Skæv selvopfattelse & venindetid

Mig & hash?

Jeg ligger p.t. syg hjemme på sofaen. På sofaen burde jeg faktisk have ligget siden tirsdag i sidste uge. Men i stedet for at acceptere at jeg ikke var på toppen, så arrangerede jeg lige børnefødselsdag, tog en fridag med Alma den næste dag, den tredje dag arbejdede jeg og i weekenden havde jeg så legegruppe fra Alberts klasse. Lørdag aften tog jeg ud og spise for at overholde en aftale og søndag crashede jeg fuldstændig.

Siden søndag har jeg bare været mega syg og hoster og sprutter så meget at tåre og bræk står ud af ørerne på mig. Og det har fået mine tanker over på min generelle sundhed som jo egentlig ikke er så dårlig. Jeg har flere gange følt at jeg har været på vej til at blive syg i år, men så har jeg kværnet nogle hvidløg og vupti så var jeg rask igen dagen efter. Men denne gang er virkelig blevet ramt.

I forhold til hvor syg jeg har været nogle af de forrige år, så har de sidste par år faktisk været ret gode, det vil sige ingen indlæggelser.  Jeg tror  det er en blanding af at jeg ikke længere har Bitte små børn, der hiver alt mulig med hjem på samme tid, at jeg ikke længere er så stresset, at jeg spiser meget mere vegetarisk mad, men nogle gange bliver man jo bare fanget af en virus, uanset hvor godt dit helbred man har.

Men så er det jeg er kommet til at tænke lidt i at prøve sådan nogle cannabis dråber. Jeg har hørt så meget godt om det og har også været i gang med at  læse lidt om det på nettet. Jeg synes bare at mange af de sider jeg finder, er ejet af dem som gerne vil sælge olien og derfor kan man sætte spørgsmålstegn ved den info der står. Så derfor vil helt vildt gerne høre om jeres erfaringer. Jeg vil gerne høre om hvorfor i tager det og om det hjælper. Jeg overvejer at tage det primært for min generelle sundhed. Det er skulle være godt for så mange ting og blandt andet virke imod et for højt stressniveau , Dårlig søvn, det er skulle generelt forbedre ens immunforsvar, men hvad er jeres erfaringer?

26 kommentarer

 • Det er helt klart stress relateret, med det liv du lever p.t., men du kan måske justere en smule i forhold til nogle af de projekter du planlægger, så din tid ikke bliver så presset..?

  God bedring – du er cool:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  I forhold til stresdelen så tænker jeg, at det vil være helt skørt at tage noget ‘imod’ det men i stedet søge at ændre nogle måske ret små ting i sin hverdag. At man forsøger at handle anderledes og dermed stresse anderledes i stedet for at fortsætte i samme spor og så tage noget for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lotte

   Man kan godt tage narturlige urter for at regulere stress niveauet i ens krop jeg har feks. Brugt ashwagandha efter jeg har været sygemeldt med stress det hjælper kroppen til at regulere streshormonerne så man ikke er så sensitive for dagligdagens udfordringer. Selvfølgelig skal man lytte til kroppen. Men det er altså ok at hjælpe den lidt på vej

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Du skal have fat i cbd dråber på 40% det er lidt dyrt, men det virker. Både på smerter, stress, og generalt er det sundt for din krop, da det kan dræbe mange viruser og andet i din krop! Jeg har taget dem on off i et par år, og stress og sygdom er forsvinder fuldstændig. Jeg HAr været plaget af massiv søvn problemer og det virker imod det, og jeg er på ingen måde træt dagen efter. Tværtimod! – jeg er desuden præget af voldsomme mens smerter, hvor jeg har prøvet så meget forskelligt smertestillende og lign, og der har dé så været det eneste der har virket! Man bliver på ingen måde skæv ellers andet. Det har været en kæmpe savior herhjemme. Så jeg siger helt klart go for it. % skal du self selv bedømme, det kommer jo an på så meget. Prøv dig frem. Det har jeg gjort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg har prøvet CND uden TDC. Jeg kunne ikke mærke nogen forskel – andet end det er dyrt.
  Jeg gav det ellers et hæderligt skud og ville have ønsker effekt! Er nemlig en af dem med kroniske smerter osv. Men nej…det var ikke for mig desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har brugt CBD olie når jeg har haft brug for det i lidt over en måned nu. Jeg har i nogle år haft perioder hvor jeg slet ikke kan sove. Hjernen vil ikke slukke og tankerne kører uanset hvor mange får jeg prøver at tælle. Med 4 børn, fuldtidsjob og en travl hverdag, er søvnmangel virkelig alt ødelæggende. Jeg bestilte CBD olie 10% og nu ligger jeg max til kl. 1 så er der lige op og 3-4 dråber under tungen, halv time efter overtager søvnen. Ja, det smager ganske forfærdeligt, men det vs. Ingen søvn…. tja så skidt pyt med den dårlige smag. Jeg tager dem bestemt ikke hver nat, men var det nødvendigt, så gjorde jeg det. Håber at du finder den rigtige løsning til dine udfordringer, CBD olie eller andet.😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg kan virkelig anbefale CBD olie. Jeg har købt mine produkter fra thoughtcloud som har hovedsæde i USA. Alt det overskud de har går til forskning på området og til veteraner (scholarship mener jeg). De laver flere forskellige produkter og de fleste af dem er uden THC eller med en % der er lavere end vores % grænse her i DK. Det kan bruges til at indtage oralt, men kan også “ryges” i vape. Det har været life-changing for mig og jeg elsker deres produkter og jeg har anbefalet det til alle min nærmeste. Ikke kun for stress, depression, epilepsi, PTSD, men også for at roen sænker sig i mit hoved, jeg sover bedre og jeg har overskud til SÅ meget mere. Jeg elsker det virkelig. Fik jeg sagt det?

  Jeg håber at du tjekker dem ud. Især fordi deres produkter er SÅ rene.
  Thoughtcloud hedder de. De har både Instagram og en hjemmeside.

  Held og lykke med det, du vil ikke fortryde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Jeg kender ikke til cannabisolie, men jeg tager ekstra C vitamin tabletter. C vitamin øger dannelsen af hvide blodlegemer, som der bekæmper infektion og vira i kroppen. Det gode er at man ikke kan få for meget C vitamin da det udskilles i urinen. Det virker super godt for mig 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  I min verden er cbd kun noget man tager for sygdomme som kræft og epilepsi hvor det virkelig er nødvendigt……tænker der kan være andre urter eller helse produkter du kan tage i stedet for. Ikke ment ondt, blot mine tanker ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Søde Sarah,
  Jeg må indrømme, at jeg er meget overrasket over at læse, at du har været nede med stress. Det er ikke lige det indtryk man har fået, når du som alene-mor til 3 også har valgt at få hundehvalp, marsvin osv. Der oveni sommerhus, renovering osv. Det virker enormt overskudsagtigt, når man i forvejen står med 3 børn og alle gøremål selv. Husk nu at passe på dig selv og mærke ordentligt efter, før du kaster dig ud i for meget. Selv de mindste ting i hverdagen kan blive helt umulige, hvis først man ligger sig 100% ned med stress. Jeg vil også råde dig til at få styr på de symptomer og immunforsvaret på anden vis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Det er jo også flere år siden at jeg var ramt. Men derfor kan jeg godt nogle perioder mærke at jeg har for travlt.:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg tager cannabis dråber for smerter, og det hjælper mig meget mere end det stærkeste medicin jeg har fået. Udover det hjælper mine smerter, så har jeg fået det generelt bedre i kroppen, uden tvivl jeg vil vælge det naturlige fremfor de kemikalier man kan få i den kunstige fremstillet medicin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Synes bare det er vildt, at du mener du har haft et godt og rask år uden sygdom, hvis du ikke har været indlagt. Synes ofte du skriver, at du er syg og skranter med feber eller andet. Er du blevet tjekket ved lægen i form af en blodprøve og dit immunforsvar sådan helt generelt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja hun siger det har været stress. Og så er der jo også en del ting som forbliver privat:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Jeg tager jævnligt CBD olie da jeg er kronisk syg og lider af mange smerter. Jeg synes ikke det er en mirakelkur, men jeg har haft lidt gavnlig effekt af det.
  Jeg tror det er meget individuelt, hvor meget det virker. Pøj pøj med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Det er ikke forsket særlig meget i cbd endnu, og man kender derfor heller ikke langtidsbivirkningerne. Jeg ville nok prøve noget andet først.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

   Jo det er der faktisk, bare ikke her i dk. Men både Tyskland og England tester konstant og der er lavet udførlige fine reporter. Hemp er blevet brugt til både kosttilskud, tøj og skønhedspleje i mange år

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Og min Stress, for ikke at glemme det vigtigste. Er alene mor til en på snart 7år, har fuldtidsarbejde osv hvad det høre hverdags livet med..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  https://www.hempnordic.com/

  Kig lidt her og måske noget frister dig.. Jeg kan kun sige det har hjulpet mig og min smerter /hudproblemer. m.m 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Rose-Marie Schumacher

  Jeg tar cbd mod tarmsygdom og gir mine hunde mod gigt. Jeg køber det hos Nordic Pil og kan kun anbefale det.. Synes du skal prøve det, da du ikke blir skæv af det og det er ikke skadeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannette

  Kan anbefale CBD dråber fra CBD Danmark. De er testet godt og grundigt igennem.
  Jeg tog dem i en lang periode (ca 3 mdr) mod smerter og træthed. De virkede dog ikke på mig. Men har flere veninder der har god effekt, så jeg tror det er meget idividuelt hvordan de virker på folk.
  Du kan roligt købe fra firmaer der sælger, stort set alle har gennemgået samme test af deres produkt og kan stå inde for det.
  Husk det skal være CBD og ikke thc dråber, sidstnævnte er ulovlige og giver samme rus som hvis du ryger/spiser hash.
  Dosering er noget hvor man må prøve sig frem. Jeg startede med en dråbe under tungen 3 gange dagligt og steg så langsomt op til 8, 3 gange dagligt. Dråberne smager af gammelt askebæger, men det er vigtigt ikke at spise eller drikke mindst 10 efter indtagelse, da slimhinderne bedst optager olien langsomt.

  Kan kun sige prøv det. Det er ikke farligt og kan ikke skade dig. Virker det, så er det jo super og gør de ikke, så har du om ikke andet prøvet. Husk det tager tid at mærke en ændring

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Må ærligt indrømme at jeg ikke helt forstår rationalet bag at tage cannabisdråber eller generelt tage noget som helst mod stress. Jeg synes det er ret vigtigt, at man i stedet lytter til sin krop og gearer ned. At tage “noget” mod stress symptomdæmper jo kun. Du når jo ikke ind til kernen. Jeg er ikke imod cannabisolie, men jeg synes at det skal bruges i situationer hvor man i det mindste samtidig får hjælp på andre måder til at forebygge det man nu fejler

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Jeg forstår 100% din pointe. Problemet med mig er at jeg har været helt nede at ligge med stress og det betyder at jeg nu nærmest er blevet overfølsom/ for sensitiv. Den mindste smule travlhed og travlhed på helt normalt niveau udløser en overreaktion i min krop. Jeg skal bestemt ikke bruge noget til at dulme min krops velbegrundede signaler, men de ubegrundet… giver det mening. Men derudover så skulle cannabis være effektivt hjælpemiddel i forhold til at styrke immunforsvar m.m

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Helt enig, Kristina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har med succes brugt ashwagandha mod stress. Det er en urt der er i familie med ginseng. Det har givet mig meget mere energi og jeg er stort set aldrig syg mere. Jeg har anbefalet det til alle mine veninder med små børn da det har utrolig mange gavnlige effekter (prøv at goggle det :o) Men det syntes jeg du skulle prøve inden cannabis :o)
  MVH. Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skæv selvopfattelse & venindetid