Vi blev nød til at ændre planerne

Tur/retur til sommerhuset

Reklame/rabat af Øsdal design

Lørdag hentede jeg mit dejlige yngel hos deres far og tog dem med i sommerhuset. De elsker at være deroppe og vejret har været helt højsommer agtig. Jeg skulle nemlig lige ordne nogle småting, inden afrejse og så kunne vi ligeså godt holde weekend deroppe.

Jeg er faktisk næsten helt færdig med det hele, dvs. Man bliver vidst aldrig helt færdig, når man ejer et hus. Jeg skal nok vise jer alt hen af vejen.

Vi var kun i sommerhuset en times tid inden vi smuttede på stranden. der var næsten 30 grader og vi kunne ikke holde til andet end at lave intet i vandet. Cookie elsker også vores børnevenlige strand. Jeg har fået en del ballade for ikke at ville dele, hvor stranden er, men jeg vil bare gerne have lov at have en smule for “mig selv” og kommer bare 1% af mine Instagram følgere på besøg, så er det over 1000 mennesker og så er det ikke længere et fredeligt sted, så det håber jeg at folk kan forstå❤️🙏 derudover bor vi tæt på og da jeg desværre har haft stalkere på nakken, vil jeg gerne være tryg og privat, hvor jeg bor.

Efter badetur stod den på leg og hygge for børnene, imens jeg samlede nogle kommoder og fik malet og plantet lidt planter. Aftensmaden blev spist i den lune aftensol på vores terrasse. Jeg fik for nyligt leveret hynderne og bord til vores fine lounge fra Øsdal design. Sofaen er kæmpe stor og der er rigelig plads til hele den store familie. Men det bedste er at hynderne godt kan tåle at stå ude om natten og kun skal tages ind ved meget regn eller i perioder, hvor man eks. Ikke bruger huset. Så pænt OG praktisk og meget nemme lige at tørre rene fra beskidte børnefingre.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi blev nød til at ændre planerne