Det må bare ikke ske!!

DET skulle jeg ikke have gjort

Børnene er lagt i seng her i det varme Sydfrankrig under tynde lagener og jeg nyder lige en times ro inden jeg selv hopper i seng.

Turen hertil gik egentlig ret godt. Børnene var så gode og nemme. Der var ingen problemer hverken i flyet eller lufthavnen pånær da vi ankom til Nice, én ting som jeg fortryder, var vores sene afgang og af flere grunde.

Da vi lander er kl.21 og børnene er stadig ok friske, MEN så skulle vi over i en anden terminal med tog for at finde vores biludlejningsfirma. Vi ender med at vente i den længste kø (Goldcar kan ikke anbefales) og først kl.24 kører vi fra lufthavnen. Inden da blev Alma helt berettiget lidt pyller og Arthur blev hr. modsat. Alle var trætte og jeg troede vi ville være i vores villa kl.23.30…. den blev så 02…. hvor jeg skulle vække 3 mega smadret børn og i komplet mørke, finde koder og nøgler og finde os til rette i det nye hus. Kl.03 sov de igen.

Jeg har ikke før prøvet at lease bil i udlandet og jeg har aldrig kørt på de franske motorveje om natten i en hel ny bil. Vi nåede ikke langt før en anden bil blinkede helt vildt… jeg kørte så med slukkede baglygter🙈 der kunne jeg godt mærke at jeg følte mig en smule presset. Jeg fik lige lidt tåre i øjnene hehe MEN jeg var også mega træt og har været syg med feber 2 dage op til og stadig lidt sløj nu…. så bliver man sgu lidt pylret i pressede situationer.

Men jeg fik styr på bilen, mig selv og sad med øjne så store som tekopper i koncentration i over en time på motorvejen… det var møg ubehageligt. Børnene sov heldigvis med det samme, de blev sat i bilen. Derudover så var jeg så bange for at kører forkert at jeg på trods af gps i bilen, downloadede en rute på forhånd via google map, så jeg var sikker på at kunne finde vej. Det var så meeeget heldigt, for bilens gps ville køre mig en anden retning og jeg valgte at følge mit kort downloaded hjemmefra som til mit held, var det rigtige. At fare vild midt om natten med 3 børn, var ikke just drømmescenariet!

Næste morgen vækkede vores indre ur os efter kun 4 timers søvn….. jep… vi var helt underlige alle 4 hele dage, så vi tog det med ro og gjorde kun, hvad vi orkede. Dvs. vi spiste morgenmad, zombiede lidt rundt og fandt os til rette, pakkede lidt ud, fandt er sted at handle ind og så lagde vi os til en lang lur. Sen eftermiddag kunne vi godt lige overkomme en tur på stranden i de 30 grader vi har her. Så hjem i bad, aftensmad og på hovedet i seng. Vi gjorde det!!!! Vi kom hertil i ét stykke og det tegner til at bliver en rigtig dejlig ferie❤️❤️ Men næste gang ankommer vi i dagtimerne!!!!

14 kommentarer

 • Du er sej selv om folk kender Frankrig og deres motorveje og Nice så er der rigtig mange der kører forkert . Sidst vi landede i Nice og blev hentet tog det 1,5 og komme ud på grund af vejarbejde 🙈.vi kom også kl.21 rigtig god ferie til jer 😍😊🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Shit du er sej, altså. Jeg synes, det er så stressende når min mand og jeg rejser med to børn. og du rejser alene med 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne minder du giver dine børn😊 og så må du gerne tage tæppet inde sofabordet med hjem til mig😍😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det er ikke kun Goldcar i Nice, i Spanien skal man også holde sig langt fra dem. Medmindre man elsker at stå i kø i flere timer😂 God ferie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Vi prøvede det samme ved Goldcar i Nice. Det tog 3 timer at få en bil! Vi diskuterede med dem i 2! Uanset vi havde bestilt bilen til 5 personer, blev de ved med at påstå at 5 personer = 5 døre. Der var kun 4 sæder i bilen og dermed kunne vi ikke køre. De var iskolde! Det endte heldigvis godt, men de var meget aggressive og det endte med at hele køen bakkede os op! Aldrig i mit liv Goldcar igen! God ferie til jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else bjerring

  Som mor til 4 nu voksen. Og 7 børnebørn. Skal du have kæmpe ros, Har skrevet det før når man ikke gør tingene til et problem, men løser dem på bedste vis. Så skal det nok gå og det viser du gang på gang. Dine børn kan være stolte, og du af dem❤️for du begynder du at kunne se resultatet af din indsat som mor til 3.
  Og man skal lære af sine fejl, og ja nok en lille fejl😃at tage så sen en afgang, men når det er sagt, så også her fik du det løst og alt gik godt. Så i nu kan nyde jeres dejlige ferie i det Franske. ☀️☀️😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår dig godt problemer og så ene voksen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Houda

  Jeg syntes du er såååå såååå sej! Virkelig! Jeg havde nok allerede opgivet ALT, bar jeg havde set sådan en kø så sent med børnene. Håber i får den bedste ferie😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Lotte Pedersen

  Slår man Superwoman op i en ordbog får man dig… Du er simpelthen så skide sej, Sarah Louise jeg er så pisse stolt over hvor godt du klare alverdens udfordringer inklusiv med 3 børn sovende på bagsædet ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hold kæft hvor er du sej, jeg får stres bare af at læse om en kulsort motorvej i Frankrig… mega meget respekt herfra 💪🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe thomsen

  Søde Sarah Louise…ja, du er mega-sej og godt nok ikke pivet… lidt vovet og risikabelt at køre så sent om natten alene pige med dine 3 helt vidunderlige børn, som ser meget harmoniske og trygge ud…..hjææælp…turde ikke (er mormor), hvis jeg nu fik motorstop. Du skulle nok have overnattet på et hotel tæt på lufthavnen og kørt videre næste morgen. Forstår godt, du ikke vil ankomme så sent en anden gang. Ville nu foretrække at bo på hotel pga trygheden. Ønsker jer alle 4 en dejlig ferie og god bedring til dig, Sarah Louise.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge hemdorff

  Vidunderlig billeder de har bare så meget charme dine børn er bare vilde med dem og ja Sarah du ser nu ogsågodt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er så sej og har så meget power💪👌respekt herfra og ønsker jer en dejlig ferie😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej med jer … et lille fif – lejrer altid hos goldcar men tager altid Express service så springer du køen over og kan få nøgler direkte … og altid airport service så bilen holder i lufthavnen og ikke andet sted 🤗 rigtig go ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det må bare ikke ske!!