Vildeste før/efter billeder

Postkort fra Dubai & mine ferie outfits

Indeholder reklame links markeret med *

Nu kalder jeg det godt nok et postkort, men jeg er rent faktisk kommet hjem. Jeg har aldrig været væk fra Arthur så længe dvs. 5 dage, men det gik bare så fint. Cookie blev passet hjemme hos mig af mine 2 brødre og det gik også helt uden problemer. Jeg holdt fri fra bloggen, så jeg rigtig kunne føle det som en ferie.

Det var lidt en spontan tur og jeg rejste med en veninde. Vi lavede stort set ikke andet end at spise god mad, drikke og være på beachclubs, hvor der er rigtig godt gang i den. Vi festede nærmest fra morgen til aften. De beach clubs jeg kan anbefale er helt klart den der Blue Marlin som er fantastisk om fredagen. Her må man også have børn, men hen på aftenen, bliver det lidt for festligt til børn, men hvis man som forældre gerne vil have lidt hyggeligt festlig stemning, så er dagtimerne rigtige gode. Lørdag var vi på Nikkie beach, hvor det stak helt af. Vi var også på Zero Gravity. Vejret er normalt ALTID godt i Dubai, men fredag regnede der en lille smule, men det havde heldigvis ingen effekt på hverken humøret eller festen og imens det regnede stor folk under paraplyer, men da der stadig var 29 grader stod nogle også bare og dansede i regnen.

Jeg har fået ret mange spørgsmål omkring mit tøj på ferien og derfor har jeg under billedet, skrevet hvor det er fra:) Er tøjet fra udlandet eller gammelt, skriver jeg ikke noget.

Søndag blev vi bare på hotellet og slappede af og kom os oven på de vilde festdage og mandag kl.12 var jeg hjemme hos mine elskede unger igen.Tilbage til virkeligheden, renovering og en masse kærlighed

Gul strik og bukser er fra H&M HER *

Sko er fra Burberry, Nederdel, taske og bluse er fra H&M HER *

Både bukser og top er fra H&M HER *

Sandaler fra Hermes, taske fra Prada og kjole fra H&M HER *

Details

Armbånd er fra Hermes

Ringe fra H&M *

3 kommentarer

 • Ditte

  👀 BLOG-LÆSERE SØGES TIL EKSAMENSOPGAVE👀

  Hej alle!

  Jeg håber, I kan hjælpe mig!🙏

  Til et eksamensprojekt på min kandidat i journalistik søger jeg blog-læsere. Jeg skriver om, hvordan bloggere har taget online-platformen med storm. Og derfor søger jeg blog-læsere til korte interviews, så jeg kan blive klogere på, hvorfor vedkommende læser blogs.

  Det foregår over telefon (cirka 15 min) indenfor de næste fjorten dage. Det er udelukkende til en skoleopgave, men I skal opgive fulde navn, telefonnummer osv. til en kildeliste.

  Jeg håber, at nogen herinde kan hjælpe mig videre – måske kender I andre fora, hvor forespørgslen er relevant? Jeg kan kontaktes her på Facebook og på dibir18@student.sdu.dk.

  De allerbedste hilsner

  Ditte Birkebæk Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Jeg ved hvor det er et privat spørgsmål, men tænker du måske er den eneste blogger som vil svare ærligt på det 🤷🏼‍♀️😁 hvor mange penge ryger der på sådan en ferie? Mine veninder og jeg har nemlig talt om det, men er i tvivl om hvor meget vi skal betale for hele turen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Hejsa Dubai er et ret dyrt sted. Det eneste der er billigere der end i dk er taxaer. Men med lidt tid på nettet, så kan man sagtens finde både hoteller og restauranter, der er til at betale for:) Alle entre priser osv kan du finde på nettet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vildeste før/efter billeder