Status på Arthur & gode nyheder

Mig, Roskilde festival & sårbare kvinde

For et par uger siden sagde jeg ja til at hjælpe Røde kors i en sag om at støtte op omkring sårbare kvinder.

Når man kigger ud på det svimlende antal af krigs- og katastroferamte mennesker, der findes i verden, kan det svært at får øje på behovet for nødhjælp i Danmark. Men virkelighed er, at behovet herhjemme er enormt. Ikke mindst for de mange unge kvinder, der kæmper med ensomhed, lever som hjemløse eller føler sig fanget i voldelige parforhold.

Flere tusind kvinder står alene i en ekstremt sårbar situation. Ofte ser og hører du dem ikke. For langt de fleste er bange eller ubekvemme ved at vise verden, at de har problemer. Særligt for disse kvinder, er behovet for hjælp utroligt nærværende. Derfor er jeg er gået sammen med Røde Kors om at give udsatte kvinder den hjælp og det netværk, der kan hjælpe dem tilbage i trivsel igen. Og jeg håber, at i vil være med.

I samme ombæring var jeg til Roskilde festival nogle timer i sidste uge, netop for at støtte op om dette projekt. Der blev der solgt de fine t-shirts i økologisk materiale, hvor der står You are not alone som i har set mig intet par gange på Instagram. I kan også få fingrene i denne t-shirt ved at gå ind på dette link YouAreNotAlone

Du kan også støtte via min indsamling HER Selv de mindste bidrag, kan gøre en forskel🙏❤️ Med SMS kan du støtte med 140 kr. Bare sms SARAH til 1290.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på Arthur & gode nyheder