pg han har bare lært st man slapper Af på værelset mens familien er nede og bade osv. Mht rejser så er jeg sikker på at I har gode venner der gerne vil passe ham. Bare lær ham at omgås andre mennesker i en tidlig alder så er det intet problem. Vi rejser stadig 1-2 gange om året a 1-2 ugers varighed – no problemo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Åhhh ham bliver I glade for .
  Den skønneste hunderace 😍
  Vi har haft en sød lille tæve som desværre måtte aflives pga sygdom ( hjertet )
  Nu har vi en cavapoo – blandning mellem cavlier / puddel . Endnu dejligere hund.
  Tillykke med cookie – skønt navn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Årh hvor er han dejlig! fantastisk race, er vokset op med sådan en racehund’ 😍 og mine forældre har os netop fået en lille trille i den race og samme farve ❤️ tillykke 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Oohh hvor er den sød 😍 nu er det så tilgengæld slut med udlandsferier, slut med weekendophold når ungerne ikke er hjemme. Vi har selv hund og har i den grad fundet ud af hvor afhængig man er af den. Med mindre man selvfølgelig kender nogen der vil elske at passe den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • JR

   Haha hvorfor er det slut fordi man har fået hund.. Stopper man osse med at leve sit liv fordi man får børn 🙄

   Det var dog en træls og idiotisk kommentar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Sådan ser jeg slet ikke på det. Den kan både passes af venner og på kennel, hvis en rejse eller weekendophold kommer på tale. Vi har ofte passet min vens hund, når han var ude og rejse og hunden var fuldstændig ligeglad om den var hos os eller hjemme hos ham, sålænge den fik opmærksomhed og kærlighed. Hvis man vil overlade sine børn til bedsteforældre i ferier, så kan man også lade sin hundpasse. Det er ER ikke et menneske men “bare” en hund.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Åh åh åh, jeg græder næsten af sødheds overvældelse (er det et ord🤪).
  Hold nu OP HVOR ER HAN SØD og jeg vil også ha ham. Kæmpe tillykke!!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sød vovse 😊
  Hvor stor bliver han ca. ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Rigtig godt hundevalg, helt perfekt til jer 🙂
  Tillykke med den lille pus.
  Hvis du møder en mand med et stort hjerte, så sig til hvis han har en storebror 🙂
  Rigtig god weekend til du og din store familie nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Cavalieren er en dejlig race! Har selv været “medlem af klubben” i 12 år og opdrætter i 8.
  Han lyder som et pragt eksemplar og er sikker på jeres familie er kanon for ham. Bare husk ikke at pylre og bliv ved med at aflæse ham og lave hverdagen så bidt muligt efter hans tag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie

  ihh total cute, den bedste gave til børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Stort tillykke med jeres fine lille hund😊 Det er en kæmpe gave for børn at vokse op med hund! Vores to børn er vokset op med vores hund på 11 år, han er deres bedste ven og de elsker ham højt🐩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hvor er han kær Ikke for st skræmme dug, men vil lige fortælle at du skal være opmærksom på de tynde tyggeben, jeg havde en lille hund som også elskede dem, men kom galt afsted med dem, tyggede det helt blød, det hele og forsøgte at sluge det, det satte sig fast i halsen, hun var tæt på at blive kvalt, glemmer det aldrig, bare som info

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

   Vil give dig ret. Lad vær med at købe sådan nogle hud ben . Køb istedet for sådan nogle tandbørster til hunde eller kyllinge snacks ( kan os få dem
   I stænger) de er bløde og lækre og ser gode ud ( så gode så jeg næsten os vil spise dem 😂😂)
   Har selv en lille hund og vil klart fraråde disse ben da de er svære at spise og oftes vil hunden sluge de sidste stykker af dem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene skovbo

  Hold nu op hvor ser han dejlig ud, skønt for dig og ungerne, det lyder til han lige passer ind i jeres familie, og så er en cavalier King Charles spaniel bare en skøn lille hund 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Jeg skal ikke ha hund! Det har altid været min mening…. indtil jeg så Cookie 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvor er han bare sød. Tillykke med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg havde egentlig forsvoret, at vi ikke skulle have kæledyr, men nu er jeg da helt solgt til stanglakrids. Hvor er han sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hold op hvor er den nuttet😱😱😱❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Umanerlig kær lille hund….og dine børn ser SÅ stolte og glade ud! De kommer da til at blive bedste venner. Ville ønske jeg selv boede et sted hvor vi måtte have hund, så min 4-årige dreng også kunne opleve den glæde ved at have et dyr. Dyr er bare noget HELT specielt at vokse op med for børn. Jeg ville ikke have været det foruden da jeg var lille 😊
  Dejligt for jer Sarah 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine birkeholm

  😍åh … stop… er selv hunde skruk. Fuck den er sød

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend & det med at være smådepri