Torske-dumme køb

Arthurs fødselsdag

Reklame/rabat

Jeg må nok erkende at Arthur ikke længere er min lille baby. Ja ja jeg ved godt at det har han nok ikke været længe, men for mig er han stadigvæk bare så lillebitte. I går fyldte han tre år og den fejrer vi med en masse venner, hygge, lege og badebassiner i haven.

Arthur er helt besat af dinosauruser, så det var oplagt at lave et dinosaurus tema til hans fødselsdag.  Jeg har været lidt sløj de sidste par dage og i går kunne jeg lige holde den kørende med energidrik og panodiler, men til min store fordel, så havde jeg bestilt pynt fra firmaet detvier.dk og de er begyndt at tilbyde at sende en Person ud med pynten, der så pynter op for en. Jeg havde meget travlt med at gøre klar til gæster og havefest og når man så har det lidt skidt, så var den ekstra hjælp virkelig fantastisk.

Kagen var jeg også alt for sent ude med at få bestilt, men heldigvis var der en i min omgangskreds, der laver fantastiske kager og hun hedder Amalie. Da hun skrev til mig tirsdag eftermiddag at hun godt kunne nå at lave en lækker dinosaurus kage til Arthur, var jeg sgu da lige ved at vræle af glæde. Ellers var det nok bare blevet til en almindelig bradepande chokoladekage.

Da hun kom med den flotte kage, gik Arthur helt bananas, han synes den var så fin. Hun har ikke en hjemmeside, men hun har en Instagram som hedder Amaliekager, der kan i tjekke hende ud. Jeg ved hun at hun går og planlægger at åbne forretning snart, hvor hun laver flotte kager, men hun kommer også til at tilbyde at komme med boller. Det vil sige man bestiller både kage og boller hos hende og hokus pokus, så har du en fødselsdag klar til alle dine unger. Selvom der også er noget mega hyggeligt over at gøre det hele selv, så er det bare ikke altid at overskuddet og tiden er med en, men så har man jo Amalie.

Vi var jo ekstrem heldige med vejret, der var 30° på vores terrasse og det var helt perfekt til at bade. Vi fandt to badebassiner, et med en lille rutschebane og baby venligt og et til de lidt større børn, men alle børnene brugte begge bassiner. Det var perfekt placeret, så vi voksne kunne sidde og hygge nede ved bordet og holde øje med dem samtidig. Arthur havde en fantastisk dag og nød alt opmærksomheden. Det var meget rørende at fejrer hans tre år, da jeg stadig husker de forfærdelige dage med ham i respirator, hvor jeg bare bad til at få ham med hjem i live. Og nu står han her helt dejlig, rask og glad.

Da jeg spurgte ham, hvad han ville have til frokost, havde jeg egentlig planlagt at vi skulle have boller, men Arthur insisterede på pizza, hvilket bare gjorde tingene endnu nemmere for mig. Så de blev bestilt fra det nærmeste pizzeria. Helt perfekt og afslappet børnefødselsdag. Men i dag kan jeg godt mærke, at energidrik og panodiler ikke just hjælper på sygdommen. Så i dag føler jeg mig ekstra ramt. Jeg trænger til lidt tid på langs og koble hjernen fra….. jeg skal bare liiiiiige have bestilt elektriker, maler og holde badeværelsesmøde piv

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torske-dumme køb