4 på eventyr

Så grimt

Reklame

Dette blogindlæg har været længe undervejs. Jeg har efter mange års brug af solarier uden solcreme og jeg har surfet en del før jeg fik børn, fået sol skader i ansigtet.  Sidste år da vi havde en meget lang sommer, kunne jeg rigtig se, hvor slem mine skader er gået hen og blevet. Så nu har jeg prøvet Klinik Cerix laserbehandling imod pigmentforandringer og resultatet er helt fantastisk. Jeg fik tre behandlinger for at få det fine resultat som jeg har nu.

For at fortælle lidt om selve laserbehandlingen og hvad man kan forvente,  så vil jeg sige at jeg synes faktisk ikke at det gjorde uudholdeligt ondt. Det er føles ligesom små stik, men det er sagtens til at holde ud. Det lugter lidt af brændt hud og det er det.

Samme dag og dagen efter kan man opleve at blive lidt rød, men jeg synes ikke det var så slemt. Jeg oplevede også at føle mig en smule mere tørstig end normalt, men det giver jo meget god mening, hvis man har fået brændt så meget pigment af. Efter en uges tid, så er det som om at pigmentet flytter sig op igennem huden og ligger sig uden på huden som små sår eller skaller dårlig som kan vaskes af. Hele den første uge, bliver pigmentet meget mørkt, så man skal ikke lige få det lavet op til et arrangement eller noget andet, hvor man vil se pæn ud.

Jeg fik også laserbehandling på min brystkasse som jo virkelig også er et udsat område, når det kommer til sol. Min hud var begyndt at se gammel ud og havde virkelig mange små fregner og pigmentforandringer og det var ærlig talt ikke særlig pænt. Men nu er min hud meget mere jævn og fin og mange af de små linjer rynker, der var kommet på grund af alder, er nu væk.

Før

Efter

3 kommentarer

 • Camilla

  Hej Sarah.

  Jeg er nysgerrig på prisen? Sad i går og var ved at bestille en forundersøgelse hos Cerix for laser mod pigmentforandringer i ansigtet og solskader under øjnene og med dit flotte resultat er det vist bare om at få det gjort… 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Virkelig flot resultat. Så er det bare faktor 50 fremover så det ikke kommer igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Therese

   🙂
   Ja det nytter ikke rigtig noget, hvis man bare uhæmmet dyrker sol — har set dem der ikke kan få sol nok, når de er 35-40 år gamle, er de fulde af rynker i ansigtet 😱😱😱😱😱

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 på eventyr