Weekenden i billeder & min sindsyge 8 ugers plan

En æra er slut

Se engang den lille mand som han sidder der og spiser sushi med sine børnepinde. Det ene øjeblik lå han i respirator og det næste sidder han her og spiser caviar og sushi og sludre om dagen der gik……livet er fantastisk!! Jeg har før været ude og spise med bettemanden, men denne gang var anderledes, for det var nemlig aftensmad og det har han altid været for lille til. I den forstand at sidde på en restaurant med så mange input tæt på sengetid, ville normalt gøre ham pylret og umuligt….men den tid er slut.

Vi gik fra restauranten 18.30 og han var i højt humør. De store var hos deres far, så Arthur og jeg fik lidt alenetid. Livet ændrer sig hele tiden med børn og det var så hyggeligt at sidde og sludre med ham og han kan nu fortælle lidt om, hvordan dagen var gået i vuggestuen og andet hyggesnak.

Han bliver 3 år her til juni og så er jeg for første gang i 7 år fuldstændig babyfri….DET er vildt. Det bliver et helt nyt og nemmere liv på mange måder. Jeg husker, hvordan jeg selv gik og renoverede og malede sommerhuset sidste år og hvor meget planlægning det krævede, fordi Arthur jo der kun lige var fyldt 2 år og stadig skulle have hjælp til det meste, men denne sommer bliver med 3 meget mere selvstændige børn, da der er kæmpe forskel på at være 2 år og 3 år. Selvom at det er vemodigt at sige farvel til sin baby, så glæder jeg mig også til at opleve livet sammen med dem på en måde, hvor de rent faktisk kan huske de ting vi laver og hvor kommunikationen er nem. Når Arthur bliver større, så kan jeg også bedre overskue at rejse med dem alle 3 og det er noget jeg savner. Man kan sige at timingen alligevel er god med ingen udenlands rejser, da alle mors penge her går til renovering i år, så vi kan alligevel ikke rejse hehe Men danmark er et helt vidunderligt sted at være om sommeren og den lede vintertid kan heldigvis klares med lidt luksus inden for landets grænser som eks. når vi har været på weekend på det der hotel med pool.

1 kommentar

 • Charlotte

  Hej Sarah Louise
  Hvor ser det bare mega hyggeligt og lækkert ud. Dejligt også at beddemanden virkelig ser ud til at nyde det / hygge sig.
  Må man spørge hvad Restauranten hedder?
  Knus Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden i billeder & min sindsyge 8 ugers plan