Hyggedag med mit lille shopppingmonster

Min sexlyst

Ok det her er et meget intimt indlæg, men da jeg primært har kvindelige læsere, så tænkte jeg at det var relevant og så er jeg også nysgerrig på jer og så tænker jeg også “hey….kan vi lige lade være med at være så bange for at tale om den slags”. Jeg har altid haft det godt med mig selv om min krop og det betyder nok også at man oplever sex på en positiv måde næsten hver gang.

I perioden hvor jeg var gravid og tiden med amning, der forsvandt min sexlyst næsten helt, hvilket jo skulle være meget normalt, MEN det seneste års tid, er der sket et eller andet med min krop. Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket…om det er hormonelle forandringer, men min glæde ved sex og min lyst til sex er steget ret kraftigt. Og nej det betyder ikke at jeg pludselig deler ud vidt og bredt lol, jeg er ret nærig lige på det område og jeg hverken dater eller ser nogen pt, men jeg kan nærmest ikke kende mig selv. Jeg synes nærmest at det er irriterende, da det nogle gange forstyrre mine tanker og hvis det er sådan her mænd har det hele tiden, så forstår jeg måske mænd bedre nu end nogensinde før hehe. Og nej dette er ikke en opfordring til mine 10% mandlige læsere om at sende nøgenbilleder! Dette er til kvinder om kvinder.  Men anyways…med fare for at udstille mig selv som et nyudklækket sexmonster hahaha så måtte jeg lige spørge jer, der også er blevet plus 35 år om i oplever det samme?? og hvor er det egentlig fedt!! Det er som om man får lov at opleve livet på en hel ny måde med mere energi end før.

15 kommentarer

 • Annkathrine

  42 her. og må sige det går kun en vej.. Specielt efter jeg er gået fra børnes Far.. Nye tider, ny alder, nyt liv, ændre også en del og helt klart hviler man mere i sig selv jo ældre man bliver. Troede aldrig jeg ville opleve at blive glad for sex.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har ikke lyst ret tit og jeg er 38. Men min kæreste vil mere end mig. Så jeg giver mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liza

   Her er det helt omvendt, har erkendt, efter mange mange år, at jeg er aseksuel, så der der med sex, det gider jeg bare ikke og har heller ikke den mindste lyst.
   Men dejligt for dig, at du har det sådan. Nyd det, find en b ven eller endnu bedre ham du skal blive gammel med og giv den gas. Indtil da, tja der findes vel andre måder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg kan nikke genkendende til det hele. Det skete også for mig lidt op i 30’erne og er kun blevet mere og mere. Er 40 nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birte

  Det er helt normalt. Jeg har også talt med veninderne om det da jeg var i 30 erne .men. Må sige du bliver meget mere bevist om dig selv i de næste år, og må sige det at alle de kvinder jeg kender siger som ,mig at sex bliver kun beder jo ælder du bliver. Sådan har jeg også haft det og er 52 år nu ,men har en del og gøre med vi begynder og hvile mere i os selv og nyder sex/elskov på en anden måde .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Bare vent til du bliver over 40 år
  Omg det er jo som at gennem leve en liderlig teenager drengs tanke gang 🤪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Hansen

  Der skulle stå singel ikke sikker kan du rette 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Hansen

  Tænker altså også det helt normalt , fordi du er gået og blevet småtyk bag ørene 😉 (håber du kender udtrykket ) det blev jeg engang jeg var sikker , og så lod jeg meget mere mærke til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  jeg kan ikke lade være med at tænke på at du her i vinter har spist mere/flere kalorier og at det har hjulpet på dit immunforsvar. Mon ikke også det har giver din krop mere appetit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Fint indlæg og spørgsmål 🙂
  Ja da jeg nåede ca. de fyrre blev jeg også mere klar til at nyde og ville have mere sex. Jeg tror det er alderen, nok også noget hormonelt.
  Men det siges at være kvinders bedste alder, det er nu du kan finde mere hvile i dit indre og nu du kan nyde sex på en helt ny måde og kom bare i gang, for når overgangsalderen rammer, så går det lidt den anden vej igen.
  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Jeg har altid været vild med sex og jeg elsker det stadig trods mine pænt stykke over 40+😄 Det er og bliver bare det fedeste i verden.. Jeg må sgu være en mand i kvindekroppen, for tænker meget på sex og har virkelig stort LYST til sex 😍😜❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didde

  Ros for det her indlæg 👏🏼👏🏼 Jeg blev skilt for nogle år siden efter at ha været gift i 20 år. Vi havde så lidt sex og jeg følte så lidt sexlyst at jeg endte med at tænke om jeg mon var til piger 😳 Efter nogle måneder fandt jeg ham jeg er sammen med nu, og jeg skal da lige love for at sexlysten er kommet tilbage. Han tænder mig helt vildt og vi har det bedste sexliv 😜
  Så kan sagtens følge dig. Og jeg synes det er SÅ fedt og du skal da bare nyde det max 👏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hvor er det fedt at du tar et emne op som dette👍😄 jeg genkender det,er dog over den fødedygtige alder. Jeg har født 3 børn og har egentlig ikke brudt mig synderligt meget om sex i mange år….men efter en skilsmisse og 4 år i selvvalgt cølibat🙏🏻😄ja så er skuden sgu vendt👍👍😂 jeg længes efter sex,nærhed og intimitet…desværre hænger de skønne mænd ikke på træerne…efter ca 100 dates på ca 1 år,har jeg valgt igen at leve i en slags cølibat…altså kun til ham den rigtige står der i al hans pragt og vælde😂😂
  Nyd det skønne kvinde❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Underligt nok har jeg lige oplevet det samme 🙊 jeg er dog kun 25 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Man siger jo kvinder peaker omkring de 40 år 🤭😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggedag med mit lille shopppingmonster