Få mit strand outfit

Vi slap desværre ikke…

Vi har været udendørs hver eneste dag, siden vi landede i Frankrig og hver dag har der været høj sol og jeg har endda set på den danske vejrudsigt for at sætte endnu mere pris på vejret her. Men idag har regnen væltet ned non-stop!!! Som i 24 timers skybrud. Og så er det lige meget, hvor i verden man er, det er bare kedeligt.

Men vi har forsøgt at få det bedste ud af det og fået ordnet nogle praktiske ting. Formiddagen gik på morgenmad og lidt lektier. Så fik vi handlet ind til de næste mange dage ( hvilket hurtigt kan tage en hel time med 3 små børn) og købt slik, for det skal man da have, når det regner. Så blev det hurtigt frokost og bagefter indtog vi sengen med film og slik.

Nu ligger vi i den ene stue, Albert sidder med sin Ipad, Alma spiller klaver og Arthur siger at jeg er en “syg gammel dame” der skal dryppes i øret med en dims…. haha før det fik jeg ben massage med et plastik samurai sværd. Life of a mother.

Imorgen skulle det blive fantastisk vejr igen!!!!Jeg overvejer en vand-forhindringsbane…. vand og aktiviteter i ét= perfekt med børn!!

1 kommentar

  • Louise

    Hvis i kommer ind til Nice, er der en fantastisk park langs vandet, lidt oppe mod byen. Næsten ved den gamle by. Der er forskellige legepladser og vand der stråler op som børnene kan løbe igennem.
    Inde i den gamle by er der er helt torv med isbutikker hjemmelavet is i hundrede varianter.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få mit strand outfit