Børn skal ses og ikke høres?

Jeg kan ikke helt følge med

Igår var det den helt store dag for Alma. Det er en vi har ventet på nærmest hele sommerferien, nemlig den dag Alma skulle starte rigtigt i skole. Det hedder 0. klasse og Alma synes at det er det fedeste i hele verden.

Vi mødtes allesammen i skolegården, hvor der var velkomst og en lille ceremoni og sang og derefter fulgte vi alle de små op i hendes klasse. Vi fik lige lov til at se deres plads og så var det tid til at forældrene skulle gå igen. Vi fik at vide at vi kunne komme tilbage klokken 11 og det gjorde vi så. Men da vi kom, fik vi bare vide at vi kunne gå hjem igen af Alma.

Hun var allerede i fuld gang med at hygge sig helt vildt, med sine klassekammerater og nu skulle hun altså ned i SFO’en og spise sin madpakke. Så vi sagde pænt farvel og ses senere.

Jeg skyndte mig ellers helt vildt tilbage til skolen for at nå at være der til, når timen sluttede, men det var åbenbart slet ikke nødvendigt, da hun allerede kørte sit eget show. Det er en underlig fornemmelse at se ens børn bliver så selvstændige, så pludseligt. Jeg føler slet ikke at jeg kan følge med og på vej ned i bilen begyndte jeg selvfølgelig at vræle. Ikke ked-af-det-tåre eller glædes-tåre…mere en følelse af at være overvældet og pludselig være nået til et punkt i livet som jeg ofte har tænkt på. Dette tidspunkt har jeg tænkt på, da de var små og tænkt… “den dag er der jo vildt længe til” og med et trylleslag står jeg lige her. 2 ret store skolebørn….

Albert startede også i dag i første klasse og det blev der egentlig ikke gjort så meget ud af og han gjorde bare som han plejede, den søde dreng. De har begge to haft en virkelig god første dag og Alma taler meget om, hvor fedt det bliver at hun snart kan læse ligesom Albert.

Hvis der er nogen, der tilfældigvis genkender skolen, så lad være med at skriv skolens navn i forhold til mine børns sikkerhed og privatliv 🙏❤️

10 kommentarer

 • Mette mellembred

  Useriøst at rejse , barnet skal passe sin skole so

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah Louise

   Wow du skulle da vidst netop have passet skolen. Du er både socialt afstumpet og uintelligent og dårlig opdraget🤣

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Jøsses hvad er det for en måde at skrive på!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Det er rørende når de starter i 0klasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvordan kan det være at i tog afsted til Falkenberg idag når Alma lige er startet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg tænkte netop på det samme – tiden går så hurtigt – min ældste søn (46 år) kom i går og rensede mine tagrender. Jeg var lige så bekymret for, at han ville falde ned, som da jeg slap ham løs i 1 kl for 39 år siden. Det ændrer dig aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Hvor ser Alma bare sød ud på billedet fra klassen 😊 der var en der sagde til mig da min datter startede i 0….bare vent om lidt går hun i 9 kl. Og ved du hvad…….det er lige om lidt allerede…..hun startede i 9 kl. i går 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sikke dog en fantastisk start på skolelivet, lad os endelig håbe at gejsten og glæden ved skolen følger dem hele skolelivet igennem 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Bech

  🇩🇰🇩🇰🇩🇰🙌🙌💚-lig tillykke med den store dag, så starter et nyt kapitel!…Og som mor til 3 børn, (en på 30, en på 23, og en lille “efternøler “på snart 12 ) kan jeg sagtens nikke genkendende til følelsen😊 Det går altså så stærkt…og det er bare så vigtigt at være nærværende og nyde hver dag, og tage alle de ” gyldne øjeblikke” med sig i 💚…
  Du er en fantastisk mor! Med nogle skønne unger! DEJLIGT at følge jer her, og på Insta😍😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn skal ses og ikke høres?