Sommerferie status

Måske det værste, der kunne ske!

Det var jo egentlig meningen at vi skulle være i sommerhuset hele denne sommerferie. Det var også meningen at jeg skulle have været en tur på Ibiza for første gang i mit liv fra mandag til torsdag, hvilket jeg også bliver nødt til at aflyse.

Jeg har mildest talt været ved at gå ud af mit gode skind. Mit projekt husbyggeri på min sommerhusgrund er umiddelbart gået fint, der kommer altid nogle uforudsete problemer, men i sidste uge, skete der noget jeg slet ikke havde regnet med og som ikke har noget med byggeriet at gøre. Pludselig står vandet bare op af græsplænen, der var nærmest vand over alt og jeg kunne hurtigt konkludere at der var tale om en rørskade.

Heldigvis har jeg en ret så udvidet forsikring, men det ændrer ikke på at alle vores planer er blevet rykket rundt. Så vi nåede kun to dage i sommerhuset, før at vi måtte pakke alle vores ting sammen igen og køre hjem. For nu skal de nemlig hive min fine nye terrasse op, grave ned til rørende med en gravko og så skal skaderne repareres. Så je, vi kan sket ikke være der, uden at gå i vejen og uden adgang til vand.

Midt i sådan noget plus at jeg også er ved at bygge huset, så kunne jeg slet ikke overskue at tage på ferie og væk fra det hele. Jeg kunne godt mærke at der var behov for mig lige her. Så ja, hvis jeg igen igen har været lidt stille på bloggen, så er det simpelthen fordi at jeg er ved at gå til i stress. Jeg har dog forsøgt at passe min instagram og min aftaler, så godt som muligt og så må sommerferie og Ibiza vente. Og jo…man kan altid finde noget der er værre…enig, men i forhold til vores planlægning og ferie, så var en rørskade worst case scenario lige nu.

5 kommentarer

 • O L

  Worst case senario? Gaal en voldsomt forkælet holdning. Hvad ville du sige hvis dit barn (gud forbyde det) blev voldsomt syg eller være? Var det ikke på tide at få dine prioteter i orden?
  Alle har det godt og forsikring dækker, hvad er dit problem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Har du det bedre nu? Som jeg skriver, så var det i forhold til ferieplaner og nyt byggeri worse case scenario. Jeg skriver en blog om både små og store problemer. At du tolker derud af istedet for at tage det for hvad det er, lyder som noget, du bruger rigtig meget kedelig energi på. Ordet prioriteter er slet ikke relevant i denne sammenhæng, måske forstår du ikke ordets betydning. Det er en fortælling og ikke en afgørende tekst, hvor hele min personlige karakter kan aflæses. Måske skulle du arbejde på din online opførsel. Jeg har skam helt styr på mine værdier.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg Tænker om din vandmåler sider før den utæthed eller eller den sider inde i dit Sommerhus sa det vandspild ikke bliver målt som dit forbrug. dadet kan blive dyrt med dette vandtab som kan have stået på i lang tid. er den rørskade sket da din terrasse blev lavet evt udgravning eller evt. ved nedboring af stolper kabler til lys ?,styrbar underskydning, hvem er skyld i skade normalt skal vandledningen være 1,2 m til 1,3 m nede i jorden.men tit er den slet ikke i de dybder men måske kun 0,5m nede i Jorden. jeg tænker det bliver en meget dyr reperation inden skader efter kørsel med maskiner skal jeg gætte 45.000,00 til 100.000.00. pas lige på du ikke selv får skylden din evt egen forsikring vil på sigt stige hvis du har sådan og er det din skyld ????. du har en udfordring. held og lykke men jeg er på din side.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Øv det er så ærgerligt for jer.
  Ulykker kommer desværre ofte ubelejligt.
  Håber der kommer styr på rør og sommerhus og at I får jeres ferie en anden go gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Argghhh føler virkelig med dig 😔 Hvor er det bare træls. Pas på dig selv. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie status