Det føles bare ikke rigtigt

Afsløring af endeligt resultat

Reklame for Smilebright

Så er jeg endelig færdig med alle 6 behandlinger af tandblegningskittet fra Smilebright. De lover op til 8 nuancer hvidere tænder efter en fuld behandling, men udgangspunktet spiller selvfølgelig en rolle. Jeg havde eksempeltvis  ret hvide tænder inden jeg startede, så jeg havde ikke forventet at de ville bliver 8 nuancer hvidere. Jeg kunne se en forskel efter anden behandling og derefter er der ikke sket så meget, men hvidere blev de. Jeg tænker at behandlingen især kan gøre en forskel hos folk med gule tænder og så skal man jo ikke hoppe direkte ud i kaffe og rødvin lige efter, for så misfarves tænderne igen.

Jeg har fået lov at give jer en rabatkode, der giver jer 20% rabat oveni de 50% rabat, der allerede er på deres hjemmeside. Find dit eget tandblegningskit hos Smilebright.

Rabatkode: SARAH

1 kommentar

  • Stine

    Hej Sarah Louise
    Jeg ved godt dette ikke er specifikt til indlægget, men jeg vil høre om du kan anbefale et sted at få lavet extensions? Dine ser nemlig altid så flotte ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det føles bare ikke rigtigt