Vild med gul strik?

Hvad foregår der lige med det billede

Det her billede bliver vildt diskuteret inde på min Instagram, da nogen skriver at de ikke kan se min underkrop…. men på MIN tlf kan man altså SAGTENS se at jeg har nederdel på lol Er det det samme her på bloggen? Er billedet måske anderledes på nogens tlf end andres??

4 kommentarer

 • sus

  for mig så det ud til du sad på din seng og billedet var normalt /jeg så godt din nederdel tror bare FOLK SKAL LÆRE AT KIGGE rigtigt istedet for bare at fokuserer på tekst – det ser jeg mange gange på de sociale medier
  intet galt i det billede med dig sarah 💜💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Det er fordi din overkrop er så ret/lige, sådan kan man umuligt sidde 😉 Jeg tror du har taget din overkrop i stående stilling og sat sammen med dine ben i siddende stilling 😉 Vinder jeg noget for at gætte det😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Man kan sagtens se den, men ved første øjekast ligner det et tæppe på sengen. Når man så lige blinker og kigger en ekstra gang så ser man den smukke nederdel 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Da jeg så billeder på IG, tænkte jeg også hurtigt, at der da manglede en underkrop. Man kan jo sagtens se nederdelen, men jeg tror bare, at måden den ligger på gør, at det ligner, at den ligger på sengen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med gul strik?