Arthur endte på skadestuen imorges :(

Status på Arthur & gode nyheder

Reklame/rabataftale

Det er som om at min blog er en smule hærget  af uheldighedder. En ulykke kommer sjældent alene, siger man, men heldigvis er der også en ende på det.

Arthur var allerede i gang med at hoppe rundt og lege som om at intet var sket et par timer efter vi kom hjem fra hospitalet. Han har det godt, ja faktisk næsten for godt. Det havde været nemmere, hvis han har været sløj og slap, for så skulle jeg ikke være ved at dø af skræk over, om han nu slog sig igen og såret ville springe op.

Og allerede dagen efter, det vil sige i går, tog jeg dem med ud og spise lidt sushi, for at få dem lidt ud af huset. Det er ikke nemt at holde en tre årig tilfreds med kun rolige leger, en masse læsning i bøger og tegnefilm. Han vil slås med sin bror, hoppe i trampolin, løbe stærkt og være vild. Men i det mindste er han glad og okay. Nu håber jeg bare at arret bliver rigtig fint på hans kønne lille ansigt. Men så er vi også blevet enige om at det faktisk er lidt sejt at have et ar lige der…det er ret superhelteagtig.

Hvis der er nogen, der har nogle gode råd til, hvordan man kan få arret til at hele så pænt som muligt, så del endeligt. Det med en masse solcreme på eller måske endda et plaster henover igennem sommeren, er jeg blevet informeret om. Men er der andre ting, man kan gøre?

Så det var da den første god nyhed. Den anden god nyhed er at vi fik repareret rørskaderne i jorden på sommerhusgrunden og der nu igen plads til at håndværkerne kan gå i gang med at bygge sommerhuset færdig.

Vi skulle sådan set have boet deroppe siden den 1. juli, men som det ser ud nu bliver det tidligst klar om en uges tid. Men det går fremad og det er mega spændende. I dag fik jeg billeder fra firmaet Badmodul.dk som er i fuld gang med at bygge mit drømmebadekar!! Jeg har fået lidt rabat af dem og derfor skal jeg markere indlægget som reklame:) Badekaret er en smule anderledes end det man måske har set før, men jeg er overbevist om at det bliver virkelig flot. Jeg har valgt at få det bygget med en slags trappe rundt om, så man både kan sidde på siderne, men så er det også nemt for børnene at komme ud og ind og man kan lige have et par champagneglas stående ved lejlighed hehe 😉 Derudover synes jeg bare at det er smukt at se på. Resultatet skal bare blive som det er mit hoved, for man kan jo ikke bare lave det om.

 

 

29 kommentarer

 • Maja

  Jeg bruger siliconeplaster til mit ar. Jeg har et større ar fra øret og ned over halsen. Jeg har fået fjernet arvæv og nu bruger jeg siliconeplasteret for ikke det skal blive slemt igen og det hjælper virkelig. Men det tager lang tid men man mærker det ikke og kan næsten ikke ses! Det holder en uges tid af gangen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise frost

  Hybenkerneolie fra Ole Henriksen 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Decleor Prolagene – den grønne gel – heler alle ar. Et meget tyndt lag flere gange om dagen, og I vil se en kæmpe forskel. Vi har selv brugt til ar herhjemme, og et ar på knæet efter en operation er endda helt væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manila Katkjær

  Min store søn, på snart 18 år, blev opereret her i foråret for en akut blindtarmsbetændelse – og den blev fortaget med kikkert, så han fik 3 ar i maven – og der blev vi anbefalet at han skulle bruge “engle-hud”-tape/plaster i 3 mdr, så blir arrene pænere…. Og det er de blevet, så prøv evt det – det købes på apoteket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Silikone plaster henover imens det heler og når det ikke er sår mere kan du bruge silikone gel.
  Begge dele fås på apoteket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Englehud er vejen frem!
  Når det såret er helet, skal det bare på og gerne i et par måneder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tjek Ecooking’s produkter. Jeg har forsøgt mig med meget efterhånden (også 8 hour cremen fra EA) Men må bare sige at Ecooking vinder! -tjek evt. deres multi olie ud. Og som bonus er det Dansk produceret og alle produkter veganske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi har god erfaring med Elizabeth Ardens 8 hour creme. Den laver mirakler hver gang – uanset hvad vi næsten bruger den til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Ja det er da rigtig, den creme har jeg allerede i forvejen. Tak for det gode råd:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det der badekar ligner altså lidt Draculas kiste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karinn

  Kender du LIFE WAVE PATCHES små plastre som fint kam læge og forebygge ar Der skal du google dem og læse om det Der får du bedst info

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  God måde du tackler dine børn og godt du ved at de vil lege vildt.
  Micropore lyder som en god idé.
  Håber sommerhuset bliver som du tænker i hovedet, altså hvis håndværkerne tænker de samme tanker 🙂
  Tag en ting af gange og husk de 3 T :
  Ting, Tager, Tid.
  Hilsner og en smuk dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Manuka honning.
  Rigtig dyrt men jeg har altid en bøtte stående.
  Min søn faldt ned ad en hoppepude og fik en lignende flænge under hagen. Begyndte at smørre med det samme og det blev så fint. Selvfølgelig kan man stadig se det, men er sikke på det har hjulpet ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvis såret buler lidt i kanten- smør med zink creme- det får det til at få en fin kant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  På apoteket kan du købe en serie der hedder A-derma epithiale. Den er udviklet til behandling af ar. Der er både en massage gele og en creme.
  Her er link til cremen: http://www.pierre-fabre.dk/a-derma/produkter/a-derma-epitheliale-a.h-duo-40-ml

  Og så fås der faktisk også et plaster som er bedre til at hele ar op end englehud. Det hedder Mepiform. Det klippes til så det passer i størrelsen og et tilklippet plaster kan sidde 7-10 dage alt efter hvor meget snavs der kommer på. Man tager det af når man bader og når man smører med massagegel og creme og så sætter man det samme plaster på igen. Det mister ikke klæbeevnen når man tager det af😊
  Link til plasteret er her:
  https://www.molnlycke.dk/egenbehandling/indikationer/arr/
  Mvh
  Mia – Farmakonom på apotek😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Pantothenol salve ville jeg bruge, super godt til genopbygning af huden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Vil anbefale at du dækker arret til med brun englehud (micropore brun kan købes på apoteket) indtil det er tre måneder. Det gør at arret ikke bliver mørkt, og derved heler bedre. Det anbefaler vi som sygeplejersker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  A-vitamin creme 👍🏻👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   E-Vitamin salve virker, ved ikke med A, men E-vitamin er godt, en gul salve som fåes i helsekosten / apoteket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er blevet opereret flere gange med forskellige teknikker og dermed forskellige sår/ar, og jeg har brugt arplaster fra Mepiform hver gang. Man får to ark for 100 kr cirka, og så kan man klippe stykker af arket, så det passer til ens ar. Man skal have det på i ret lang tid, men resultaterne taler for sig selv. Jeg har haft komplicerede ar, som er sprunget op på grund af infektioner og taget halve år om at hele, og i dag kan du intet se. Lægerne overser arret, når de leder efter det.

  Mine børn vil få det klistret på, hvis de nogensinde får brug for det, det er alle penge værd. Selv med små børn tænker jeg, at det i det mindste kan sidde på 12 timer om natten.

  https://www.apotekeren.dk/produkter/mepiform-5×75-cm-2-stk/p-6571

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Larsen

  Man kan købe E vitamin kapsler og smøre det på arret det får det til at hele pænere op
  Der findes også ren E vitamin creme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Min datter er et par gange opereret i hendes knæ og har så mikrosmå ar efter opereationerne,. Vi fik på sygehuset anbefalet følgende:
  Beaute pacifique scars & strips creme, massere på arret morgen/aften – “englehud” plaster på..skal helst være 2 stykker på, det er elastisk og “massere” arret og beskytter mod solen (fåes i hudfarvet udgave) pøj pøj med den lille mand:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Sarah Louise. Smør såret/ arret med en creme med e vitamin i. 😊 God sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har haft go erfaring med et alovea blad, som jeg skar et stykke af hverdag og puttede den friske saft på en brandsår på min hånd, jeg har ikke noget ar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Godt den lille basse er klar på ballade igen 🙂 Min søn fik også en lignende flænge lige mellem øjenbrynene og det er helet super pænt (sender lidt billeder på din insta). Jeg smurte Bio Oil på hver aften i et år og ellers bare solcreme på.. Det med plaster henover sommeren, som var min plan for at undgå ar, holdt slet ikke – ungen pillede det jo alligevel af, haha.. Men det er blevet SÅ pænt og næsten ikke til at se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arthur endte på skadestuen imorges :(