Mig & hash?

Har jeg fået en kæreste? & tid til ferie

Inviteret af Landal feriecenter/ reklame

Jeg har været syg i over ni dage og i går kom jeg så igen til lægen, hvor hun kunne konstatere at jeg desværre igen igen har en halsbetændelse. Det gode ved det er at jeg er kommet på penicillin og allerede i dag, har det er meget bedre.

Og at jeg fik det bedre til i dag, var meget vigtig, da vi har planlagt en lille ferie. Vi er nemlig blevet inviteret til landal feriecenter Søhøjlandet i en lille uges tid. Vi glæder os helt vildt, da det er noget tid siden at vi har haft et længere break sammen. Ungerne taler hele tiden om deres super fede vandland og jeg kunne se på deres hjemmeside at de har en helt fantastisk natur. Og nu til overskriften…har jeg fået en kæreste?

Ja det har jeg. Vi har egentlig ikke haft et behov for at offentliggøre det, Men nu har vi set hinanden i noget tid og da han også er med på denne ferie, så kunne jeg lige så godt afsløre det. Jeg ved at i jo alligevel kommer til at spørge ind til, hvem det er der er med og jeg orker ikke at skulle passe på med at hans stemme eller ham kommer med på billeder og video. Ja så nu ved i det. Jeg er meget meget glad og børnene er vilde med ham. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer med en masse lækre billeder fra vores lille ferie her på bloggen og på Instagram

10 kommentarer

 • Tillykke med kærligheden, smukkeste Sarah:-)
  Du har sådan fortjent at finde en at dele glæder og sorger med:-)
  Alt mulig held og lykke og god tur i feriecenter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Det er jo lidt sjovt når man genkender dig ude i badelandet og godt ved hvem din nye kæreste er 😉 Jeg tier stille <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Tillykke med kærligheden. Det fortjener du virkelig. Og efter alt det ballade med Michael, og den ubehagelig måde han behandlede dig på – er det virkelig godt at du er kommet videre. Når man har haft en hård barndom som din kan mam godt falde lidt i potten, og vil gøre alt for at få en relation til at fungere – og for at bibeholde en familie, og opretholde facaden. Så mega highfive herfra for at du er kommet videre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Dejligt at i har fundet sammen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Stort tillykke, det er rigtig dejligt for du, jer, børnene 🙂
  Jeg krydser alt det bedste for jer og en super god ferie ønskes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Jensen

  Kæmpe stort tillykke! Jeg er meget glad på jeres vegne. Og rigtig god tur alle 5😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Hepper så meget på kærlighededen 💖
  Må I få en fantastisk tur og må din nye kæreste være mindst ligeså fantastisk som dig og behandle dig som en prinsesse.. Du fortjener det bedste i livet..

  Elsker de matchende sko😁👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg glæder mig til at se og læse om jeres oplevelser, da vi skal holde vores sommerferie der 😎😁
  Og nå Ja – dejligt at du har fundet en som du er glad for ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig & hash?