Flotteste hår forvandling😱

Min vilde og fantastiske fødselsdag

 

Indeholder reklamer/rabat for Karma sushi & affiliate for Detvier.dk og Bornholm vodka

Sikke en vidunderlig fødselsdag, jeg holdt i lørdags. Jeg har rent faktisk stadigvæk tømmermænd i dag mandag, så man ved bare at det var en sjov aften. Det aller bedste ved hele aftenen var sådan set følelsen af at have alle de helt rigtige mennesker samlet omkring mig, jeg manglede lige et par dejlige tøser som desværre ikke kunne komme. Nogle af mine ældste veninder, hvor venskabet nu kører på 21. år, kom hele vejen fra Jylland af, for at være med og det betyder uendelig meget for mig. Heidi og jeg vrælede så snart vi så hinanden😝

Jeg gjorde ret meget ud af selve festen og synes selv at det hele endte med at spille rigtig godt sammen. Vi var en 15 16 stykker til spisning og nogle af pigerne kom før maden og for at hjælpe med at sætte alting op. Nu ved jeg at i ville spørge ind til, hvor mange af tingene er fra, så jeg skal prøve at få det hele med og ellers må i jo bare skrive. Det flotte flotte pynt, det vil sige både bordpynt og ballonerne er fra firmaet Detvier.dk

 Nu er de jo sådan set kendt for at levere luksusfestpakker til børnefest, men jeg kunne nemt se at det ville fungere rigtig fint til min tøsefest i lørdags. Jeg valgte også en pakke med den vildeste og flotteste ballonranke som så også matchede en af deres pakker med mad til 15 med de fineste tallerkener, kopper og servietter og andet pynt og jeg synes bare det blev så fint. Jeg smed selv ekstra pynt på i form af blomster og blade på ballonerne. I stedet for at vælge store flasker med vin, så fandt jeg i Rema sådan nogle mindre nogen, hvor der er cirka to glas vin, i hver flaske. Det er så mega flot ud på bordet!!

Maden den bestilte jeg hos Karma sushi som i ved, er mit absolutte yndlings sted, når det kommer til sushi i den høje ende. Og det der er nævneværdigt ved dem er, at når man henter maden eller får den kørt ud, så kommer alt maden på Bitte små fade i kasser, som man bare lige tager ud og sætter på bordet. Det vil sige at anretning er lige så flot som når man får maden på restauranten. Det smagte bare helt fantastiske og pigerne smovsede i sig til de var ved at revne.

Ved en ni tiden ankom bartenderne med deres egen bar fra Bornholm Vodka. Det er et firma der laver blandt andet snaps og vodka og det de laver er bare så lækkert. Det er ikke kedelig gammeldags snaps, men snaps med de mest vidunderlige smage Så man kan lave nogle ret fantastiske drinks med. Jeg fik dem overtalt til at komme og servere for os på min fødselsdag og det var virkelig en god ide. Jeg kan klart anbefale det!

Det var et festligt og spændende indslag og baren blev ligesom centrum for festen og vi fik de lækreste drinks resten af aften. Jeg var heldig med vejret, for der var høj sol og +14° det betyder jo at min fine terrasse heldigvis også blev Taget i brug.

Alt i alt var det bare en drømme aften af en fødselsdag. Efter 12 tog vi alle sammen videre til en ny klub, der hedder Pangea. Der var virkelig blevet lækkert og det var jo kæmpe stort og jeg tror ikke engang at jeg er nåede  rundt og se i alle hjørnerne. Musikken var helt fantastisk og det er egentlig det vigtigste for mig. Uden rigtig musik, så gider jeg ikke at være der. Næste morgen vågnede Heidi og jeg ved at Mette stod i haven og bankede på med McDonald’s mad, så blev weekenden ikke bedre!!!! Min kjole fandt jeg på en udenlandsk hjemmeside, så husk der kommer told på når den ankommer til dk. Siden hedder Saboskirt.com

Det der på hestene…. det huskes kun i bidder🤣🤣🙈

8 kommentarer

 • Maria Nielsen

  Sammensatte du selv ballonranke? Synes ikke jeg kan se den på deres hjemmeside?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jep… mim veninde hjalp med at puste hehe det gik som en leg med vin til haha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke med fødselsdag og fest 🙂
  Det lyder som en super skøn fest du fik sat på benene 🙂
  Smukke du og så flot en kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg har hulket af grin over I red på børnenes dyr- så er det altså en skam min datter er 19 år…. dem gad jeg seriøst godt ha til en fest 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare hyggeligt og sjovt – elsker også selv at servere en velvalgt buffet, tapas, sushi o.l; det er så dejlig uformelt at deles om fadene, frem for suppe/steg/is-konceptet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Stort tillykke! Hvor din smukke kjole fra? Du har aldrig set bedre ud hold da op smukke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotteste hår forvandling😱