Update på knuden

Om at være lagt ned med et smil & lidt om økonomi

Wup wup se hvem der lige fik makeup på!! (og se så lige neglende…hehe life of a handywoman) Jeg har ellers lignet pis hele ugen. Al fokus efter små væsener har fået det de skulle, er gået på mine ca. 1 million projekter lige nu. Jeg får engang imellem sådan et ordentlig sug i maven ligesom når man sidder på toppen af rutsjebanen i tivoli lige inden den slipper og kører med fuld fart direkte ned i en loop, men ikke på den lede stress agtige måde, men på den der “hvor er det her for fedt” agtige måde.

Jeg er SÅ spændt og glad for de ting, jeg får lavet. Denne uge fik jeg lige købt min første universelle slag borremaskine (OPTUUUUUR) og jeg har fundet en ny glæde, nemlig glæden ved at jeg bare kan hænge ting op, når jeg vil. Hele mit liv har jeg været afhængig af en mand, der lige havde tid eller skulle hyres til at gøre den slags, men NU kan jeg selv og det er bare den fedeste følelse nogensinde…for dælen hvor får jeg hængt ting op lol!!

Jeg har bl.a fået hængt nye ting op i soveværelset og vi har endelig fået gardiner op. Det tog sin tid at opmåle, udvælge, sætte sammen, borre og sætte op, but i did it! Når jeg lige har fået lidt styr på roderiet, så får i selvfølgelig lov at se billeder. Og roderi er i den grad noget vi vælter os rundt i, for jeg sælger ud af gamle møbler, for at gøre klar til nye og inden for et par uger, får vi nye gulve og inden da skal den gamle sofa ud/sælge og så rammer vi måske et par dage på gulvet, men hey…så får vi noget sjov ud af det. ÅÅåh det bliver bare så fint!! Flere har spurgt ind til om vi ikke skulle på ferie i år, men jeg har valgt at droppe ferie i udlandet og bruge pengene på renoveringer i istedet. Der skal både bygges nyt på sommerhusgrunden, laves nye gulve og laves nyt badeværelse og mange andre småting og det koster jo kassen og så er der bare ikke penge til dyre rejser. Og det er vi helt ok med. Istedet har vi forhåbentlig inden sommer nyt dejligt hus på sommerhusgrunden og kan holde dejlig dansk ferie der og vores daglige hjem bliver også renoveret og hertil har mange spurgt om det er et hus jeg har købt, men det er det ikke…MEN jeg har mulighed for at købe det, hvis jeg vil, hvilket ikke er fuldstændig udelukket og vi har ubegrænset lejemål og derfor vil jeg gerne renovere lidt på det, da det virkelig trænger og jeg kan slet ikke lade være.

Jeg har også bestilt en god stor cognac farvet lædersofa og nu er det at jeg får brug for at i hjælper mig med en stor beslutning. Nemlig hvilken farve mit sildebens gulv skal have. Det skal passe til den brune sofa og hvide vægge og hvide gardiner. Jeg vil gerne have laminat udgaven, da det er nemt at holde og flot. Hvilket et kan i bedst lide af disse 3, hvis nr 1 er det øverste billede?

 

44 kommentarer

 • Jannie

  Nr 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Nr. 2 str./strukturmæssigt, men i samme farve som nr. 1.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Heilbo

  Nr 1
  Jeg overvejer nemlig samme gulv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Nr 3 😀👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Nr. 3!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Nr 2 helt klart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Helt klart nr 2, når det er hvide gardiner og en cognacfarvet sofa. Og så vil jeg bare lige give den STØRSTE anbefaling til Flotte Gulve. Super service og super produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Nr 3 er flottest 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Helt klart Nr.3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Nummer 2 eller 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanna christensen

  Nr 2 helt klart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  No. 3!!!! P U N K T U M 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Helt klart nr. 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nr. 1 eller 3. De har lidt mere varme i sig og det tænker jeg er godt til hvide vægge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Nr 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Nr. 1 🙋🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Kære Sarah

  Du skal da have det lakeret der viser den smukke struktur gulvet har når du nu vælger sildebens parket.

  Min mand er gilvsliber/lægger og jeg har oplevet så utroligt mange der starter med at at ville have det hvidlakeret for så at få hele skidet sliber og omlakeret.

  Hvid du har muligheden ville jeg vælge et olieret af slagsen da det med lugt gulvolie er nemt at reparerer småskader som ridser da olien “fylder” hullet/ridsen ud. Vi har selv hund,kat og børn og lakeret gulve er altså lort for der kommer småskader med børn og dyr, just saying.

  Glæder mig til at se billeder af dit nye smukke hjem ( hvis du da vælger at vise det frem ).

  Psttttt trip trap laver den bedste gulvolie og vaske sæbe .

  Mega krammer til dig💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nr 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Helt klar nr. 3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Nr 1 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Nr 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Helt klart nr 2 det vil stå så smukt til den cognac farvede sofa👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nr 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Nr 2 helt klart 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine B

  Nr. 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Helt klart nr 2
  Kan jo skimte en cognac farvet sofa i baggrunden😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Helt klart nr. 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg syntes at nr 2 er flot, men det ligner at det er et “ægte gulv” på billede – så gad vide om det er lige så flot irl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Helt klart nummer 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke h

  Nr 3 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Nummer 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Nr 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Nr. 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Helt klart nr 3, men til en cognac sofa synes jeg du skal vælge nr 2 så det ikke bliver brunt i brunt.

  Ellers se om du kan få farve prøver på gulvet og tag det med ud og hold op imod sofaen, så du kan se om det falder lidt i et med et mørkt gulv 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mamma83

  Nr 1 (eller nr 3)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sinding

  Gulv nr. 2 syntes jeg er pænest. Det rammer et smukt nordisk design

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise norup

  Nr 2. Så bliver det dejligt lyst når sofaen er lidt mørk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Nr. 1

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kuntz

  Helt klart billede nr. 1!! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Larsen

  Nr. 3 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Nr 2 💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nr 2 er super flot:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla nielsen

  Nr 3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på knuden