Wow!! Min stue før og efter

Om at gøre hvad man vil

Torsdag hentede jeg ungerne så snart Albert havde fri fra skole, hvilket han har tidligt om torsdagen og så fik de lov at bestemme helt, hvad vi skulle lave og der var lynhurtig enighed om pandekager og is. De valgte alt selv og det endte med en pandekagestation nærmest uden grænser.

Det er så fedt for børn, når de bare for lov til at gøre præcis det de har lyst til! Deres øjne strålede i alle herlighederne af sukkerstads, chokoladesauce, is, drys, frugt og sodavand. DET synes de da vi skulle gøre hver torsdag hehe

Det var så dejligt at komme hjem til dem igen, men jeg kunne godt mærke på mit overskud at det var rart at få skiftet rammerne helt ud og koble helt fra. Nu er det tilbage til hverdag, arbejde og projekter og forhåbentlig noget lidt varmere forårsvejr snart.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow!! Min stue før og efter