(Det med Lorte pædagoger) Er det over stregen?

Ubeslutsomhed & byggestress

Reklame

Jeg har haft ret meget at se til, de sidste par dage. Jeg havde selvfølgelig glemt at skolerne og børnehaven havde lukket de her dage, så alle mine aftaler og planer er blevet rykket rundt eller aflyst. Jeg er i fuld gang med at få huset bygget op på min sommerhusgrund og der er virkelig mange ting at holde styr på.

Jeg har aldrig prøvet at styre et byggeri før og der er hele tiden nye ting, der skal tage stilling til og alting skal planlægges til at gå op i en højere enhedenhed i forhold til tid og måden alting bliver bygget på. En af de ting jeg mangler på min liste er blandt andet møbler og fliser til mit badeværelse. Det vil sige, jeg mangler selve møblerne og hvilke fliser der skal på. Og det lyder måske som en simpel opgave, men jo større udvalget er, jo sværere er det og jeg skal beslutte mig i denne weekend, da de går igang med at bygge i næste uge.

Den her weekend tog jeg Arthur med ud i en butik, der hedder Bad og fliser for at finde de rigtige fliser og inspiration til det nye badeværelse. Men der var så mange  smukke fliser og sammensætninger og jeg er nærmest mere forvirret nu, end jeg var før. Jeg vil gerne have et stilrent badeværelse, men stadigvæk ikke for kedeligt. Fliserne skal være i hvide lyse farver, regner jeg med. Og så overvejer lidt en slags mosaik op af badekarret og op af væggen bag ved badekarret. Al armature bliver enten i guld farve eller i mat guld. Jeg ender nok med mat guld, da det ser mindre russisk ud end den skinnende guld.

Arthur insisterede på at have sin meget meget grimme maske på ind og se på fliser, men det var til stor morskab for de andre gæster. Efter fliserne, stod den på en tur ud og købe nye ting til marsvinene, da de trængte til et nyt bur. Indtil videre har jeg haft sådan en slags foldebur, hvor der var åben i toppen, hvilket ikke er særlig trygt i forhold til fugle og katte og så videre. Så nu har vi købt et stort dejligt Bur, der er nemt at flytte rundt på og alligevel er så tungt at en kat ikke lige kan komme ind under og der er overdække på.

I går eftermiddags fik vi så huset fuld af gæster og så stod den på lidt afslapning og hygge i haven. Heldigvis er en af mine venindes mand havemand, så han fik liv i den gamle græsslåmaskine som jeg fandt ude i skuret og så fik jeg endelig slået den græsplæne, som jeg så længe har gået og brokket mig over. Vi hyggede med sushi og lidt vin i eftermiddag solen og dagen blev fuldendt, da vi hørte hjemis bilen og ungerne stormede ud på gaden kun i strømper hehe. Det kan godt være at jeg ikke har fået arbejde så meget ved computeren, fordi børnene er hjemme, men så får man ordnet så mange praktiske ting i stedet for.

 

4 kommentarer

 • Nååårh, jeg glæder mig til at se det færdige resultat i sommerhuset, for du har jo en kanon stil❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Bad og fliser er en super fin butik til bad generelt. Men du MÅ altså i Fired Earth inde i Kbh K. Den slår alle andre på flisefronten. Du vil ikke fortryde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Christiansen

  Mosaik er super flot. Dog kan det være meget svært at ligge. Så sørg for et godt firma til at ligge det. Vi har købt badeværelsesmøbler igennem scanbad. De har mange fine ting. Held og lykke med byggeriet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Det ser også lækkert ud – synes dog ved mosaik man skal overveje det en ekstra gang. Der er mange flere og mindre fuger at holde pæne og rene frem for ved størrefliser ..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

(Det med Lorte pædagoger) Er det over stregen?