Jeg har været lidt vovet- kan i lide det?

“Mor der står en mand i mørket”

Alma havde nær skræmt livet af mig i nat. Jeg vågner ved at både Alma og Alberte står inde i soveværelset og prikker til mig. De er oprevet og græder og siger at der står en mand inde i stuen.😱

Jeg sov alene med ungerne i nat i sommerhuset og hele min krop stivnede og min første tanke var at nu vil vi sikkert blive slået ihjel. Ha ha ha ja man føler sig så sårbar, når man er alene med tre børn, men min næste tanke var så, hvor har jeg lagt hammeren, så jeg gik hurtig fra frygt til beskyttertrang. Jeg skubbede begge unger ind i min seng, Arthur lå bare og sov og gav dem min telefon og sagde til dem at de skulle ringe 112, hvis der skete noget.

Vi har trænet en del i, hvad man skulle gøre, hvis der skete noget og vi fik brug for hjælp. Min hammer lå heldigvis lige ved sengen, da jeg endnu ikke havde fået pakket ud fra da vi kom herop i søndags.

Med hammeren i den ene hånd, så lister jeg ud i huset i mørket, jeg fik tjekket begge huse og haven og der var selvfølgeligt ingenting. Da jeg kom tilbage, spurgte jeg lidt ind til, hvad der var sket og ungerne sagde at der havde stået en lille mand og kiggede ind på af døråbningen fra stuen. De forklaret meget nøjagtig at han havde den ene hånd på karmen og den anden på døren, så han lige kunne vippe døren op og selvom at jeg tænker at de selvfølgelig bare har pisket en stemning op, så løb det er mig alligevel koldt ned af ryggen.

Albert bortforklarede det med at det er jo nok bare var Arthur, der gik i søvne. Så grinte vi lidt af det og blev enige om at det var selvfølgelig det, der var sket og så puttede jeg dem igen. Klokken var 03.30. Og så lagde jeg mig i seng og resten af natten sov jeg så forfærdelig dårligt. Jeg drømte hele tiden om den lille lede mand, der stod der i døråbningen og kiggede lol

Men ud over det, så har vi hygget i sommerhuset de sidste par dage. Vi har haft gæster og tilbragt så mange timer på stranden som muligt og suget den sidste sommer ud af Danmark. De næste dage skal de hjem til deres far, da jeg har en del i sommerhuset, der skal laves færdig. Og så kommer min veninde forbi og hygger.

10 kommentarer

 • Tina

  På vores alarm system (og sikkert også på alle andre alarmer) er der en funktion hvor hus skallen kan slåes til feks om natten. Dvs at hvis døre åbnes så går alarmen men man kan frit bevæge sig rundt indenfor i huset.
  Den giver en god tryghed hvis jeg er alene hjemme med børnene.
  Det kan godt anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det er sikkert skide dumt og alting – og jeg er slet ikke overtroisk ! Men fik total gåsehud over hele kroppen og tænkte på din søde nabo 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • carina

   Jeg tænkte fuldstændigt det samme, det er da din søde nabo 😍 Er slet ikke i tvivl om, at det er en sjæl, der har forladt denne verden, de har set ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tania

  Min første tanke var også “et spøgelse” og så tænkte jeg, at måske din skønne gamle mand til nabo som var gået bort, havde kigget forbi for at se til om i alle havde det godt.
  Børn er jo meget mere åbne for at se den slags end voksne. Det kunne da være super skønt og hyggeligt hvis det kunne ha været det der var hændt 😊🤗🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   ja det kunne da være…det kunne ligne ham hehe men så er jeg ikke så bange

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Puha 😱 Jeg ved ikke om jeg havde tjekket huset, i mørke, midt om natten 🙈 Men man er selvfølgelig meget stærkere når man er eneste voksne iblandt børn. Fedt at du gjorde det 👍💪
  Og godt der ikke var nogen lille mand 😳
  Jeg ville heller ikke sove særlig godt resten af natten. Du er en sej mor 👏👏❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ånder er aktive mellem 3 og 4 om natten og det er jo ikke så længe siden din søde nabo døde!
  Nå de tanker må vi ikke tænke, det er måske blot dine børn som har pisket en stemning op.
  Håner ikke I får mere af se.
  Gode billeder, nyd det i sommerhuset 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tænker også et spøgelse af en art. Da min søn var knapt 1 år døde hans oldemor. Han begyndte pludselig at sige hej til et hjørne på hans værelse og vinkede ivrigt derhen. Det stoppede den dag hun blev begravet. Så tænker olde lige skulle sikre, at han havde det godt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Måske et spøgelse? Man siger at børn er mere åbne overfor det. Min kollegas datter sagde det samme da hendes mor spurgte hvad hun kiggede på, henne i det ene hjørne på henses værelse “‘manden” sagde hun “han står lige der” det løb og hendes mor koldt ned af ryggen, da hun sagde det. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har været lidt vovet- kan i lide det?