Åh nej nu starter det

Taber-trolde på nettet

Er der noget her i verden, jeg ikke forstår, så er det folk og værst af alt voksne mennesker som gider at bruge tid på at oprette profiler bare for at sidde på nettet og svine andre folk til uden at stå ved sin egen identitet. Det er i min optik indbegrebet af at være en rigtig taber. At gøre den slags, imens man gemmer sig bag sin computerskærm og et falsk navn vidner bare om at folk er virkelig sølle, mangler noget at gå op i og har et ondt hjerte. Det er folk, der burde sætte sig ned og bruge sin energi på at regne ud, hvorfor de virkelig har sådan et behov, for der er helt klart noget galt med dem indeni.

Jeg glæder mig til den dag, hvor det ved Lov bliver vedtaget at hvis man skal kommentere på nettet, skal det være med profiler, hvor man kan se både folks ansigter og folks fulde navn og på den måde, så kan folk ikke slippe afsted med at sige en masse gylle uden at vise deres egne ansigter, ligesom de også selv ser de ansigter på dem de sviner til. Det synes jeg er fair.

Det ville virkelig hjælpe mange mennesker i forhold til at undgå online mobning, i forhold til at undgå stalking og andet chikane på nettet.

Det her sure opstød kommer sig af at jeg nu har været blogger i mange år og har både prøvet at blive truet, stalket og andet lækkert her på nettet. Og i dag kunne jeg så igen konstateret at folk der simpelthen ikke har nok at gå op i, havde meget travlt med at svine mig til i et åben forum, hvor ingen havde deres rigtige navn, men ikke havde nogle problemer med at svine mit navn til. Jeg blev svinet til fordi jeg sælger de ting, jeg ikke bruger mere. Der blev gjort grin med at jeg blandt andet solgte nogle ting billigt helt ned til 100 kr. stykket.

Det er noget jeg har set før, når kendte eller andre folk som tilsyneladende klarer sig ganske fint, sælger noget billigt, holder et loppemarked og så videre, så står der straks nogen klar til at skælde ud og sige at vi burde give vores ting væk til velgørenhed. Og det er der jeg ligesom står af. For hvorfor skal andre gøre sig til dommer over, hvad jeg skal gøre med de ting som jeg har købt og betalt for og som jeg har arbejdet hårdt for. Det er der ikke nogen, der skal blande sig. Jeg sælger Mine ting, så jeg får råd til at købe nyt Og fordi jeg ikke er et svin med min penge.

At nogen synes at jeg bare skulle købe og købe og købe og bare enten kasserer eller bare give væk gratis, synes jeg bestemt ikke er fornuftigt eller bæredygtigt. Jeg er økonomisk bevidst og selvfølgelig giver jeg ikke bare min ting væk, hvis der er penge i det til nye ting, fordi der i bund og grund sidder nogen og har pisse ondt i røven over at jeg tjener lidt på mine ting. Nu er det jo ikke sådan at jeg ikke laver noget velgørenhed. Jeg støtter mange sager og selvom jeg ikke skriver om det hele tiden, så støtter jeg også op om ting og mennesker med både penge og tøj.

Hvis andre har lyst til at bare give deres ting væk, så skal de have lov til det. Men jeg er typen, der går på loppemarked for at finde ting som folk sælger til mig billigt og så sælger jeg også gerne de ting som jeg er færdig med at bruge billigt, på den måde går det hele ligesom i en fornuftig økonomisk ring og alle er glade.

Ja jeg kunne da godt lade være med at skrive dette indlæg og bare tænke mit om de her folk som jeg omtaler, men der er åbenbart mangel på opdragelse i forhold til, hvordan man skriver om andre mennesker her på nettet. Basically siger jeg at hvis du skal svine folk til, så stå i det mindste ved det med eget navn og med ansigt, så kan man da i mindste have en lille smule respekt for det. Og ja en sidste ting som er nogle folk også snart må forstå at bare fordi man er kendt eller fordi man tjener en fin løn, så behøver man ikke at være en skovl med sin økonomi og sjofle sine penge ud af vinduet. Måske er netop den sunde fornuft omkring økonomien med til at gøre at nogen har en god forretning.

19 kommentarer

 • det er helt rigtigt Sarah Louise Det er en kedelig tendens at nogen få stykker menesker ikke bruger sit rigtige navn for at snyde andre og de samme menesker skriver ting og lige meget om der er rigtigt eller forkert så burde de skrive deres navn jeg har nogle løbesedler fra krigen hvor nogen opfordre til at man ikke handler med tyskerne eller arbejder for dem og jeg kan ikke se navn på trykkere eller hvem det har skrevet de sedler men det er jo en anden sag forstålig nok.men du er for køn arbeitsom og ærlig god for Danmark. du siger tingene som du oplever dem og nærmere kan man ikke komme sandheden. så derfor vil vil nogen ramme dig sabotere dig.Jeg ønsker det det vil gå godt for dig og en masse held til dig.det er trist man skal gøre sig hård for ellers bukker man under/giver op. god nat sov godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Synes nu bare at det er tegn på sund fornuft og respekt for sine ting at man sælger dem videre når man ikke har brug for dem mere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Sindssygt punkt at udskamme folk på. Helt ærligt altså. Det er da et mega bæredygtigt valg at sælge sine ting videre, så andre får glæde af dem. Og vel skal du da ej forære noget som helst væk, om du så var Bill Gates.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det her er bare et godt råd SL! Jeg tror også tit at folk ser sig sure på dig og især tit på dog i forhold til andre bloggere fordi du skriver enormt grimt og nedværdigende og folk hvis de har andre meninger end dig. Andre bloggere kan også sagtens brokke sig, men de holder en meget mere sober tone, og selvom de har fået tarvelige kommentarer, så kalder de aldrig dem der har skrevet noget for tabere, idioter osv osv! Som regel svarer du aldrig på sådan nogle kommentarer som den jeg skriver nu, så det gør du vel heller ikke denne gang 😊 Men det er også bare for at give dig lidt stof til eftertanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg svarer ikke den slags, fordi der ikke er så meget at svare på andet end gentagelser. Jeg er ærlig og dem du siger, der holder en sober tone…. mener nøjagtig det samme som jeg. De siger det bare ikke højt. Og netop det understreger min pointe. De trolde der mangler god opførsel, skal vide præcis hvad jeg og de flest andre ordentlige mennesker tænker om dem og det er svært at forklare uden at bruge ordet idioter og tabere, hvilket er PRÆCIS det de er. Jeg er ikke enig i at jeg ikke kan håndtere andres meninger og holdninger, jeg bliver trods alt bombarderet med dem dagligt. Hvis folk tilgengæld er ondskabsfulde og hadske, så får de naturligvis ikke adgang til mig og mit liv, hvilket jeg synes er fair nok.
   Men at nogle folk fejlagtig tror at de kan ( og så tager vi den lige igen) skrive, hvad det passer den på kendtes, bloggeres osv Instagram og blog og DET kan man ikke bare. Jeg er ikke en robot uden følelser og jeg har ikke tænkt mig at ændre min tilgang til tingene, da det bare ikke er mig. Hvis du synes min tone er for hård, så er jeg måske bare ikke your-kind of blogger. Jeg nurser ikke lede folk, der mopper, chikanere og forpestede andres liv, fordi det er også synd for dem at jeg har en hård tone. Sagen er at idioterne slet ikke taler samme sprog som folk med en middel eller over-middel intelligens og nogle gange skal hårdt bekæmpes med hårdt. Jeg er ikke og har aldrig været en lyserød lala blog, hvor jeg undskylder for min eksistens og det er nok også netop derfor jeg stadig er en af de mest besøgte bloggere i dk. Når det er sagt…. så viser undersøgelser faktisk at dem, der har lidt ondt i røven over en… faktisk er de mest loyale følgere… paradoksalt nok. Så at folk kan føle sig provokeret engang imellem over min tone og mine holdninger er ok. Jeg synes ikke selv at jeg har radikale ekstreme holdninger. Jeg synes egentlig at jeg har en ret sund og god tilgang til livet og mennesker og jeg kunne aldrig nogensinde i mit liv finde på at lave falske profiler, bare for at chikanere folk. Jeg har hverken lyst eller tid til det. Jeg kan stå inde for mig selv og mine holdninger og modsat mange af de profiler jeg møder online, så viser jeg både mit ansigt og navn. Jeg er sårbar. De folk der sviner folk til…. ja tænk engang, hvis vi alle kunne følge med i deres liv, så er jeg sikker på at de nok ikke ville have så pokkers travlt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvorfor er du stoppet med at skrive engelsk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Fordi vi får et system, der selv oversætter til folk fra udlandet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg er helt enig med dig Sarah 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forfærdelig at du stadig kan mærke det fortsat i så høj grad som du gør. Det er vel voksne mennesker der læser din blog og følger dig – der er det simpelthen pinligt at man ikke opfører sig derefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  So true og godt brølt, Sarah Louise!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Som opfølgning af dit indlæg for noget tid siden, om hvad vi ønskede på bloggen😊.
  Jeg synes, du er kommet rigtig godt igen, med gode interessante indlæg. Er som om, det hjælper at du ikke også, skal skrive på engelsk. Indlæggene bliver længere og mere interessante, så forsæt i den gode stil👍🏻👍🏻.

  Og selvfølgelig skal du sælge dine ting for at få tilskud til nye, det er da det mest fornuftige. Jeg synes også det er vigtigt, i forhold til, at lære dine børn, om pengenes værdi og at det skal arbejdes for pengene👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Du har SÅ meget fat i den lange ende i den debat. Og “M” pointerer det meget godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Helt enig. Man må virkelig have et trist liv. Hvis man har behov for at gøre det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Hold nu op hvor du bare gentager dig selv igen og igen. 😴
  Det er det der gør at din blog blir mere og mere uinteressant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Jeg synes at det er en vigtig debat og at det netop ER noget, der bør være opmærksomhed på igen og igen, især også med al den mobning, der foregår blandt børn på nettet.
   Hvis du synes at hun er uinteressant, så lad være med at følge hende. Jeg synes uden tvivl at du er en af dk’s bedste bloggere SL. Du har noget på hjertet og rygrad modsat mange andre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Så lad være med at følge hende, så simpelt er det🤦‍♀️🤦‍♀️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   M så stop da med at følge hende! Hvis du synes hun er så uinteressant 🙄 du har åbenbart alligevel et behov for at se hvad Sarah skriver herinde 🤣

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

   Du er jo i virkeligheden, en af dem, uden navn, der bare “sviner” hende til… Som de andre siger, der er ikke en lov der siger du skal følge hende. Til gengæld er der en lov der siger du ikke må chikanere hende!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Runa

   Jeg tænker ellers du lige er målgruppen til dette indlæg, “M”…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh nej nu starter det