Livet med brunkagen & en træls beslutning

Hyggedag med mit lille shopppingmonster

Jeg arbejdede en del i weekenden, så jeg kunne tage en fridag med hende her, faktisk holder jeg også fri med Albert i denne uge, men det er pga. en tandlægetid, der ligger midt i timerne og vi ikke rigtig kan nå at kører frem og tilbage, da hans tandlæge ligger 35 min fra skolen.

Vi hyggede lidt hjemme, hvor Alma vel argumenterede for at hun trængte til at shoppe og ved nærmere eftertanke, så har vi ikke rigtig shoppet sammen siden i sommers, da jeg som regel bare køber til hende, da hun bliver helt bimmelim i en tøjforretning og jeg ikke orker at kæmpe med hende om hver eneste stykker glimmer lol. Men vi aftalte at hun måtte vælge 8 ting allerede inden vi gik ind i H&M og det gjorde det hele lidt sjovere. Så når hun fandt det 9 stykke tøj, byttede hun ud med noget i posen. Men flere gange lavede hun de der “pleaaaaassee moooaar” øjne, men jeg var stærk og modstod hendes cute lille ansigt.

Vi var også en tur i bio og en tur forbi Pasta parma og spise frokost i Lyngby centeret, der til min store tilfredsstillelse laver den lækreste hjemmelavet pasta. Det var dejligt at bruge lidt kvalitetstid med min lille pige. De uger de 2 store er hos deres far, er der et stort sort hul i mit liv, så det var en vidunderlig måde at skyde ugen igang med ordentlig omgang hyggedag.

6 kommentarer

 • Johanna

  Hej Sarah! Havde du ikke et børne ur hvor de kunne se om de skulle sove eller måtte stå op? Jeg leder og leder og synes det er så perfekt- hvor finder jeg sådan en???? 🙏🙏🙏🙏😘 (træt mor til tre piger)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   hos lirumlarumleg..bare søge på mit navn og vækkeur så tror jeg det kommer frem

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

   Mange tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sjovt så tideligt det starter … mon det ligger i generne.. min pige på 5 er også sådant..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Du kan tro at det er noget din pige vil huske at du gav dig tid til at shoppe med hende🤗 Min datter husker stadig da vi fjollet rundt og havde alenetid til indkøb af tøj og sluttet med go mad🤩 En skøn tid👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ser dejligt ud. Hvor er hun heldig at have en mor der tager sig tid til alene tid med hvert barn. Det tror jeg altså ikke alle forældre prioriterer.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livet med brunkagen & en træls beslutning