Beskyldt for at være pædofil

4 på eventyr

Jeg har ikke været særlig aktiv her på bloggen, hen over påsken. Til gengæld har jeg været meget aktiv i virkeligheden. Jeg har haft ungerne det meste af påsken og så ved man jo, at man ikke har et øjeblik til at lige og komme på Bloggen.

Vi har primært brugt påsken på at få styr på nogle praktiske ting og så har vi mere eller mindre haft gæster hver eneste dag. Jeg har både fået set familie og venner og så har vi jo bare været så heldige med det helt fantastiske vejr, så vi har faktisk været ude det meste af tiden.

En af dagene brugte vi dog på en roadtrip, hvor vi tog afsted tidligt om morgenen. Planen var at vi skulle i Knuthenborg Safari-Park, men på vejen opdagede vi et skilt, hvor der stod krokodille zoo på. Så helt spontant fandt vi krokodille zoo’et  og brugte cirka 1 time halvanden derinde. Det var et mindre zoo/akvarie, hvor man kunne opleve krokodiller, aber, og øgler, slanger og så var der faktisk også papegøjer og andre ting. Jeg vil ikke sige at man skal køre langvejs fra kun for at opleve dette, men en kombination af at man eksempelvis alligevel er på vej til Knuthenborg Safari-Park, så giver det god mening at kører forbi krokodille zoo’et

Ungerne var helt vilde med det og det fede var at der var flere forestillinger, hvor børnene både kunne få Lov at fodre aber og de kunne også flov til at røre ved øgler. Det var helt klart noget der gav point og gode minder hos børnene.

Bagefter kørte vi så til Knuthenborg Safari-Park. Hverken Albert eller Arthur har været der før og de var meget begejstret for det hele både at man kunne komme ud og klappe dyrene, kører rundt og se de lidt mere farlige dyr og Så har Knuthenborg Safari-Park jo fået en dinosaur skov. Den var til gengæld federe end jeg havde regnet med. Dinosauruserne hvor meget livagtig og skabte stor glæde hos børnene. Derefter tog vi en tur i Limboland og spiste frokost og var der et par timer. Vi var først hjemme til aftensmad og jeg havde tre meget trætte, men meget glade børn med hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beskyldt for at være pædofil