Om at gøre hvad man vil

Min kommentar til Forside fruer 5

Ja… hvad skal jeg sige… jeg optog slet ikke med pigerne i hele sæson 4, fordi jeg ikke ville have noget med al den fordummende drama at gøre og alligevel blev jeg bagtalt og italesat i hvert afsnit. Jeg er kontinuerligt blevet beskyldt for at skabe drama i programmet, men sjovt nok fortsætter det, når jeg ikke engang er med.

Jannie og Amalie udtaler sig igen om mig på tv, selvom jeg ikke længere er med i programmet og nævner at jeg var uvenner med alle og ligefrem moppede dem ud…. hvilket slet ikke giver mening, men Jannie glemmer at hun selv var uvenner med alle undtagen Jackie på skift igennem alle 4 sæsoner. Hun er typen der siger tingene så mange gange at hun tilsidst selv tror på det (eller også er det aldersbetinget demens der er trådt i karakter) Og så er der desværre rigtig mange, der ikke kan tænke selv og bare tror på den person, der råber højest. Lidt ala Kejserens nye klæder.

Der er sket ting bag scenen og jeg har set ting jeg ikke kan stå inde for og derfor har jeg trukket mig fra et program som udgangspunkt skulle handle om at være mødre og karriekvinder- et rart og sjovt program og nu er det bare blevet ren mylderbæ.

Da jeg så overskriften, kunne jeg mærke den samme stress som under optagelserne. Følelsen af at være fanget i en situation med mennesker uden en ægte virkelighedssans, pli, respekt og grænser. Mennesker som gang på gang slipper afsted med, hvad som helst ved at fjoge sig ud af det. Hvis folk graver lidt i, hvad de mennesker er i stand til og er blevet dømt for, så burde der være en større skepsis i forhold til de påstande, der bliver lukket ud.

Den ene har siddet med fodlænke netop for at lyve og den anden i fængsel…… jeg håber godt nok at folk snart lærer at sortere og tænke selv i forhold til både tv og sociale medier. Jeg er røvtræt af den der “everything goes” mentalitet. Man kan jo nærmest slå folk ihjel og stadig blive Danmarks Darling hvis man bare er lidt bøvet og charmerende på tv og DET er satme skræmmende!!!

Jeg har generelt ikke haft meget at sige til at disse mennesker nærmest som besat, har haft travlt med at svine mig til da det er lidt ligesom at diskutere med en 2 årig. Jeg kan dog undre mig over at de her 1 år senere stadig har behov for tale om mig på tv og at TV3 stadig malker den…. det er bare kikset og desperat og jo hårdere de prøver at sværte mig til, jo tydeligere bliver det at det er varm luft.

Men dramaet fortsætter med eller uden mig. I så giftigt et setup, kan normale mennesker ikke trives.

 

 

 

42 kommentarer

 • Inger

  Hold nu op et skod program TV 3 sender.Det er det mest fordummende jeg nogensinde har set.Jeg har som sådan ikke noget imod nogen af de skønne piger der er med men de ER jo ikke sådan som TV3får den til at fremstå🙈 Og du SL er meget mere end det programmet byder ind med og det syntes jeg faktisk osse de andre piger er. Nogen mere end andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kallio

  Janni er og bliver en kriminel golddigger og Amalie er bare tabt ud af barnevogn som lille. Jeg kan godt blive trist på dine vegne, at man som voksen mennesker har behov for den slags mobning. Dramaet forsætter så fint og uden du er med. Du er 100 gange bedre end dem. Bare trist Jacki hoppet med på sladder vogne. De er ikke det værd at nævne mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Enig i flere af kommentarerne 😊 Hver gang jeg ser Janni, kommer jeg i tanker om ”Yvonne” fra “Olsen Banden”, som bare plabrer der ud af. – Og især, når Jannie har en af sine stråhatte på 😯

  Jeg synes det er fint du melder ud nu, Sarah. Især efter flere medier nærmest har søgt efter en udtalelse fra dig.

  Du er en god mor for dine børn. Du tør sige dine meninger. Du tør også vise bagsiden af ”emaljen” 👍 Det viser du netop hér, hvor alle kan følge din hverdag på godt og ondt. Cadeau til dig, Sarah 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det er voksenmobberi på fjernsynsplan. Gu ved om det er lovligt. At TV3 tillader der blir snakket så grimt om et andet menneske. Det grænser til injurier. Ret du bare ryggen og vær stolt af dig selv. Det plan som forsidefruer sender på er du alt for begavet til. Lykke fremover til dig og dine børn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Så fint skrevet, så programmet nogle gange, men må indrømme, at det ikke liiiige var det jeg havde regnet med. Men fuld respekt til dig Sarah Louise. Godt du kom væk fra det program altså….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Sarah! Jeg forstår sgu godt du valgte at træde ud af udsendelsen, de andre ‘fruer’…eller kan man kalde dem det, for de opfører sig jo fandeme som en flok teenagere der har travlt med at smide sten på andre selvom de selv bor i glashus. De har vel ikke noget fyldestgørende at snakke om, og bruger derfor tiden på at ‘trashe’ en af de andre i gruppen…eller overdramatiserer bagateller 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carina

  GODT skrevet og kunne ikke være mere enig med dig ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, nu har jeg aldrig set programmet, men det lyder da som en folkeskole-klasse, der er gået amok i 12 frikvarteret 😀
  Godt du slap væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er enig med dig.
  Godt du trak dig, lad dem fjolle og find freden til du og dine skønne børn.
  Du kan ikke kæmpe kampen for at alle folk i lille dk skal kunne lære at se klart og tænke selv.
  Jeg opgav den kamp for længe siden.
  Nyd du hellere livet, hverdagen, dine børn, sommerhus med mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Det er så godt, at du ikke er med i det fordummende program. Det var ikke dig, det skal du ikke lægge navn til.
  Jeg elsker at følge med i dit univers, både på bloggen, Insta og FB. Du gør det så godt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hej sarahlouise 😀

  Det er virkelig grotesk at de ikke har andet at snakke om- og at TV3 gider blive ved med at sende tv hvor de stadig køre på dig.
  Jeg har ikke set afsnittet- da jeg har valgt ikke at følge med i forsidefruer efter du ikke længere er med, jeg har hele vejen igennem synes at det er de andre som skabte drama- Nåå ja ja du kunne da også sagtens være lidt dramaqueen men synes egentlig ikke du gjorde andet end at være dig selv og være tro
  Mod dig selv, så kan det godt være at du er god til at sige din mening og sige fra- det kunne de andre så ikke tåle.
  Kan godt forstå du valgte at hoppe fra det program😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Det program er ikke andet end drama.. jeg stoppede med at se det allerede efter 1. Sæson.. jeg forstår fuldt ud du valgte at stoppe – og forstår da slet ikke at de øvrige deltagere og tv 3 ikke er kommet videre.. det viser bare at det var dig der tog det rette valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Respekt for du valgte at stoppe i programmet. Jeg nyder at følge dig og dine skønne unger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Så meget respekt for du stoppede i det program. Det er virkelig pinligt at se voksne opfører sig præcist som vi forsøger at lære vores børn ikke at opføre sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  sarah du da den mest kloge i det puslespil godt du kom væk fra det program – godt forstå du forsvarer dig …. du en god mor til dine børn bliv ved med det ….. ❤️❤️ god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Godt at du kom ud af det program. Det er simpelthen dårligt tv, når det kun handler om at skabe splid og drama.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Ja, det er Jannie og Amalie, der støber kuglerne til drama. Opfører sig som et par teenagere. Syntes ikke Amalie var sådan i starten, men det er hun blevet nu sammen med Jannie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  sarahlouise du har fortjent så meget bedre. Jeg kender dig godt ikke kun ud fra din blog og det jeg har set i fjerneste t med dig. Men du er da en helt igennem fantastisk mor og en kvinder der har styr på sine ting. Du er sku Een man ser op til ( jeg gør i hvert til fald 😘)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Kunne du ikke bare tie tingene ihjel? Syns det virker så utroværdigt at du gang på gang, går ud og “forsvarer” dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Men det gør jeg jo netop ikke. Dette er anden gang og som pressen også skriver, har jeg generelt været tavs. Og fordi der netop er folk, der kun tror på det de læser, så er en kommentar fra mig både nødvendig og passende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Er så enig. Jeg ville have mere respekt for dig, hvis du “bare” tiede den/dem ihjel. De fleste af os, ved jo, at du er bedre end dem. Men hold op, du er savnet i det program.! De når dig ikke til sokkeholderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Er blevet SÅ træt af det program og gider ikke at se det længere syntes de er nogen kællinger og opfører sig grotesk😳 ligesom om de er villige til hvad som helst hvis bare det kan gi dem noget omtale specielt Janni og Amalie🙈 Kunne godt li programmerne i starten men finder dem så uinteressant nu forstår dig så godt du droppede ud af programmet🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Sabrina Jensen

  Jeg havde troet programmet ville være lidt ala beautybosserne – se det er godt tv. Og nærmest uden drama.
  Jeg synes at Jannie er frygtelig nysgerrig og elsker at blande sig og starte ballade

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte vinter

  Du er en dygtig,klog og tiltalende kvinde, og kan godt forstå du siger stop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Du burde jo stadig ha løn af TV3 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det handler vel i bund og grund om at TV3 støber kugler til godt tv og jo flere konflikter, jo bedre tv i deres øjne. Vi ser, hvad tv vil have vi skal se og ikke hvordan folk er i den virkelige verden. Læser tit om andre programmer, hvor medvirkende klager om, at det bliver klippet, så de fremstilles anderledes end de egentlig er. Har nu fulgt dig længe og tager bestemt hatten af for din måde at takle hverdagen, børn og kriser på. Husk vi ser kun overfladen, der skal være plads til privatliv også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Et ❤️Til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Tryk på pyt knappen , sådan nogle ting har det med,at falde på plads af sig selv , du har trukket dig fra programmet , men dramaet forsætter . De mennesker der kommenterer negativt på din person ,er alligevel ikke nogen du skal ha i dit liv og hverdag 😉 Hvad dum og dummere angår så mangler de i den grad opmærksomhed , som man siger målet helliger middlet, de skal nok mærke karmas kærlighed .
  Du har intet at forsvare dig selv imod .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvor er det godt for dig at du er ude af det giftige miljø. Du er en stærk og sej kvinde <3 du er den eneste i det program hvor jeg har kunne mærke identiteten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mascha

  Alderspræsidenten Janni er sgu da den der skaber al drama og splid. Hun spiller rigtig hellig for mig at se, men hun vil gerne at der skal være drama, og Amalie hjælper gerne til! Har Amalie lidt at skulle sige så bakker Janni hende fuldt op, fyre godt op for bålet og står og gnider i sine små fine fingre!
  Jeg kender hverken Amalie eller Janni men for fanden hvor de to damer de kan irretere mig noget så grænseløst med deres 15’årige opførsel! De burde virkelig blive voksne og snakker ordentligt til folk. Hun gør grin med Gunnvør og mener det er gunnvør der er hele problemet bag! De glemmer at kigge ind af! Desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Ville 100 gange hellere have dig med i programmet end Jannie. Hun er godt nok frygtelig både at høre og se på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Hvad andre mennesker bliver ved med at sige og gøre eller hænge sig i handler altid om dem selv og ikke så meget personen de angriber for at gå det bedre 😴😴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg tror helt ærligt, den eneste grund til folk stadig ser det lort, er for at grine af hvor latterlige de alle sammen er. Det er pinligt det er voksne mennesker med børn der opfører sig på denne måde…. pinligt. Der må være virkelige gode penge i det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har satme ondt af dig… jeg tror ikke de har så meget indhold i deres liv, ellers ville de jo ikke blive ved… klap dig selv på skulderen, over at du forlod dette program.. vi er heldigvis en HEL MASSE andre der godt kan se hvad der forgår..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Bech

  Helt ærligt….! De skulle til at vågne op , på tv 3…og sende nogle programmer , som kunne bidrage med fængslende underholdning! I stedet for at sende sådan et total ligegyldigt og intetsigende program! Men Sarah…❤ …hvor meget fortæller det ikke om de andre forsidefruer??? Du gjorde det helt rigtige i at forlade programmet…og lave noget som er langt over forsidefruernes niveau!!! Du er sød , klog og vigtig…❤❤❤👍👍👍 “Keep up the good work”…lots of love❤❤❤😘😘😘
  Linda Bech

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mallikka

  Nu må de simpelthen STOPPE! Hold nu kæft hvor blir jeg provokeret af deres udtalelser😱 Du siger dine meninger direkte og det kan de ikke tåle fordi de selv er falske og går og bagtaler hinanden og så skal DU hænges ud for at være den der laver drama? De er jo HELT væk😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Jensen

  Det er sgu da Amalie og Janni der støder kuglerne og de andre nikker bare og holde med dem de nu er sammen med, snakker dem efter munden.
  Jeg syntes du er smadder god Sarah og en skøn mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Sarah

  Efter min mening “medvirker” du åbenbart stadig og burde derfor også aflønnes, så frem med faktura blokken 🤓 jeg har ærligt ikke set mere end sporadiske episoder da det var tydeligt at det meste var instrueret og det gider jeg ikke. Troede det program mere skulle handle om jer som individer og jeres karriere , børn mænd ect. Ikke sån engang catfight. Underholdende ? Bevares for nogen måske ,uinteressant -bestemt.

  God weekend til jer alle 5

  Knus emm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Amalie og Janni er jo bare 2 kæmpe tabere som folk griner af og ikke med. Karsten Ree er folk også vilde med selvom han er involveret i den ene uhyrlige sag efter den anden lige fra menneskehandel og nu bestikkelse af politiet. Det er forfærdelige mennesker med penge som er 100 gange farligere end krimineller fra Blågårds plads og så får de ovenikøbet støtte og magt igennem tv. Usmageligt og uhyggeligt. Godt du kom væk fra det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania Hansen

  ❤ nogle får det bedre og kommer langt væk fra virkeligheden omkring dem selv, når bare de retter en kedelig opmærksomhed mod andre og lyver som bare fanden- Ynkeligt.
  Heldigvis er vi nogle bag skærmen som følger dig og har set/hørt de andre tale og som derfor kan skelne mellem sandhed og løgne🙉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gøre hvad man vil