Badeværelse næsten færdig!! Wow!!

Jeg har været lidt vovet- kan i lide det?

Reklame for poster store

Det er ikke altid…eller nærmest aldrig at børnene får lov til at være med til at vælge interiør af åbenlyse grunde, men da jeg ville ændre stilen i stuen lidt, fik de lov til at vælge posters, dvs. vi kiggede sammen og så blev enige. De var helt vilde med “den langhåret ko” som Alma kaldte den hehe. De har nemlig set en film, der hedder Alpha, hvor sådan et dyr er med og den havde gjort et stort indtryk på dem. Og selvom jeg først tænkte aaaarh den er måske vovet nok, så parrede jeg plakaten op med nogle andre vidunderlige natur plakater og det ser bare virkelig fint ud. Jeg drømmer mig helt væk, når jeg kigger på dem som om at det er små vinduer til en anden verden.

Det er ret nemt, for man bestiller rammer på samme tid og så får man alt tilsendt samlet. Til soveværelset valgte jeg en smuk tegning og så har jeg valgt lidt forskelligt til sommerhuset, men det må jeg lige vise jer, når jeg kommer derop igen. Posterstore.dk har virkelig mange fine plakater og man kan fuldstændig ændre udtrykket i ens hjem. I kan også finde en masse inspiration på deres side – tjek dem ud! 🙂

Jeg fandt både mine smukke plakater og rammer hos Poster Store. Jeg har fået lov at give jer en ret stor rabat, nemlig hele 30% på plakater med koden: sarahlouise ( den gælder i 2 uger *Koden gælder ikke selection plakater )

Til dem der undrer sig over Almas 5000 plastre, så tog hun den lige på maven ned af en kunstig bakke på en legeplads og fik hudafskrabninger…. en rigtig lille drengepige.

4 kommentarer

 • anette

  De da så fine, har også den langhårede ko😆endag 2 steder😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hald

  De er så flotte 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en sucker for naturbilleder, omend de ikke passe hjem til mig – står altid at beundrer dem, de har i Aalborg Zoo (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Hvilket program/app redigerer du dine billeder med? Det så fint og varmt et filter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badeværelse næsten færdig!! Wow!!