Soveværelse før & efter

Beskyldt for at være pædofil

Mange ting er jeg blevet kaldt i mit liv som influencer, men det her må nok være det groveste. Selvom det heldigvis kun drejer sig om et fåtal, så blev jeg simpelthen kaldt for pædofil og at det jeg gjorde, tangerede til incest og at det satte sig dybt og skadende i mine to andre børn se at mig amme mit 2 årige barn (snart 3 år)WOW…… den lader lige stå et øjeblik…

Hvis der er noget, der er sygt, så er det da at beskylde folk for at udsætte sine egne børn for incest fordi de ammer…….Nu er det ikke fordi at bloggen skal til at handle om det her kun, men emnet er åbenbart ikke debatteret færdig og når nogen kalder mig for pædofil, så bliver jeg både chokeret, men også pisse vred. Bryster er IKKE skabt med sexuelt formål!!!! Det er vores kultur, der har fordrejet brysters formål. De er skabt til børn og længere er den ikke.

Jeg har selv været udsat for seksuel overgreb som 7 årig af en ældre mand og amning og pædofili har absolut intet med hinanden at gøre!!! Fy for helvede til dem, der kan drage en sammehæng der. Hvis der er noget, der sygt og unaturligt her, så er det da at have sådan en holdning.

Jeg kan hilse og sige at mine to børn absolut ikke er påvirket negativt. Vi er åbne omkring det og shamer det ikke. De ser også deres lillebror som den han er, nemlig en lillebitte dreng, der stadig har brug for ekstra omsorg, der bruger sut, går med ble og har sammensovning med sin mor….ÅÅÅÅÅH NEJ….. er jeg nu også pædofil fordi jeg stadig sover med mit barn!!!! ja fy for pokker da, jeg er en dårlig mor!!

Folk må simpelthen stoppe. Det er da ikke noget at sige til at der er krig, med den manglende rummelighed, der findes i den her verden. Det er som at vise en film for en blind….de kan bare ikke se, hvad der egentlig sker og uden at sætte sig ordentlig ind i tingene, så kommer pegefingrende og de negative holdninger. Der er jo ingen, der bliver ammet, når de går i skole. Og alle børn har forskellige behov. Mine børn har også alle 3 haft forskellige amme behov og jeg har lyttet til dem og mig selv hele vejen igennem og NU, udviser min yngste et behov som ikke lige passer ind i nogens kasser og SÅ skal jeg rette mig efter det? Jeg er sikker på at Arthur selv stopper, måske omkring samme tid når sutten ryger, who knows. Men jeg har ikke travlt med at presse mit barn og jeg er overbevist om at alt nok skal gå sin naturlige gang. Jeg er ikke fan af den her adskillelses kultur vi har, hvor “vi” ikke hurtigt nok, kan få vores barn skubbet fra os. Dermed ikke sagt at det er folks egne frie valg, jeg ville bare ønske at vi alle kunne få lov at være mødre på vores egen måde uden at blive udskældt, shamet og kaldt for pædofile…… det er satme trist!!!

Til sidst vil jeg lige sende en stor fed highfive og tak til alle de kvinder, der de sidste par dage har sendt billeder af at de langtidsammer, dvs. ammer børn over 1 år. Det er sejt at i står frem og generelt skaber frirum og power omkring emnet. Det er vigtigt for mig at pointere at dette i bund og grund handler om at give plads til det frie valg, når det kommer til amning. Der er utrolig mange faktorer, der kommer i spil, når vi taler om amning og der skal være plads til alle. Dem som ligefrem får det dårligt af at kigge på det og ikke kan lade være med at mommyshame, skulle måske tage et par timer hos en psykolog og så bagefter en tur på ammeskolen og lære lidt om, hvad amning rent faktisk er og ikke fra et kulturelt point of view, men fra et åndeligt, kropsligt og naturligt perspektiv.

Peace out

35 kommentarer

 • Hummas

  Det er helt absurd at kalde det pædofili. Folk skal amme ligeså længe de og deres børn vil og har behovet for. Men at ens barn sutter på ens bryst uden mælk i, – så er altså besynderligt. Hvorfor ikke give ham den tryghed på anden vis? Det er fint at debattere amning, men du må som offentligt menneske vel også kunne tåle at folk ikke deler den samme holdning som dig, så længe de taler i en ordentlig tone? Du ligger et emne op til debat, men forventer ikke at folk evt synes det er lidt absurd? Det virker til at dine børn får rigtig meget omsorg og kærlighed fra dig. Hvorfor ikke være nysgerrig omkring hvorfor han lige pludselig gør det? Er der noget i børnehaven? Et eller andet. Men at han bare sutter, for ar få trøst – er sgu mærkeligt. Eller er det for at få opmærksomhed, om et vigtigt emne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  hvor bliver du kaldt pædofil henne?kan hverken se det bliver nævnt hverken på din facebook eller Instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • isabell

  Synes ikke du skal bruge et sekund på disse mennesker. De ser sikkert på det som noget seksuelt fordi de er “pædofile” i deres hoveder og tænker kun på sex! Stakkels mennesker altså. Du virker til at være en vidunderlig mor, og synes derfor at du skal lade vær med at tage deres kommentarer personligt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion

  Åååh for pokker Sarah, hvad du ikke må lægge ører til😱Pædofil…….du er sådan en skøn mor!
  Folk burde virkelig skamme sig. Du er bare så sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Struck

  Hej Sarah Louise
  Lad være med at spilde tid på de negative vurderingsmennesker. Du har ret til at gøre hvad der føles rigtigt for dig.
  WHO anbefaler at amme til EFTER børnene er over to år.
  I Mongoliet slutter amningen endnu senere:
  https://www.naturalchild.org/articles/guest/ruth_kamnitzer.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er fandme imponerende at folk skal se sådan på det! Da min datter var 1,5 år Ish, fik hun lidt flaske fordi hendes far skulle have hende en dag og putte, det resulterede i at hun fravalgte brystet og tilvalgte flasken, desværre 🙈
  Men det gør også at hun nu er 2,5 og stadig får mælk i flaske inden sengetid.. og hold op hvor får vi mange kommentarer omkring det, så jeg er helt stoppet med at sige det, for jeg er træt af at skulle forsvare det. Jeg side stiller det med at hvis jeg ammede – så havde hun stadig fået lov, så hvorfor skal jeg trække tryghed væk fra hende bare fordi normen siger jeg skal? 🤷🏼‍♀️
  Det kan godt ske de vender sig til det efter 5 dage med skrål ved senge tid.. men det synes jeg på ingen måder man skal udsætte sit barn for 🤷🏼‍♀️
  Fedt du tager emnet op! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  kunne du ikke have lyst til at skrive et indlæg om hvordan du har udviklet dig i dit moderskab? Ikke med vinkel jeg er blevet en bedre mor, men bare sådan hvordan du har forandre dig som mor siden du fil Albert. Det tror jeg mange kunne få noget ud af, for du virker som om du har gjordt dig mange tanker og erfaringer i din måde at være mor på. Håber du forstår hvad jeg mener. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Ej nu stopper det… at kalde amning for pædofil, det er godt nok noget voldsomt og ubærligt. Jeg håber VIRKELIG ikke, at du har taget de grimme ord til dig SL. Du ved hvad dit barn har bedst af. Det ved ingen af vi andre og ingen skal blande sig i det. INGEN….. Vi har så travlt med at blande os i andres liv og kan vi rakke ned på andre er alting bare super duper. Ejjj hvor er det bare øv.
  Mine unger, en dreng på 12 og en pige på 10 sover stadig hos mig engang imellem og jeg elsker det. De er mine små børn og jeg vil skide på hvad andre havde af meninger om det.
  Havde mine unger ønsket at lang tids amme så havde vi også gjort det.
  Ammede begge indtil de var omkring 18 mdr så gad de ikke det mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er nysgerrig på, hvornår grænsen går? Til alle i tråden som synes det giver mening at amme de lidt større børn. Altså er det fx okay at amme et skolebarn? Hvis de store børn nu også spurgte eller pludselig søgte bryst igen? Hvis man skal holde helt fast i den ide om at barnet selv skal sige stop og “selvafvænne”… Er der så overhovedet en grænse?
  (Jeg synes det er langt ude at bruge ord som pædofil, så misforstå mig ikke)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Børn stopper helt af sig selv. Jeg har aldrig hørt om eks en 8 årig der stadig ammede. Dit spørgsmål er lidt ligesom at spørge om, “hvad hvis nu månen er lavet af ost” i det indlæg om skam og langtidsamning finder du et link, der kan svare på mange spørgsmål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

   Nej men det har jeg. Børn søger deres mor, selvfølgelig gør de det. Og heldigvis. Det gør mine også. Men der kommer også er tidspunkt hvor det er vores job som voksne, at sige fra. Og… Jeg har læst dine artikler og 1000 andre. Og jeg har arbejdet med børn i 20 år. Og jeg mangler stadig svaret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg kunne godt tænke mig at vide om man kan opretholde mælkeproduktion i så lang tid, når det kun er få gange om dagen?
  Eller er det amning uden et mælkemåltid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var jo helt vanvittigt – meget skal man sgu høre….!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Leonora

  Min datter er 4 år. Og hun nogle gange sover hos mig fordi hun er ked af det eller bare synes det er hyggeligt. Gør det mig til pædofil og børnemishandler? Omg hvad sker for nogle stupide mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg sammensover stadig med min datter på 11 år, og hun skal have lov til, at sove i min seng lige så længe hun vil❤️ Jeg sov selv sammen med mon far til jeg var 14 år, og det var der intet unaturligt i! Jeg havde brug for trygheden pga svigt fra min mor, så det var hvad min far gav mig❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Fy for satan hvor har folk perverse tanker efterhånden. Verden er sgu af lave, forældre må ikke kysse deres børn på munden. Man må ikke ligge billeder op af en far i badekar med sit lille barn, og man må som dig heller ikke amme sit barn hvis han er mere end 1 år. Hvordan kan sådan noget helt naturligt noget blive drejet over til noget seksuelt??? Jeg fatter det simpelthen ikke. 🧐🤨😩😫😖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aysa

  Jeg har stadigvæk dårligt med at jeg ikke kunne amme mit yngste datter. Kunne kun amme hende i næsten 5 dage fordi jeg fik brystbetændelse. Det var ren helvede og når jeg ser kommentarerne vedr amning det er helt utroligt at nogle folk kan skrive nedladende og kigger forkert på det. Det er helt normalt at amme sit barn uanset alder.Er der måske aldersgrænse? NEJJJJJ!!!! Jeg kan huske min søster også ammet sit børn indtil de var næsten 3-4 år….ALLE DEM DER HAR NEGATIVE MENING OM AMNING…tror næsten de blev ammet for lidt:))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Werge

  Du er en smuk, kærlig & dejlig mor – du har min største respekt, Sarah Louise❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg kan ikke bidrage med noget, som ikke allerede er skrevet. Men High five til dig, for at i talesætte en helt normalt ting, som netop ja normalt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det har intet med pædofili at gøre det er simpelthen sygt at tænke sådan. Det handler om nærhed tryghed og en masse gode oplevelser som alle børn har godt af.Er det ikke en lidt sørgelig debat kvinder imellem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Per S.

  Jeg har set og hørt, at det er meget almindeligt blandt naturfolk. Indfødte stammer der har levet i jungler og lignende steder, uden at de har haft kontakt med mennesker ude fra.

  Jeg kan bl.a. huske at have set et billede med en kvinde, der sidder med en baby ved det ene bryst og en dreng på 3-4 år ved det andet.

  Så lige et spørgsmål til dem som synes, at det er unaturligt at amme ældre børn: Vil det så sige at disse naturfolk opfører sig unaturligt, eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jena

  Ej nu må det stoppe! Hvad fanden sker det for folk!! Jeg bliver sindssyg over alt det lort du må høre på og stå model til. Jeg synes fandeme du er pisse hamrende sej ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  nogle folk har så travlt med at blande sig i andres liv!og rummeligheden er desværre mindsket meget de senere år. Man skal gøre det man selv har lyst til…..Også mht amning. Altså at kalde dig pædofil er jo fuldstændig vanvittig!Dem som kalder dig det ved vist ikke hvad pædofili omhandler.God påske til jer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Gab!
  Man skal høre meget før ørerne falder af!
  De som råber op har måske ikke selv fået omsorg og bryst!
  Amning er naturligt, før i tiden til børn blev ca. 3 år.
  Hvis man rejser rundt i verden og ser naturlige folkefærd, så ammer de så længe de har mælk/mad til deres børn, det er naturligt.
  Gør som du finder bedst og luk dine smukke ører 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica

  Jeg er ikke helt enig i din holdning, sådan har jeg det faktisk med flere af dine holdninger. Men det er en af de helt store grunde til, jeg er trofast læser! Vi bliver klogere af også at følge med i andet end det vi selv mener! Og vi skal fandme respektere hinanden og give plads til forskellighed også og faktisk især når vi er uenige! Er ked af at læse, du bliver kaldt så grimme ting, nogen mennesker ejer åbenbart ikke pli og opdragelse, det har heldigvis intet med dig at gøre, bare surt deres vrede og uforståelse bliver rettet din vej!
  Jeg sender positive tanker og respekt din vej – på trods af uenighed og forskellighed ❤️.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-mortil4

  Jeg ser det heller ikke som amning idet der ikke kommer mælk ud og dermed heller ikke har “andet” formål end tryghed som jeg mener sagtens kan findes på andre måder. Der kunne også være han fandt tryghed i at sutte på din albue og det ville jeg finde ligeså mærkeligt at efterkomme. Men jeg er på ingen måde forarget over at du “ammer”. Det er dit valgt og at kalde det incest er jo for sygt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Blot nysgerrig, har intet imod langtidsamning, men hvad gør I så, når børnene er hos far? Kan han så godt undvære det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Læs gerne mit link om emnet i forrige indlæg om skam og langtidsamning. Der finder du mange svar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie

  Nu må folk simpelthen holde op! De folk som seksualisere børn og det at de bliver ammet, har et eller andet galt med deres tankegang. Nej, børn tager ikke skade af, hverken at blive ammet eller se andre børn blive ammet. Amning er ikke seksuelt. Amning er mere end blot mad. Amning er også nærvær, tryghed og ro fordi at de er bange eller utrygge, at de er overstimuleret osv. Du er ikke pædofil, men derimod en god mor, som ser dit barns behov og giver ham det. Det kan ingen tage fra dig. Kæmpe skulderklap herfra 👏🏽💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  min datter røg i et akut ammestop da hun lige var blevet 2 år, fordi jeg fik meningitis og proppet med medicin… nu bliver hun snart 3 år, hun har ikke glemt at hun fik mælk der og når hun er utryg eller vi skal sove ryger hånden også ned til brysterne. For hende er det tryghed hvilken mor ville jeg være hvis jeg tog det fra hende??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beate

  Jeg tror, at de folk, der er forargede, er det, fordi du ingen mælk har og at det derfor ikke helt anses som amning. Det er i hvert fald det indtryk, jeg har fået. Jeg ser det dermed heller ikke som amning, men det har da absolut intet med pædofili at gøre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Hvordan ved du om der er mælk eller ej? Det er sagen fuldstændig uvedkommende. Jeg ammer min søn på 4,2 år og er træt af, at skulle skjule det fordi folk er uoplyst og tror de ved det hele. Folk tror det er for egen fornøjelses skyld vi langtidsammer, men tænker slet ikke over, at man ikke kan tvinge et barn til at die, selvom det kunne være meget rart de gange man har stået med brystbetændelse eller lignende. Amning er ene og alene for barnets skyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beate

   Hvordan jeg ved det? Det har Sarah Louise jo skrevet i sit tidligere blogindlæg….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Men Arthur gør det heller ikke for mælken, men for at finde tryghed. Ligesom da han var nyfødt, der var bryst også nogle gange bare for tryghedens skyld og det er han ikke færdig med. Og det er hele pointen. Amning er meget mere end bare mælken og det må folk forstå. Og der kommer jo lidt ud, men ikke til at mætte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Selvfølgelig er det at amme! Amning handler om så meget mere end mælk. Amning er trøst, hjælp ved overstimulering, ja you name it, alt!

   Men vil give dig ret, det har intet med pædofili at gøre. Jeg synes, at de folk, som skriver sådan noget skulle have en politianmeldelse på nakken, men sådan fungere det desværre ikke. Internettet er et groft og hårdt sted!

   God dag herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soveværelse før & efter