Vanvittig sidste dag i Frankrig

Så tæt på at være færdig!!!

Jeg må hellere skrive reklame, da jeg har fået rabat på mange af tingene i mit smukke fine badeværelse. Jeg er næææsten færdig med det!!!. Jeg mangler bare lige bruseren i messing til badeværelset, der har jeg sat en midlertidig op i sølv farve. Der skal en lille glas væg op, så man kan bruse sig, uden der ryger vand overalt, der mangler lige at blive muret et hul i væggen og så skal jeg have malet karmen i vinduet og så skal vvs manden lige forbi, da der løber vand ud på gulvet, når jeg vasker tøj (det skal aldrig være nemt)

Det er firmaet Badmodul.dk der har hjulpet mig med at bygge mit drømmebadeværelse. Jeg har designet det og så har de gjort det til virkelighed først med deres smarte program, der gjorde det muligt for mig at se det på computerskærmen inden vi gik igang- meget meget smart!! Og så fandt jeg selv møbler, fliser osv. Marmor fliser og de fine små sildebensfliser er fra badogfliser.dk og til info, var denne proces meget sværere end jeg havde regnet med, da udvalget er kæmpe stort og det ene er flottere end det andet.

Badeværelsesmøblerne fandt jeg hos Dansani og så er jeg blevet helt forelsket i mærket Aquanova som har de lækreste pynteting og håndklæder i bedste kvalitet! Badogfliser forhandler Aquanova 🙌🏻

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vanvittig sidste dag i Frankrig