Det var for dumt at gøre

Et stort tak & ærlige tanker

Jeg har ikke skrevet om det på bloggen før nu, men jeg er blevet nomineret som Årets blogger af Børn i Byen!!!!😱😭😍😍

Jubiiiii jeg har altid tænkt at det var sådan en fin pris, men jeg har måske ikke været defineret nok som blogger til at kunne blive nomineret i så fokuseret en retning som børn og familielivet før nu.

Jeg er sindsyg glad for nomineringen især fordi jeg har været med fra starten og har blogget i mange år og der er virkelig sket meget i SoMe verdenen.

I dk er der lige nu en tildens til misundelse og ondskabsfuldheder over for blogger m.m. Der er sågar flere forummer og sider, KUN lavet til at nedgøre og bagtale bloggere og instagrammere som lader selvsamme mennesker komme helt tæt på.

Folk vil gerne have et indblik og nysgerrigt følge med og vi skal helst opdatere døgnet rundt…. men vi må ikke få noget ud af det eller tjene for meget på det og vi skal sandelig heller ikke have for høje tanker om os selv.

“Det er ikke et rigtigt arbejde” siger uvidende folk. Men det er det altså. Jeg holder aldrig rigtig fri og jeg skal konstant være kreativ og være konkurrencedygtig. Jeg skal altid have noget at byde på. Hvis det var SÅ nemt, ville alle jo bare kunne gøre det. Og vejen til at man rent faktisk kan leve er det, er meget meget lang og hård. Folk må huske på at de første mange år, tjener man ikke en krone og man skal løbe endnu hurtigere, for overhovedet at få bare lidt trofaste følgere.

Det er som at drive en avis. Hvis i vil have opdateringer, flotte billeder, inspiration og sensation på daglig basis, så MÅ folk også forstå at det skal være en forretning, for ellers har man bare ikke tiden til det. Jeg hyrer eks. en fotograf mindst 2 gange om måneden til fotoshoot til billeder på blog og Instagram. (Hvilket jo ikke er gratis) Her i Frankrig har jeg også haft en fotograf forbi, for hvis jeg ikke leverer kvalitetsbilleder, så er jeg ikke konkurrencedygtig.

Jeg ville ganske ikke enkelt ikke have tid til at lave det som jeg laver idag, hvis jeg havde et normalt 8-16 job. Konkurrencen bliver konstant hårdere. Det er udviklingen og det ER et arbejde og det er bare  så rart at når man har arbejdet for noget i 9 år og givet SÅ meget af sig selv og SÅ passioneret leverer hver eneste dag at man så bliver anerkendt. Men haters vil altid hate og være triste.

Det er en besynderlig opførsel. Den er en smule sørgelig og når jeg mærker efter, så kan jeg få helt ondt af de mennesker, der har så trist og indholdsløst et liv at de finder glæde i sider, hvor de kan nedgøre, sladre og bagtale folk som mig og andre influenter. Det vidner om at folk selv er usikre, utilfredse og svage og så finder de sammen med ligemænd/kvinder og dyrker negativiteten og fællesskabet i at kunne ved lede sammen uden nogen form for selvindsigt, pli eller dannelse. De mangler bare et rygmærke.

MEN de fylder heldigvis meget lidt i det store billede. For der er 100 gange flere sunde, glade, rummelige, dejlige, respektfulde, taknemmelige og skønne følgere og det er JER som jeg vil takke!!!! Jer der har fulgt med fra starten og alle de nye. Dem som på trods af dårlig tv- klipning stadig følger mig og som sender mig kærlighed hver dag. I er mit hjerte, der holder hele bloggen igang. Det er jer og sådan en nominering, der holder motorerne igang hos mig og giver mig lyst til at fortsætte.

I har været der igennem pisse hårde fødsler, kolikbabyer, forholdet der brast, sygdom, glæde, lykkeoplevelser, kærlighed, rejser og fulgt med i min rejse som kvinde og menneske. Jeg er ikke og har aldrig været perfekt. Jeg bestræber mig på at forbedre mig både som mor og menneske og nogle gange fucker jeg det op og kommer så på rette spor. Indrømmet så har jeg måske holdt lidt tilbage på de helt ømme emner, da man efterhånden virkelig skal passe på med at give for meget af sig selv. Jeg skriver eks. ikke rigtig om mit kærlighedsliv.

Jeg har en masse fede ting på programmet resten af året og jeg glæder mig til at fortælle jer alt om mine vilde projekter. Der vil være masser af guf til både haters og lovers🤣🤣

Jeg vil blive så mega mega glad, hvis i gad stemme på mig som årets blogger lige her:  https://bornibyen.dk/koebenhavn/articles/bedste-blog%20 

4 kommentarer

 • Kære Sarah Louise
  Hvem skulle man ellers stemme på;)
  Du er virkelig sej og gør en masse for dine dejlige børn, hatten af for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Så er der stemt… Selvfølgelig på dig👍🙂 Hepper og krydser… Og please bliv ved med det du gør. Du er en stor, stor inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Kære Sarah Louise – kan da slet ikke lade være med “at holde øje” med dig og dine skønne unger❤️ Du har fluks fået min stemme👍 Pas på dig selv og rødderne😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var for dumt at gøre