Hvad er folks problem mon?

Hvordan forklarer man lige det

Reklame for Smilebright
Jeg så lige mit snit til lidt selvforkælelse og midt i kanyle og gele fra tandblegningskit fra Smilebright, kommer Alma over og fyrer 5 milliarder spørgsmål efter mig.

Hvordan forklarer man lige til en 5 årig, hvorfor mor sidder med en dims, der lyser blå i munden?🤣jo altså… når man bliver voksen, så kan nogle ligesom mor, rigtig godt lide rødvin, lakrids eller eks. cigaretter og så bliver tænderne misfarvet og derfor bruger mor dette Smilebright kit til at farve ens tænder op til 8 nuancer hvidere🙌🏻helt uden at skade emaljen med kun naturlige ingredienser. På kun 10 min virker det og de giver fuld tilfredshed eller pengene tilbage😱🙌🏻 “Wow mor må jeg prøve” øøømn nej nej du har jo så smukke hvide tænder. Du skal bare lade være at ryge og drikke… bum bum… så fik jeg lige opdraget lidt klogt på hende på samme tid lol🙌🏻

Anyways tilbage til jer- jeg har kun brugt 2 behandlinger og kan allerede se ret stor forskel!!! Jeg har skaffet en rabatkode til jer også som giver 20% ud over de 50% de tilbyder lige nu. Koden er: Sarah

I kan følge med på Instagram, når jeg ligger det endelige resultat op om nogle dage❤

2 kommentarer

 • Brian

  Fristes til at sige det samme til dig, som du sagde til din datter: du har jo så smukke, hvide tænder INDEN du brugte smilebright – man kan altså ikke se forskel🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

   Haha, det ikke rigtigt. Jeg kan se med det samme at de er blevet en del hvidere:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er folks problem mon?